Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A(z) Aldi webáruház számára most nincs kedvezményes kuponunk.

Nézze meg a(z) Eyerim webáruház további kedvezményes kuponjait.

10% kedvezmény a szemüvegekre - Eyerim

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

10% kedvezményes kupon a szemüvegekre az Eyerim.hu webáruházban. A kuponkódot a kosárban adja meg, több

A(z) Aldi webáruházról

Az Aldi a DELI vállalatcsoport tagja, amely a világ számos országában jelen van, többek között Németországban, Ausztriában, Svájcban, Szlovéniában és természetesen Magyarországon. Magyarországon 2008 óta van jelen, napjainkban csaknem 150 üzlettel az egész ország területén, és a vállalat folyamatosan terjeszkedik. Az Aldi név egyet jelent a tartósan magas minőséggel és alacsony árakkal.

Aldi termékek

Az Aldi célja, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek a lehető legnagyobb előnyt jelentik a fogyasztóknak. Ezért több mint 1500 féle mindennapi terméket forgalmaz az állandó kínálat keretében, emellett heti kétszer mindig más termékeket kínál akciós áron. A minőséget illetően nem ismer kompromisszumokat, ezért a termékek minőségét folyamatosan tesztelik.

Az Aldi nagy hangsúlyt fektet a saját márkák kiépítésére is. A Milfina tejtermékek, Sweet Valley gyümölcslevek, az Almare Seafood halak, a Lomee delikátesz, ketchup, mustár és majonéz termékek a lehető legjobb minőséget képviselik. Az Aldiban kozmetikai termékeket is talál Ombia Cosmetics márkajelzés alatt, valamint Alio takarítószereket, Tandil mosószereket és Solo papírárut.

aldi

Aldi akciós újság

Hogy ne maradjon le semmilyen akcióról, mindig lapozza át az aktuális Aldi akciós újságot, amelyenek köszönhetően figyelemmel követheti a legújabb kedvezményeket és akciókat. Az akciós újság minden héten megjelenik, és csütörtöktől szerdáig érvényes. Az akciós újságnak köszönhetően mindig időben értesül az akctuális kedvezményekről, így időt és pénzt spórolhat meg a vásárlás alkalmával.

Aldi mobilalkalmazás

Az Aldi mobilalkalmazása elérhető Android vagy iPhone mobiltelefonokra egyaránt. Egyszerű és kényelmes megoldás, amellyel nem marad le a legújabb akciókról. A kiválasztott termékeket bevásárlólistára helyezheti, és használhatja a praktikus üzletkeresési funkciót is. Csak adja meg tartózkodási helyét, és az alkalmazás megadja önnek a legközelebbi Aldi üzlet címét.

Kapcsolat

Ha szertné megosztani a Alival véleményét, észrevételét vagy problémáját, forduljon az ügyfélszolgálatukhoz. Eléri őket a +36 23 504680 telefonszámon, vagy írhat nekik az info@aldi.hu e-mail-címre, vagy a kapcsolati kérdőíven keresztül is, amelyet megtalál a weboldalon.

A Aldi webáruházról

Az Aldi áruház 2008 óta van jelen Magyarországon, ma már csaknem 150 áruházzal büszkélkedik. Kínálatában minőségi élelmiszert és fogyasztási cikkeket talál kedvező áron. A vásárlókat hetente többször friss akciókkal várják. Az Aldi akciós újságban mindig megtalálja az aktuális kedvezményeket és akciókat.

Webáruházak kategóriái

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Aldi webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.