Nature

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Nature-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Nature webáruházé.

Nature kupon

A(z) Nature webáruházról

A Nature tudományos folyóirat a legújabb kutatások eredményeit publikálja az egész világr. A tanulmányokon kivül kritikákat, kommentárokat, híreket és analízisieket is talál a folyóiratban. A Nature jelentős történelemmel rendelkezik, hiszen az első szám már 1869-ben megjelent. Jelenleg hetente jelenik meg új szám, és az egész világon elérhető.

Nature folyóiratok

A Nature folyóirat családjába több specifikus témával foglalkozó tudományos magazin tartozik. A Nature Genetics gentikával foglalkozik, a Nature Physics fizikai kutatásokra specializálódott, a Nature Communications és a Scientific Reports pedig több tudományág kutatási eredményeit publikálja. A kínálatban talál még többek között mikrobiológiára, nanotechnológiára, energiára, immunológiára vagy pszichológiára szakosodó Nature folyóiratot is.

nature

Nature előfizetés

A Nature folyóirat hetente jelenik meg, így az éves előfizetés 51 számot jelent. Ezenkívül hozzáférést szerezhet az összes 1997 után kiadott online cikkhez is. A Nature folyóiratra a Subscribe gomb segítségével fizethet elő. Fizetni bankkártyával vagy Paypallel lehetséges. Az online cikkekhez azonnal hozzáférést nyer, az új számok pedig hetente jelennek meg. Használja ki a cashbacket a Tiplinóval, és fizessen elő kedvezményesen.

Kapcsolat

Kérdése van, segítségre van szüksége? Kérdéseire választ talál a Support szekcióban, ahol kategóriákba szedve találja a leggyakrabban feltett kérdéseket a folyóirattal és az online hozzáféréssel kapcsolatban. Amennyiben más kérdése van, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. A Contact Us szekcióban találja a kapcsolattartási adatokat a kérdés jellegétől függően. Ha az előfizetéssel kapcsolatban merül fel probléma, írjon a customerservice@springernature.com e-mail-címre.

Közösségi média

A Nature-t megtalálja a közösségi oldalakon is. Kövesse őket a legfrissebb információkért a tudományos világból: FacebookTwitter.

 • Könyveket és folyóiratokat vásárolhat Szlovákiában is: Gorila.sk
 • Hasonló webáruház Csehországban: Lonelyplanet.cz

Nature kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Nature - 40% kedvezmény az éves előfizetésre

30.04.2024

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Nature webáruházról

A Nature a világ egyik legismertebb és legjelentősebb tudományos folyóirata, amely a legújabb tudományos kutatások eredményeit közli az olvasókkal. A Nature családba több specifikus folyóirat is tartozik. Fizessen elő a Nature folyóiratra kedvezményesen.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Nature más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  10 %  összeget a vásárlásból a Nature webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be