Footasylum

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Footasylum kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 2 % mindenből a webáruházból Footasylum

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

A Footasylum webáruház fő kínálatát a trendi és kényelmes sportcipők alkotják. Olyan márkák képvisletetik magukat, mint a Nike,...

A(z) Footasylum webáruházról

A Footasylum webáruház 2005-ben alakult, fő kínálatát a divatos sportcipők és sportruházat alkotják. Fontos számukra, hogy mindig haladjanak az újabb és újabb trendekkel, ezért folyamatosan frissítik a kínálatukat, és újabb márkákkal működnek együtt. Sportcipőik divatosak, fiatalosak és kényelmesek, kell még több?

Divatos sportcipők

A webáruház fő kínálatát a sportcipők alkotják. Válasszon a divatos, trendi darabok közül aklalomtól függően: sportoláshoz vagy mindennapi hordásra egyaránt talál itt lábbeliket. Olyan márkák örökzöld darabjai közül válogathat, mint a Nike, Adidas, New Balance vagy a Converse. A kínálatban talál Birkenstock vagy Crocs papucsokat, Bufallo szandálokat és Ugg csizmákat is. Férfiak és nők egyaránt megtalálják a kedvencüket.

Sportruházat és kiegészítők

Nem csupán cipők alkotják a Footasylum webáruház kínálatát. A ruházat kategóriában elsősorban sportruházatot talál, legyen az leggings, pulcsi, póló, nadrág vagy póló. Bármilyen sporthoz választhat megfelelő ruházatot, illeve utcai ruhát is. A kiegészítők között talál sapkákat, órákat, táskákat és egyéb sportos kiegészítőket. A Footasylum webáruházból könnyedén összeállíthatja az egész outfitjét.

footasylum

Fizetés és szállítás

A fizetés a webáruházban bankkártyával vagy PayPallel lehetséges. A Footasylum számos országba, köztük Magyarországra is szállít. A csomagokat futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítás 5–6 munkanapot vesz igénybe, a postaköltség 15 € (kb. 5300 Ft).

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, 14 napon belül visszaküldheti használatlan állapotban, eredeti csomagolásban. Visszaküldés előtt töltse ki a visszaküldési nyomtatványt, hogy könnyebben fel tudják dolgozni a kérését.

Kapcsolat

Kérdés esetén lépjen kapcsolatba a Footasylum ügyfélszolgálatával. A legkönnyebben chaten éri el őket, vagy Whatsappon hétfőtől vasárnapig 8:00–19:00 között, vagy a weboldalon található élő chat segítségével.

A Footasylum elérhető a közösségi médiában is: FacebookInstagramTwitter.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Footasylum webáruházról

A Footasylum webáruház fő kínálatát a trendi és kényelmes sportcipők alkotják. Olyan márkák képvisletetik magukat, mint a Nike, Adidas vagy a Jameson Carter. Emellett sportruházatot és utcai ruházatot is kínálnak. A webáruház ügyel rá, hogy mindig a legújabb divatnak megfelelő darabokat kínálja.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 2 %  összeget a vásárlásból a  a Footasylum webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.