Rockpince hűségprogram

CikkekHűségprogramok 10. 2. 2023

Rockpincénél minden rocker megtalálja a neki valót.

A Rockpince Magyarország legnagyobb és legjobb rock és alternatív webshopja. Öltözködési- és zenei stílusának megfelelőlen megtalálja a legjobb ruhát, kelléket, kiegészítőt, gyűrűt, bakancsot. 

Rockpince hűségprogram

Ha nagy rock rajongó. esetleg goth, emo vagy alternatív stílusokat kedvelne, akkor a Rockpince webshopjában megtalálja az Önnek megfelelőt. Ezért is kedveskedtek Hűségprogrammal a náluk gyakran vásárlóknak. A Hűségprogramban gyűjtögetheti pontjait, melyeket később kedvezmény fejében beválthatja. Beválthatóak minden termékre, amelyet találnak az oldal webshopjában. Kategóriák szerint szétosztva külön férfiaknak, nőknek, gyermekeknek. 

Kép

Újdonságok és akciók menüpont alatt 100 Ft-os akciókat is találhat. Magyar zenekarok menüpontban néhány magyar zenekart talál, mint az Alvin és a mókusok, Kárpátia, Road, Tankcsapda és egyebek. Ruházat és cipő menüben bakancsokat, tornacipőket, férfi illetve uniszex pólókat, trikókat, skótszoknyákat. Női mellények, dzsekik, fehérneműk, fűzők egyaránt. Gyermekek részére rugdalódzók, gyerek pulóverek, zenekaros gyerek pólókat is talál. Kiegésztők és ékszerek menüpont alatt kozmetikai termékeket külön kategorizálva szintúgy. Ékszereket, legyen szó nyakörvről, medálról, karkötőről, gyűrűkről és piercingekről. Felvarrókat, esernyőket, legyezőket, karórákat, kesztyűt, kulcstartót, mobil hátlapokat, pénztárcákat, sapkákat, tolltartót és neszeszeres táskát is kaphat. Ha ajándékba kíván venni valamit az oldalról, szintúgy az ajándéktárgyak menüpontban talál szuper ötleteket. 

A hűségpontokat csak teljesített állapotú rendelések után kaphatják meg. 1 pont 1 Ft-ot ér. Minden pontot kerekítenek, nincsenek fél pontok. Figyeljenek oda, hogy a szállítási díjak után nem jár pont és nem használható fel hűségpont sem erre a célra! Minden adott termék után járó hűségpontot a termék adatlapján tekintheti meg. A korábbi vásárlásaiért után járó hűségpontokat a bejelentkezést követően tudja felhasználni a kosár oldalon. Vásárlásai alkalmával nem kötelező az összes pontot felhasználnia. Megadhatja a felhasználni kívánt pontok számát. 

Jó pontgyűjtést kívánunk! :)

Hasonló üzletek

Rockpince

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be