A(z) Lidl webáruház számára most nincs kedvezményes kuponunk.

Nézze meg a(z) Butopea webáruház további kedvezményes kuponjait.

-10 %

Kedvezményes kupon a Butopea webáruházban 10% kedvezmény minden teljes árú termékre

Eddig érvényes: 2023.07.01

+ 4 % vissza a vásárlásból

A – 10% kedvezmény minden teljes árú termékre vonatkozik a Butopea.hu webáruházban, ahol a kedvezménykódot a kosárban adja meg. Használja ki a… több

DOG10

A(z) Lidl webáruházról

A Lidl története az 1930-as évekbe vezethető vissza Németországba. A vállalat gyorsan növekedett: 15 év elteltével már több mint 450 áruház várta a vásárlókat. Az 1980-as években a Lidl több országban is terjeszkedett. Jelenleg 32 országban van jelen, köztük Magyarországon is, ahol 2004-ben nyílt meg az első 12 Lidl áruház. Jelenleg országszerte 185 üzlettel, 3 logisztikai központtal és 7500 dolgozóval büszkélkedik a Lidl Magyarország.

Lidl termékek

A Lidl számos saját márkával rendelkezik, amelyek minőségi élelmiszereket kínálnak a vásárlóknak. A Lidl számára fontos a termékek eredetére, ezért kínálatukban sok magyar terméket is talál a Hazánk Kincsei márkanév alatt. Kóstolja meg a finom és friss Ropogósan a kemencéből jelzésű péksüteményeket, a Lidl saját márkás Pilos tejtermékeit vagy Pikok sonkáit. Igazi olasz fűszerezésű tésztaszószokat talál a Combino márkajelzés alatt. Bio minűségű termékeket talál a Bio organic elenevezés alatt.

A Lidl áruházakban ruhákat is vásárolhat férfiaknak, nőknek és gyermekeknek is: keresse az Esmara, Livergy és Pepperts márkákat. A Crivit pedig kényelmes sportruházatot kínál. A Lidl ruhák minőségi, tesztelt anyagokból készültek, amelyek érzékeny bőrrel is kompatibilisek. Konyhai segédeszközöket az Ernesto márka kínál. A széles választék ellenére sem sikerült megtalálni amit keresett? Nézze meg az Auchan kínálatát, ahol Auchan kuponnal olcsóbban vásárolhat.

Lidl akciós újság

Hogy ne maradjon le semmilyen akcióról, mindig lapozza át a legfrissebb Lidl akciós újságot, amelyenek köszönhetően figyelemmel követheti a legnagyobb kedvezményeket. Az akciós újság minden héten megjelenik, az akciók hétfőtől csütörtökig, majd csütörtöktől vasárnapig érvényesek. A Lidl minden héten más tematikus héttel várja a vásárlókat, így a választék igazán színes és sokrétű.

Spóroljon a Lidl Plus alkalmazással

Vásároljon még kedvezőbben az új Lidl Plus alkalmazás segítségével. Töltse le Android vagy iOs készülékére, és vesse bele magát az akciókba. A Lidl Plus egy hűségprogram a regisztrált felhasználóknak, amely kedvezményes kuponokat és Lidl Plus árakat kínál a kiválasztott termékekre. Nem szívesen vesződik műanyag vagy papíralapú kártyákkal? Ezzel többé nem kell foglalkoznia, hiszen a Lidl Plus kártya elektronikus formában elérhető az alkalmazásban, így nem foglalja a helyet a pénztárcájában. Az alkalmazásban megtalálja a Lidl számláit is, és az akciós újságot is átlapozhatja benne.

lidl plus

Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van, forduljon a Lidl ügyfélszolgálatához. Eléri őket a +36 80 020 534 telefonszámon hétfőtől péntekig 8:00–18:00 között és szombaton 8:00–15:00 között. ĺrhat nekik az info@lidl.hu címre is.

Megtalálja az a Lidlt a közösségi oldalakon is: Facebookon és Instagramon is.

 • A Lidl áruházat Szlovákiában is megtalálja: Lidl.sk
 • Az áruházat Lengyelországban is megtalálja: Lidl.pl

Akciós szórólap Lidl

Nézze meg Lidl akciós újságát és széles kínálatból választhat. Weboldalunkon megtalálja az aktuális Lidl promóciós szórólapot, és nem marad le egyetlen érdekes ajánlatról sem. Tekintse meg a kiválasztott áruválasztékot kedvezményes áron. A(z) Lidl szórólapokat tesz közzé az ismert márkák széles választékával és érdekes kedvezményekkel.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Lidl webáruházról

A Lidl áruházlánc 2004 óta van jelen Magyarországon. A vásárlóknak minőségi élelmiszereket és fogyasztási cikkeket kínál rendkívül kedvező áron. Jelenleg Magyarországon 185 Lidl üzlet található a kisebb és nagyobb városokban egyaránt, hiszen a Lidl célja, hogy mindenki számára elérhetők legyen a minőségi és kedvező árú termékeik.

Lidl más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Lidl webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be