Tesco - Clubcard hűségprogram

CikkekHűségprogramok 7. 9. 2022

Clubcarddal olcsóbb és kedvezményesebb a vásárlás.

A Tesco brit áruházlánc, az első üzlet 1929-ben nyílt meg Londonban. Azóta az egész világon terjeszkedett. Magyarországon 1994-ben jelent meg. Kínálatában az élelmiszereken kívül háztartási cikkeket, ruhákat, játékokat és drogériát is talál. Ha pedig nem szívesen jár bevásárolni, a Tesco online házhozszállítás segítségével időt spórolhat meg. A Tesco több saját márkával is rendelkezik. Minőségi termékek kedvező árakon.

Clubcard hűségprogram

A Tesco Clubcarddal vásárolhat olcsóbban a kedvezményekkel. Használja ki a Clubcard program minden előnyét! Személyre szabott kuponok és kedvezmények, exkluzív ajánlatok tagoknak! Bárhol és bármikor is vásárol, online vagy az üzleteinkben, a Clubcard-dal jóval több extra előnyhöz juthat Ön, mint gondolná. Csatlakozzon!

A Clubcard lehetővé teszi, hogy Ön és családja kedvezőbb áron juthatnak hozzá termékeinkhez. Ha használja Clubcard kártyáját minden vásárlásnál, akkor minden elköltött 100 Ft után 1 pontot írnak jóvá Clubcard egyenlegén. Minél több pontot szerez, annál nagyobb értékű utalványokat kap, melyeket felhasználhat bármikor a későbbi vásárlások során.

Igényeljen Clubcardot ma

Clubcard igénylése

Regisztráció nélkül nem tud Clubcardot igényelni. Első sorban a regisztráció és a bejelentkezés menetét mutatjuk be. A bejelentkezést, ill. regisztrációt a Tesco honlapján, illetve az Igényeljen Clubcardot mára kattintva is kérheti.

1. lépés

Klikkeljen az Igényeljen Clubcardot ma szövegre. Átirányítja Önt a Tesco hivatalos honlapjára, azon belül is a Clubcard fiók regisztrációjához/belépéshez.

Kép

2. lépés - Felhasználói fiók - Clubcard tagság

Amennyiben már rendelkezik felhasználói fiókkal, jelentkezzen be a Bejelentkezés gomb segítségével. Szüksége lesz a regisztráció során megadott e-mail-címére és a jelszóra. Ha nem emlékszik a jelszavára, használja az Elfelejtette a jelszavát? szolgáltatást, és elküldik önnek e-mailben. Ha az e-mail-címére sem emlékszik, a legegyszerűbb, ha új felhasználói fiókot hoz létre.

3. lépés - Regisztráció 

Ha nincs még fiókja, regisztráljon a Folytatás gombra nyomva. Új fiókot akkor tud készíteni, ha: 

  • Most szeretné létrehozni első Clubcard fiókját.
  • Már van Clubcardja és azt aktiválni akarja online
  • Össze szeretné kötni a Clubcard és a Tesco Online fiókjait
Kép


Készen is van. :-) Gratulálunk, létrehozta a Clubcard fiókját, indulhat is a vásárlás kedvezményesen.

Hasonló üzletek

Tesco

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be