Bubulakovo

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A(z) Bubulakovo webáruházról

A Bubulákovo egy online méteráru webáruház, ahol minden kreatív lélek megtalálja az alkotáshoz szükséges alapanyagokat. Hobbija a szabás, varrás, kreatív alkotás? Nézzen körül a Bubulákovo webáruházban, ahol számos anyag, szövet, textil és egyéb rövidáru-kellék várja. Ezenkívül inspiráló tippeket és ötleteket is talál a Bubulákovo blogban

bubulakovo

Bubulákovo anyagok 

A Bubulákovo webáruház anyagok széles skáláját kínálja a vásárlóknak. Len, jersey, műbőr, fleece, pamutvászon, dupla gézanyag, plüss, farmeranyag és sok más. Talál itt dekorációs anyagokat is, amelyekből párnahuzatot, táskát vagy függönyt varrhat. Kínálnak bélés- és tömőanyagokat is.

A varráshoz nemcsak anyagra, hanem egyéb kiegészítőkre is szüksége lesz. Ezeket is beszerezheti a webshopban. Többek között csipkék, csattok, cérnák, gumik, gombok és szalagok várják. 

Bubulákovo blog

Alkotni szeretne, de nincs ötlete? Nézzen be a Bubulákovo blogra, ahol sok-sok inspiratív cikk várja. Megtudhatja például, hogyan hasznosítsa a maradék anyagokat, vagy hogyan készítsen egyedi dekorációt a gyerekszobába. 

bubulakovo blog

Fizetés és szállítás

A Bubulákovo webáruházban a következő fizetési módok állnak rendelkezésére:

 • Online bankkártyás fizetés
 • Banki utalás
 • Utánvét 

A szállítást a GLS és a Trans o Flex futárszolgálatok biztosítják. Lehetséges a személyes átvétel is a Csomagküldő átvevőhelyein. A szállítási költség a rendelés összegétől és a szállítási módtól függ, a pontos árakat megtalálja a weboldalon. 25 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Reklamáció

Mivel az anyagok méretre szabottak, indoklás nélkül nem lehetséges visszalépni a szerződéstől. Hibás, lyukas anyagot vagy rossz mennyiséget lehetőség van reklamálni. Fényképezze le az anyagot, és küldje el az info@bubulakovo.hu címre. Legkésőbb 48 órán belül választ kap. A munkatársak igyekeznek úgy intézni a reklamációkat, hogy az ügyfél elégedett legyen: áru- vagy pénzvisszatérítéssel, esetleg kedvezménnyel

Bubulákovo kedvezmények

Ha még jobb áron szeretne vásárolni, nézzen körül a "Bubukedvezmény" szekcióban, ahol az eredeti ár töredékéért vásárolhat anyagot. 

Ha már vásárolt a Bubulákovo webáruházban, fényképezze le az itt vásárolt anyagból készült terméket, és töltse fel a weboldalra. Jutalmul egy 5% kedvezményre jogosító kupont kap az e-mail-címére, amelyet 30 napig használhat fel. Több kép esetén a kedvezmény nem sokszorozódik, de a következő hónapban ismét tölthet fel képet. 

TIPP: Vásároljon a Tiplinóval, és még nagyobb jutalomban részesül: vásárlásának akár 2%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként

Kapcsolat

A Bubulákovo ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll. Hívja a +3616900435 telefonszámot hétfőtől péntekig 8:00–14:00 között, vagy írjon az info@bublakovo.hu címre. Használhatja a weboldalon található űrlapot is. ĺrásban feltett kérdésére 24 órán belül választ kap. 

Kapcsolatba léphet a webáruházzal Facebook messengeren keresztül is, ahol non-stop elérhetőek.  

Bubulakovo kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti vásárlás esetén -

31.12.2023

Akció textilre, anyagokra és méterárura -

31.12.2021

Akció az utolsó darabos termékekre -

31.12.2021

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Bubulakovo webáruházról

A Bubulakovo webshopban mindent megtalál a kreatív alkotáshoz. Ez egy színes világ tele különféle anyagokkal, szalagokkal és méteráruval. Talál itt praktikus útmutatókat is, például ahhoz, hogyan varrjon meg egy szoknyát vagy konyhakötényt. A webáruház mindenkinek való, aki szívesen varr és kreatívkodik.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Bubulakovo más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2 %  összeget a vásárlásból a Bubulakovo webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be