AbeBooks

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

AbeBooks kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,6 % mindenből a webáruházból AbeBooks

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Az Abebooks webáruház angol nyelvű könyvek eladására szakosodott. Kínálatában a klasszikus darabokon kívül számos...

A(z) AbeBooks webáruházról

Az Abebooks cég Kanadában alakult 1995-ben, és egy évvel később megnyílt a webáruháza is. Angol nyelvű könyvek eladására szakosodott, de talál a kínálatában művészeti cikkeket is. Itt nem csupán klasszikus könyveket vásárolhat, hanem egyedi, különleges, ritka kiadású és használt darabokat is. Nem maradhatnak ki a magazinok, vintage poszterek, fényképek, térképek és más gyűjtői darabok sem. Az Abebooks egy online piactérként működik, amely összekapcsolja önt az egyes eladókkal.

Könyvek számos kategóriában

Az Abebooks webáruház számos kategóriában kínál könyveket. A kínálatban sok-sok minőségi könyvet talál, elsősorban a szép- és szórakoztató irodalom kategóriában: krimi, horror, fantasy, romantikus és gyermekkönyvek. Képviselteti magát a szakirodalom is: életrajzok, művészet, történelem, tudomány, útikönyvek és sok más. A webáruház különlegességei az egyedi, gyűjtői darabok. Válasszon például első kiadású, antikvár darabot - legyen az mai vagy 20. századi darab. A kínálatban talál dedikált darabokat is.

Több, mint könyvek

Az Abebooks webáruház többet kínál, mint csupán könyveket. Ha ön is a művészetek kedvelője, itt biztosan talál valamit, ami elnyeri a tetszését. Válasszon művészeti könyvet, különleges rajzot, metszetet, régi filmes plakátot, posztert, festményt vagy grafikát. Ezek az egyedi darabok feldobják otthonát, vagy ékes díszei lesznek gyűjteményének.

abebooks

Fizetés és szállítás

A webáruházban online bankkártyával (VISA, MasterCard és American Express) fizethet, némely eladók elfogadják a PayPales fizetést is. Mivel az egyes termékeket más-más eladóknál vásárolja, nincs egységes szállítási mód. A szállítási időről, módról és díjakról a konkrét eladók döntenek. A szállítási költség fel van tüntetve az egyes termékeknél. Használja a "Free Shipping" szűrőt, így csak olyan könyveket jelenít meg, amelyekhez ingyenes szállítás jár.

Visszaküldés és reklamáció

A rendelés utáni 30 napon belül reklamálhatja a terméket, amennyiben nem elégedett a vele, vagy az eladó hibájából a könyv nem érkezett meg. Ebben az esetben jogosult a termék árának visszafizetésére. Bizonyos eladók visszaküldést is elfogadnak, ha valamilyen okból kifolyólag meggondolja magát a rendeléssel kapcsolatban. A pénz visszaigénylésének és a csomag visszaküldésének pontos folyamatát megtalálja a weboldalon.

Kapcsolat

Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége a rendeléssel, vásárlással vagy eladással kapcsolatban? Keresse a weboldalon a "Customer Support" szekciót, és válassza ki a kérdése témáját. Kattintson a megfelelő fülre, és a rendszer eligazítja.

A webáruházat megtalálja FacebookonTwitteren és Instagramon is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A AbeBooks webáruházról

Az Abebooks webáruház angol nyelvű könyvek eladására szakosodott. Kínálatában a klasszikus darabokon kívül számos különlegességet is talál: első kiadású darabokat, antikvár vagy dedikált könyveket. Nem maradhatnak ki a legújabb bestsellerek sem. A könyveken kívül magazinokat, posztereket, térképeket is vásárolhat az Abebooks.com webáruházban.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,6 %  összeget a vásárlásból a  a AbeBooks webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.