A(z) Aldi webáruház számára most nincs kedvezményes kuponunk.

Válogasson a(z) Eyerim vagy Coolvision webáruház kedvezményes kuponjai közül.

10% kedvezmény a szemüvegekre és lencsékre Eyerim

Eddig érvényes: 2022.06.30

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

A -10% kedvezmény a szemüvegekre és lencsékre érvényes az Eyerim.hu webáruházban, ahol a kedvezmény kódot a kosárban adja meg. Használja ki az… több

20% extra kedvezmény Coolvision

Eddig érvényes: 2022.06.30

+ 3,5 % vissza a vásárlásból

A CoolVision oldalán most 20% kedvezményt kap a Matrix és Marc John márkájú napszemüvegekre.

A(z) Aldi webáruházról

Az Aldi a DELI vállalatcsoport tagja, amely a világ számos országában jelen van, többek között Németországban, Ausztriában, Svájcban, Szlovéniában és természetesen Magyarországon. Magyarországon 2008 óta van jelen, napjainkban csaknem 150 üzlettel az egész ország területén, és a vállalat folyamatosan terjeszkedik. Az Aldi név egyet jelent a tartósan magas minőséggel és alacsony árakkal.

Aldi termékek

Az Aldi célja, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek a lehető legnagyobb előnyt jelentik a fogyasztóknak. Ezért több mint 1500 féle mindennapi terméket forgalmaz az állandó kínálat keretében, emellett heti kétszer mindig más termékeket kínál akciós áron. A minőséget illetően nem ismer kompromisszumokat, ezért a termékek minőségét folyamatosan tesztelik.

Az Aldi nagy hangsúlyt fektet a saját márkák kiépítésére is. A Milfina tejtermékek, Sweet Valley gyümölcslevek, az Almare Seafood halak, a Lomee delikátesz, ketchup, mustár és majonéz termékek a lehető legjobb minőséget képviselik. Az Aldiban kozmetikai termékeket is talál Ombia Cosmetics márkajelzés alatt, valamint Alio takarítószereket, Tandil mosószereket és Solo papírárut. A széles válaszék ellenére sem sikerült választani? Nézze meg az Auchan kínálatát, ahol kuponnal szintén olcsóbban vásárolhat.

aldi

Aldi akciós újság

Hogy ne maradjon le semmilyen akcióról, mindig lapozza át az aktuális Aldi akciós újságot, amelyenek köszönhetően figyelemmel követheti a legújabb kedvezményeket és akciókat. Az akciós újság minden héten megjelenik, és csütörtöktől szerdáig érvényes. Az akciós újságnak köszönhetően mindig időben értesül az akctuális kedvezményekről, így időt és pénzt spórolhat meg a vásárlás alkalmával. A SPAR akciós újságát is tekintse meg, ha az Aldi akciós újságjában nem talála meg a megfelelő terméket.

Aldi mobilalkalmazás

Az Aldi mobilalkalmazása elérhető Android vagy iPhone mobiltelefonokra egyaránt. Egyszerű és kényelmes megoldás, amellyel nem marad le a legújabb akciókról. A kiválasztott termékeket bevásárlólistára helyezheti, és használhatja a praktikus üzletkeresési funkciót is. Csak adja meg tartózkodási helyét, és az alkalmazás megadja önnek a legközelebbi Aldi üzlet címét.

Kapcsolat

Ha szertné megosztani a Alival véleményét, észrevételét vagy problémáját, forduljon az ügyfélszolgálatukhoz. Eléri őket a +36 23 504680 telefonszámon, vagy írhat nekik az info@aldi.hu e-mail-címre, vagy a kapcsolati kérdőíven keresztül is, amelyet megtalál a weboldalon.

Akciós szórólap Aldi

Nézze meg Aldi akciós újságát és széles kínálatból választhat.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Aldi webáruházról

Az Aldi áruház 2008 óta van jelen Magyarországon, ma már csaknem 150 áruházzal büszkélkedik. Kínálatában minőségi élelmiszert és fogyasztási cikkeket talál kedvező áron. A vásárlókat hetente többször friss akciókkal várják. Az Aldi akciós újságban mindig megtalálja az aktuális kedvezményeket és akciókat.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Aldi webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be