Nature

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Nature kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 10 % mindenből a webáruházból Nature

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

A Nature a világ egyik legismertebb és legjelentősebb tudományos folyóirata, amely a legújabb tudományos kutatások eredményeit...

A(z) Nature webáruházról

A Nature tudományos folyóirat a legújabb kutatások eredményeit publikálja az egész világr. A tanulmányokon kivül kritikákat, kommentárokat, híreket és analízisieket is talál a folyóiratban. A Nature jelentős történelemmel rendelkezik, hiszen az első szám már 1869-ben megjelent. Jelenleg hetente jelenik meg új szám, és az egész világon elérhető.

Nature folyóiratok

A Nature folyóirat családjába több specifikus témával foglalkozó tudományos magazin tartozik. A Nature Genetics gentikával foglalkozik, a Nature Physics fizikai kutatásokra specializálódott, a Nature Communications és a Scientific Reports pedig több tudományág kutatási eredményeit publikálja. A kínálatban talál még többek között mikrobiológiára, nanotechnológiára, energiára, immunológiára vagy pszichológiára szakosodó Nature folyóiratot is.

nature

Nature előfizetés

A Nature folyóirat hetente jelenik meg, így az éves előfizetés 51 számot jelent. Ezenkívül hozzáférést szerezhet az összes 1997 után kiadott online cikkhez is. A Nature folyóiratra a Subscribe gomb segítségével fizethet elő. Fizetni bankkártyával vagy Paypallel lehetséges. Az online cikkekhez azonnal hozzáférést nyer, az új számok pedig hetente jelennek meg. Használja ki a cashbacket a Tiplinóval, és fizessen elő kedvezményesen.

Kapcsolat

Kérdése van, segítségre van szüksége? Kérdéseire választ talál a Support szekcióban, ahol kategóriákba szedve találja a leggyakrabban feltett kérdéseket a folyóirattal és az online hozzáféréssel kapcsolatban. Amennyiben más kérdése van, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. A Contact Us szekcióban találja a kapcsolattartási adatokat a kérdés jellegétől függően. Ha az előfizetéssel kapcsolatban merül fel probléma, írjon a customerservice@springernature.com e-mail-címre.

Közösségi média

A Nature-t megtalálja a közösségi oldalakon is. Kövesse őket a legfrissebb információkért a tudományos világból: FacebookTwitter.

 • Könyveket és folyóiratokat vásárolhat Szlovákiában is: Gorila.sk
 • Hasonló webáruház Csehországban: Lonelyplanet.cz

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Nature webáruházról

A Nature a világ egyik legismertebb és legjelentősebb tudományos folyóirata, amely a legújabb tudományos kutatások eredményeit közli az olvasókkal. A Nature családba több specifikus folyóirat is tartozik. Fizessen elő a Nature folyóiratra kedvezményesen.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  10 %  összeget a vásárlásból a  a Nature webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.