G2A

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a G2A-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a G2A webáruházé.

G2A kupon

Bestsellerek kedvező áron

+ 1 % vissza a vásárlásból
 

Válogasson a Bestsellerek közül, vásároljon játékokat kedvezményesen.

A G2A webáruházról

A G2A virtuális piacterén digitális játékok, kütyük és egyéb virtuális termékek vásárolhatók meg. A webshop kínálatában minden főbb platform játékai megtalálhatók, például Xbox, Steam, Uplay, Origin, PSN. A G2A platformját világszerte több mint 25 millióan használják és a cég több mint 1550 partnerrel rendelkezik a világ 61 országából.

Kép

A G2A kínálatából

A webshopban a különféle videójátékok és számítógépes játékok mellett elektronikai eszközök, kütyük, konzolok, különféle szoftverek, feliratkozások és ajándéktárgyak is megvásárolhatók kedvezményes áron. A G2A folyamatosan bővíti kínálatát, oldalukon a termékek elő is rendelhetők, így elsőként juthat hozzá a piac újdonságaihoz.

Vásárlás a G2A webáruházban

A G2A webshopban való vásárlás nem regisztrációhoz kötött, azonban a regisztrált felhasználók számos előnyt és speciális akciókat élvezhetnek, emellett pedig egyszerűbben és gyorsabban vásárolhatnak az oldalról. Az online termékek esetében, mint például a számítógépes játékok és szoftverek, a fizetést követően a vásárló egy kódot kap, mellyel beléphet a játékba.

Fizetési módok és szállítás

A G2A webshopjában több mint 30 féle fizetési lehetőség érhető el, közülük a legismertebb az online bankkártyás fizetés (Visa, MasterCard) és a PayPal.

A tárgyi árucikkek szállítási költsége és szállítási ideje a célországtól és termékektől függően változik, a pontos összeg a rendeléskor látható.

Kép

Reklamáció és pénzvisszafizetés

Amennyiben nem elégedett a G2A webáruházából rendelt online termékkel, a konkrét eladónak benyújtott panaszt követően a webshop munkatársai elemzik reklamációs kérelmét és pénzvisszafizetést biztosítanak.

A tárgyi árucikkek esetében a vásárlónak a csomag átvételétől számítva 14 nap áll rendelkezésére a termék visszaküldésére. Amennyiben a termék megfelelő állapotban és megfelelő időn belül megérkezik az eladóhoz, a vevő visszakapja vásárlása összegét. A visszaküldés pontos feltételeit az eladók határozzák meg, a pontos információk a termékleírásban olvashatók.

Ügyfélszolgálat, telefonos applikáció és közösségi média

Abban az esetben, ha a rendelt játékkód nem megfelelő, vagy bármelyik vásárolt termék nem rendeltetés-szerűen működik, webshop felhasználói felületén kapcsolatba léphet azzal a konkrét eladóval, akitől az adott terméket vásárolta.

A G2A telefonos applikációjával a vásárlás és a webáruházban való böngészés egyszerűbb és bárhonnan elérhető. A G2A app ingyenesen letölthető a Google Play és App Store internetes áruházakból.

A G2A kínálatáról és újdonságairól még többet megtudhat a webáruház közösségi média platformjain: Facebook, Twitter, YouTube, Instagram

Kedvezményes kuponok felhasználása a G2A webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a G2A webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a G2A webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a G2A webáruházában való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Recenzió G2A

Ábel C.

06.12.2023 5.0

Ötös

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

G2A.com - videojátékok és szórakozás

A G2A webáruházában videojátékok, digitális játékok, szoftverek, konzolok, elektronikus eszközök, kütyük, ajándéktárgyak és számos egyéb, gamereknek szánt termék vásárolhatók meg.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

G2A más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1 %  összeget a vásárlásból a G2A webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be