Edureka

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Edureka kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 7,5 % mindenből a webáruházból Edureka

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

Képzések határok nélkül. Az Edureka webáruháza több mint 100, főképp informatikára és gazdaságtudományra szakosodott angol nyelvű, online...

Az Edureka webáruházról

Effektív tanulás bárhonnan, bármikor? Az Edureka webáruháza online, élő, angol nyelvű tanfolyamainak köszönhetően folyamatosan fejlesztheti magát, függetlenül attól, hogy épp hol van. Az oldalon számos különböző típusú, időtartamú és szintű kurzus, posztgraduális képzés vagy akár mesterképzés között válogathat, sőt, az Edureka cégek és csoportok számára is szervez tanfolyamokat és iskolázásokat. Az Edureka magasan képzett, több éves tapasztalattal rendelkező oktatói elkötelezettek a klienseik sikerei iránt, ha kell motiválják őket, hogy projektjeiket és feladataikat sikeresen elvégezzék.

Kép


Hogyan jelentkezhet az Edureka képzéseire?

Az Edureka weboldalán szabadon böngészhet a képzések kínálatában és a tanfolyamok leírásában részletes információt kaphat az adott kurzus időtartamáról, tartalmáról és áráról. A leírásban a korábbi résztvevők értékeléseit és észrevételeit is elolvashatja. Amennyiben jelentkezni szeretne egy képzésre, ezt az ingyenes regisztrációt követően, pár kattintással megteheti. A tanfolyamok résztvevői korlátlan hozzáférést kapnak az Edureka online adatbázisához és könyvtárához. A képzés sikeres befejezése után a résztvevők oklevelet kapnak. Az Edureka weboldalán online fizetési módokra van lehetőség.

Kép


Ügyfélszolgálat

Az Edureka ügyfélszolgálata a hét minden napján, huszonnégy órában a vásárlók rendelkezésére áll:

Telefonos applikáció és közösségi média

Hogy a tanulást és a képzéseken való részvételt még egyszerűbbé tegye, az Edureka telefonos applikáció formájában is elérhető. Az applikáció ingyenesen letölthető a Google Play és App Store online áruházakból.

Az Edureka közösségi média platformjain még többet tudhat meg a képzésekről, tanfolyamokról és újdonságokról: Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube

Az Edureka kurzusait Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhatja meg a Tiplinóval. 

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok használata az Edureka webáruházában

A Tiplino.hu oldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az Edureka webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait az Edureka weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be az Edureka webáruházában való vásárláskor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback? 

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Edureka - képzések határok nélkül

Képzések határok nélkül. Az Edureka webáruháza több mint 100, főképp informatikára és gazdaságtudományra szakosodott angol nyelvű, online tanfolyamot és képzést kínál. Az általános kurzusok mellett az Edureka-n posztgraduális és mesterképzésekre is van lehetőség.

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  7,5 %  összeget a vásárlásból a  a Edureka webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.