Scitec Nutrition hűségprogram

CikkekHűségprogramok 10. 2. 2023

Scitec Nutrition - Make A Difference!

A Scitec Nutrition magyar alapítású táplálékkiegészítőket gyártó cég. Fő profilja a sportolók és a testépítők számára kifejlesztett speciális táplálékkiegészítők és egyebek, azonban ma már nem csak nekik, hanem bárki vásárolhat igénye és sportolási szokása szerint. 1996-ban jött létre Scitec néven és ma már több mint 90 országba szállítanak termékeket. Legnagyobb európai piacai közé tartozik Németország, Franciaország és a skandináv országok. Superbody néven rendezi meg Magyarországon a testépítőversenyt 1998 óta. 

A Scitec Nutrition hűségprogram

Fontos számukra a visszatérő vásárlók hűsége, ezért valamilyen módon díjazni szeretnék. Ezért ha újra és újra a Scitec Nutrition oldalon vásárol, lehetősége nyílik arra, hogy előző vásárlásain alapuló és személyre szóló, kedvezményes kuponokat szerezzen a következő vásárlásához. A hűségprogram tagjainak kiváltság jutott még arra is, hogy akciósan vásároljon duplán, legyen szó havi akciókról vagy akár a Scitec Day-ről.

Kép

A személyre szóló kuponokat minden vásárlása után kapott hűségpontjai felhasználásával tudja megszerezni. Mindegy, hogy bolti vagy üzleti vásárlásról van szó, hűségpontokat kap. Ezeket majd beválthatja kedvezményes vásárlásra vagy ingyen szállításra jogosító kuponra. Elsősorban regisztrálnia kell a Scitec Nutrition webshopban/szaküzletben. Vásárlásainak 10%-át megkapja pontokban, tehát ha 10.000 Ft értékben vásárol, akkor 1000 hűségpontot kap. 

Minden olyan termék után járnak a hűségpontok, amelyeket 

  • nem kuponnal vásároltak
  • külön hűségpont promócióban szerepelnek

Ha az oldalra írt termék véleményt, azután is kaphat pontot. Szűrésen mennek át a vélemények, de ez nem azt jelenti, hogy a rossz véleményeket ne osztanák meg, ezért a minőségi véleményeket díjazzák pontokkal, legyen az negatív vagy pozitív. A pontok számát a "kedvezményeim" menüpontban tudja megtekinteni és itt lesz lehetősége is kuponra váltani őket. 

Mire tudja beváltani a pontokat?

Négyféle kupon közül választhat: ingyen szállítás, 10%-os, 15%-os és 20%-os kuponok. 

A kuponok megnevezésePontok száma
ingyenes szállítás1500 pont
10% kupon2000 pont
15% kupon4000 pont
20% kupon6000 pont

Időnként pontgyűjtő akciókat is találhat, amiről a weboldalon, a közösségi oldalaikon és még hírlevélben is értesülhet. Emellett a profilja kitöltéséért is kaphat pontot - minél pontosabban tölti ki, annál több pontot szerezhet. A kuponok lejárata a generálástól számított 30 nap!

Jó pontgyűjtést és edzést kívánunk! :) 

Hasonló üzletek

Scitec Nutrition

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be