Benlemi

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Benlemi-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Benlemi webáruházé.

Benlemi kupon

Benlemi leárazás

+ 4 % vissza a vásárlásból

Válogasson a leárazott termékek közül, és vásároljon akár 12% kedvezménnyel.

A Benlemi webáruházról

A Benlemi webáruházában teljes mértékben természetes anyagokból készült, minőségi, különleges kialakítású bútorok, valamint lakberendezési kiegészítők vásárolhatók meg. Az online bútorüzlet elsődlegesen a gyermekágyak és gyerekszobabútorok gyártására szakosodik, azonban kínálatukban felnőtt ágyak és otthona minden helységébe megfelelő bútorok, kiegészítők és dekorációk is elérhetők.

Kép

A Benlemi kínálatából

A Benlemi bútorai természetes faanyagból készülnek, a felhasznált lakk és festék szintén a lehető legtermészetesebb úton készül, ezért a cég termékei hozzájárulnak a fenntarthatóbb életmódhoz. A webshop jellegzetes termékei közé tartozik a függőfotel, a fából készült Montessori játékok, franciaágyak és házikó alakú gyermekágyak, lakástextilek és rengeteg különleges lakberendezési kiegészítő.

A Benlemi története

A Benlemi cégének megálmodója Michal Pomp 2015-ben azzal az ötlettel állt elő, hogy teljesen természetes anyagokból fog bútorokat készteni. Első terméke, a függőfotel nagy sikert aratott, ezért a következő évben házikó alakú gyermekágyak gyártásába kezdett. A cseh Benlemi cégnek jelenleg több mint 30 alkalmazottja van, Európa-szerte pedig számos országban elérhetők különleges kialakítású bútoraik.

Kép

Fizetési módok

A Benlemi webshopjában online bankkártyás fizetéssel, banki utalással, illetve utánvétes fizetéssel térítheti meg vásárlása összegét, illetve a PayPal és GoPay fizetőkapukat is igénybe veheti.

Szállítás

A Benlemi webáruháza futárszolgálattal kézbesíti termékeit Európába. A kézbesítés költsége a célországtól függően változik, a pontos összegről a rendelés során informálódhat. A szállítás időtartama bútortípusonként eltér, nem lakkozott bútor esetén 3 hét, lakkozott esetén pedig legfeljebb 4 héten belül érkezik meg Önhöz a rendelt termék.

Garancia

A Benlemi termékeire hároméves garancia vonatkozik, mely a termék átvételének pillanatától lép érvénybe.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Benlemi munkatársai bármilyen termékkel, rendeléssel vagy lakberendezéssel kapcsolatos kérdésben szívesen rendelkezésére állnak a csalad@benlemi.hu e-mail címen, hétfőtől péntekig 8:30 és 16:00 óra között.

A Benlemi termékeiről még többet tudhat meg a webshop Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube és LinkedIn oldalain.

A webáruház termékeit most Csehországból, Szlovákiából és Romániából is kedvezményes áron vásárolhatja meg a Tiplinó cashback szolgáltatásával és kuponjaival.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Benlemi webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Benlemi webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Benlemi webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Benlemi webáruházában való rendeléskor a „Kedvezménykupon beillesztése” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Hozzáad gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Benlemi.hu - természetes fa bútorok

A Benlemi webshopjában minőségi, természetes faanyagból készült design bútorok, lakberendezési kiegészítők és dekorációk vásárolhatók meg. A cseh cég különleges terméke a házikó alakú gyermekágy, de emellett többek között lakástextilek, franciaágyak és Montessori játékok is elérhetők a webshop széles kínálatában.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Benlemi más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4 %  összeget a vásárlásból a Benlemi webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be