BestWestern

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a BestWestern-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a BestWestern webáruházé.

A Best Western szállodaláncról

A 75 éves múltra visszatekintő, arizonai székhelyű, többszörösen díjnyertes Best Western szállodalánc célja, hogy színvonalas és kényelmes szálláshelyet biztosítson minden utazó számára. A cég 18 egyedi szálloda márkát foglal magába, emellett pedig számos franchise hotel tartozik hozzá, így a Best Western összesen több, mint 4700 szállodát köt össze. Bár a hotelek stílusa és arculata különbözik, a cél mindegyik esetben a minőségi szolgáltatások, kiváló személyzet és ügyfélszolgálat, valamint a modern és komfortos légkör biztosítása.

Kép

A BestWestern szolgáltatásai

A BestWestern.com weboldalán keresztül a világ több, mint száz országában foglalhat szállást, köztük Magyarországon is. Az oldalon különböző árkategóriájú hotelek közül válogathat, így szinte biztos, hogy megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő szállodát.

A foglalás csupán pár kattintás és regisztrációt nem igényel, azonban a Best Western által kínált kedvezmények, pontgyűjtés és hűségprogram, valamint a gyors foglalás lehetőségének igénybevétele regisztrációhoz kötött. A BestWestern tagok számos előnyben részesülhetnek és foglalásaik után soha le nem járó pontokat, valamint kedvezményeket szerezhetnek, amelyeket a következő utazásuk és foglalásuk alkalmával válthatnak be.

Kép

Fizetési módok és a foglalás törlése

A foglalás során online bankkártyás fizetési módra van lehetőség. A foglalás törlése a választott hotel szabályzatától függ és a Best Western weboldalán keresztül történik.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése merülne fel a hotelekkel, szállásfoglalással vagy a foglalása törlésével kapcsolatban, a Best Western magyarországi ügyfélszolgálatával a következő telefonszámon léphet kapcsolatba: 06 80 088 392

Többet szeretne megtudni a Best Western szállodáiról és ajánlatairól? További információkért és újdonságokért látogasson el a szállodalánc közösségi média platformjaira: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube, LinkedIn, Blog

Best Western To Go mobilalkalmazás

A Best Western To Go mobilalkalmazással egy helyen, gyorsan és átláthatóan böngészhet a hotelek között, kezelheti szállásfoglalásait, hűségpontjait és kedvezményeit. Az alkalmazás ingyenesen letölthető okostelefonjára és okoseszközére a GooglePlay és AppStore online áruházaiban.

BestWestern kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Best Western 20% kedvezmény VISA fizetésnél

14.12.2023

Kedvezményes szállásfoglalás és vásárlás a Tiplino-val

A Tiplino.hu oldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a BestWestern szállodalánc és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Best Western weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Best Western weboldalán való kereséskor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a kínált hotelek árából, így ezután a kedvezményes árakat láthatja majd. 

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Best Western - több, mint szállás

A Best Western szállodalánc a világ több mint 100 országában kínál színvonalas szálláshelyeket. Tengerpart, hegyek vagy erdők? A Best Western hoteljeit mindenhol megtalálja és a cég által kívánt hűségprogramoknak és kedvezményeknek, vagy akár a Tiplino kuponjainak és cashback szolgáltatásának köszönhetően jutányos áron foglalhat szállást.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,5 %  összeget a vásárlásból a BestWestern webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be