AbeBooks

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

AbeBooks kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,6 % mindenből a webáruházból AbeBooks

Eddig érvényes: 2022.01.25

 
   

Az Abebooks webáruház angol nyelvű könyvek eladására szakosodott. Kínálatában a klasszikus darabokon kívül számos...

A(z) AbeBooks webáruházról

Az Abebooks cég Kanadában alakult 1995-ben, és egy évvel később megnyílt a webáruháza is. Angol nyelvű könyvek eladására szakosodott, de talál a kínálatában művészeti cikkeket is. Itt nem csupán klasszikus könyveket vásárolhat, hanem egyedi, különleges, ritka kiadású és használt darabokat is. Nem maradhatnak ki a magazinok, vintage poszterek, fényképek, térképek és más gyűjtői darabok sem. Az Abebooks egy online piactérként működik, amely összekapcsolja önt az egyes eladókkal.

Könyvek számos kategóriában

Az Abebooks webáruház számos kategóriában kínál könyveket. A kínálatban sok-sok minőségi könyvet talál, elsősorban a szép- és szórakoztató irodalom kategóriában: krimi, horror, fantasy, romantikus és gyermekkönyvek. Képviselteti magát a szakirodalom is: életrajzok, művészet, történelem, tudomány, útikönyvek és sok más. A webáruház különlegességei az egyedi, gyűjtői darabok. Válasszon például első kiadású, antikvár darabot - legyen az mai vagy 20. századi darab. A kínálatban talál dedikált darabokat is.

Több, mint könyvek

Az Abebooks webáruház többet kínál, mint csupán könyveket. Ha ön is a művészetek kedvelője, itt biztosan talál valamit, ami elnyeri a tetszését. Válasszon művészeti könyvet, különleges rajzot, metszetet, régi filmes plakátot, posztert, festményt vagy grafikát. Ezek az egyedi darabok feldobják otthonát, vagy ékes díszei lesznek gyűjteményének.

abebooks

Fizetés és szállítás

A webáruházban online bankkártyával (VISA, MasterCard és American Express) fizethet, némely eladók elfogadják a PayPales fizetést is. Mivel az egyes termékeket más-más eladóknál vásárolja, nincs egységes szállítási mód. A szállítási időről, módról és díjakról a konkrét eladók döntenek. A szállítási költség fel van tüntetve az egyes termékeknél. Használja a "Free Shipping" szűrőt, így csak olyan könyveket jelenít meg, amelyekhez ingyenes szállítás jár.

Visszaküldés és reklamáció

A rendelés utáni 30 napon belül reklamálhatja a terméket, amennyiben nem elégedett a vele, vagy az eladó hibájából a könyv nem érkezett meg. Ebben az esetben jogosult a termék árának visszafizetésére. Bizonyos eladók visszaküldést is elfogadnak, ha valamilyen okból kifolyólag meggondolja magát a rendeléssel kapcsolatban. A pénz visszaigénylésének és a csomag visszaküldésének pontos folyamatát megtalálja a weboldalon.

Kapcsolat

Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége a rendeléssel, vásárlással vagy eladással kapcsolatban? Keresse a weboldalon a "Customer Support" szekciót, és válassza ki a kérdése témáját. Kattintson a megfelelő fülre, és a rendszer eligazítja.

A webáruházat megtalálja FacebookonTwitteren és Instagramon is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A AbeBooks webáruházról

Az Abebooks webáruház angol nyelvű könyvek eladására szakosodott. Kínálatában a klasszikus darabokon kívül számos különlegességet is talál: első kiadású darabokat, antikvár vagy dedikált könyveket. Nem maradhatnak ki a legújabb bestsellerek sem. A könyveken kívül magazinokat, posztereket, térképeket is vásárolhat az Abebooks.com webáruházban.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tipliben található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,6 %  összeget a vásárlásból a  a AbeBooks webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be