Shell hűségprogram - ClubSmart

Cikkek 7. 9. 2022

Gyűjtsön pontokat a ClubSmarttal és tankoljon okosan!

Shell Magyarország

A Shell egy nemzetközi energiaszolgáltató vállalat, amely szakértője az olaj és a földgáz feltárásának, előállításának, finomításának és kiértékesítésének. Magyarországon 1925 óta van jelen. A Shell az egyik legnagyobb nemzetközi energetikai vállalat Magyarországon. Kimagasló minőségű üzemanyagokon és kenőanyagokon túl, magas színvonalú szolgáltatást is kínál a vásárlóiknak. Ide tartoznak az egész Európában használható euroShell üzemanyag-kártyák, minőségi étel- és italválaszték, a ClubSmart törzsvásárlói program valamint az ingyenes előtető alatti szolgáltatások.

Kép

ClubSmart program

Hogyan is működik a ClubSmart program? Nagyon egyszerű igazából. Amennyiben már rendelkezik plasztik ClubSmart kártyával, regisztráljon a weboldalon vagy a Shell alkalmazásban. Majd ezek után a "Van Önnél plasztik ClubSmart kártya?" kérdésnél válassza az "Igen, hozzáadom a kártyát a fiókomhoz" opciót. Amennyiben nem rendelkezik plasztik ClubSmart kártyával, ugyanúgy regisztráljon a weboldalon vagy a Shell alkalmazásban. A következő pontban a "Van Önnél plasztik ClubSmart kárrya?" esetén válassza a "Nincs, új digitális kártyát hozok létre" opciót. Pár kattintás és létre is jött Önnek az új Digitális Kártyája. Ezek után nem lesz szüksége plasztik kártyára. Egy regisztrációval máris hozzáférhet a ClubSmart Program által nyújtott összes előnyhöz és ami még nagyon szuper hír, hogy ha most csatlakozik a programhoz, máris gyűjthet 200 ClubSmart bónuszpontot!

Regisztráljon most!

Shell ClubSmart pontok

A Shell töltőállomásokon egyes termékek pontgyűjtési lehetőségeket kínálnak. Nincs más dolga, mint megtekinteni az aktuális ajánlatokat a kedvenc Shell töltőállomásán.

Shell Shop termékek - Pontokat gyűjthet a Shell Shop termékek vásárlásával. Minden elköltött 250 Ft után 1 pont jár.

Shell Café - Mindig érdemes betérni a Shell Café kávéjaiért. Frissen készült bársonyos barista kávékkal várják a vásárlókat és ennek fejében még pontokat is gyűjthetnek. 15 ClubSmart pontot gyűjthet kávé vásárlással.

Autóápolási termékek - Használja a minőségi autóápolási termékeket a Shelltől és gyűjtsön vele pontokat.

  • ClubSmart szélvédő jégtelenítő - 70 pont
  • ClubSmart készrekevert fagyálló hűtőfolyadék - 125 pont
  • ClubSmart téli 2 literes szélvédőmosó folyadék - 125 pont
  • ClubSmart téli 4 literes szélvédőmosó folyadék - 250 pont

Motorolajok - Válassza a Shell Helix kiváló motorolajokat és kenőanyagait és minden 250 Ft után 10 ClubSmart pontot gyűjthet.

Autópálya-matrica - Minden elköltött 500 forint után 1 pontot szerezhet.

Jóízű falatok - A Shell Café ételkínálatából vásárolva megduplázhatja a gyűjtendő pontjait. Ínycsiklandozó finomságok közül választhat.

Pontgyűjtés tankolással

Üzemanyag típusHétfőtől - SzombatigVasárnap
Shell FuelSave 951 pont1 pont
Shell FuelSave Diesel1 pont1 pont 
Shell V-Power 952 pont4 pont 
Shell V-Power Diesel2 pont4 pont
Shell V-Power Racing3 pont6 pont
Kép

Temérdek szuper ajándékra is beválthatja a pontjait, mint például ajándékkártyákra, kávéra, kézi-gőzölőre és akár még Xiaomi Mi okosórára is. 

10 pont = 10 forint kedvezményt biztosít. Ön dönti el hol szeretné a kedvezményeket beváltani és azt is Ön dönti el, hogy mennyi pontot szeretne felhasználni. 

Ne maradjon le a folyamatos frissítésekről és információkról, ezért figyelmükbe ajánljuk a Shell Facebook oldalát, ahol bővebben tájékozódhatnak az aktuális akciókról és friss termékekről. 

Jó pontgyűjtést kívánunk mindenkinek! :-) 

Hasonló üzletek

Shell

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be