BestWestern

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

BestWestern kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1,5 % mindenből a webáruházból BestWestern

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

A Best Western szállodalánc a világ több mint 100 országában kínál színvonalas szálláshelyeket. Tengerpart, hegyek vagy erdők? A Best Western...

A Best Western szállodaláncról

A 75 éves múltra visszatekintő, arizonai székhelyű, többszörösen díjnyertes Best Western szállodalánc célja, hogy színvonalas és kényelmes szálláshelyet biztosítson minden utazó számára. A cég 18 egyedi szálloda márkát foglal magába, emellett pedig számos franchise hotel tartozik hozzá, így a Best Western összesen több, mint 4700 szállodát köt össze. Bár a hotelek stílusa és arculata különbözik, a cél mindegyik esetben a minőségi szolgáltatások, kiváló személyzet és ügyfélszolgálat, valamint a modern és komfortos légkör biztosítása.

Kép

A BestWestern szolgáltatásai

A BestWestern.com weboldalán keresztül a világ több, mint száz országában foglalhat szállást, köztük Magyarországon is. Az oldalon különböző árkategóriájú hotelek közül válogathat, így szinte biztos, hogy megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő szállodát.

A foglalás csupán pár kattintás és regisztrációt nem igényel, azonban a Best Western által kínált kedvezmények, pontgyűjtés és hűségprogram, valamint a gyors foglalás lehetőségének igénybevétele regisztrációhoz kötött. A BestWestern tagok számos előnyben részesülhetnek és foglalásaik után soha le nem járó pontokat, valamint kedvezményeket szerezhetnek, amelyeket a következő utazásuk és foglalásuk alkalmával válthatnak be.

Kép

Fizetési módok és a foglalás törlése

A foglalás során online bankkártyás fizetési módra van lehetőség. A foglalás törlése a választott hotel szabályzatától függ és a Best Western weboldalán keresztül történik.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merülne fel a hotelekkel, szállásfoglalással vagy a foglalása törlésével kapcsolatban, a Best Western magyarországi ügyfélszolgálatával a következő telefonszámon léphet kapcsolatba: 06 80 088 392

Többet szeretne megtudni a Best Western szállodáiról és ajánlatairól? További információkért és újdonságokért látogasson el a szállodalánc közösségi média platformjaira: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube, LinkedIn, Blog

Best Western To Go mobilalkalmazás

A Best Western To Go mobilalkalmazással egy helyen, gyorsan és átláthatóan böngészhet a hotelek között, kezelheti szállásfoglalásait, hűségpontjait és kedvezményeit. Az alkalmazás ingyenesen letölthető okostelefonjára és okoseszközére a GooglePlay és AppStore online áruházaiban.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes szállásfoglalás és vásárlás a Tiplino-val

A Tiplino.hu oldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a BestWestern szállodalánc és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Best Western weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Best Western weboldalán való kereséskor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a kínált hotelek árából, így ezután a kedvezményes árakat láthatja majd. 

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Best Western - több, mint szállás

A Best Western szállodalánc a világ több mint 100 országában kínál színvonalas szálláshelyeket. Tengerpart, hegyek vagy erdők? A Best Western hoteljeit mindenhol megtalálja és a cég által kívánt hűségprogramoknak és kedvezményeknek, vagy akár a Tiplino kuponjainak és cashback szolgáltatásának köszönhetően jutányos áron foglalhat szállást.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,5 %  összeget a vásárlásból a  a BestWestern webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.