PUPACard - PUPA Milano hűségprogram

CikkekHűségprogramok 10. 2. 2023

Csatlakozzon a PUPA Milano hűségprogramjához és élvezze a vele járó előnyöket.

Kreativitás, design, irányzat, Made in Italy szépség - ez a PUPA Milano. A szellemiségét a piros szín adja meg, mint a szenvedély, a dinamikusság és az életerő. A PUPA Milano a smink és bőrápolás csúcsát testesíti meg magas minőségével és vonzerejével. Világszinten elterjedt kiemelkedő olasz márkáról beszélünk. Az olasz identitás legtisztább értékeit testesíti meg. Erős és nagy vonzerejű művészeti identitása szilárd és ma már 70 országban forgalmazzák. 

PUPA Milano hűségprogram

PUPA HUNGARY KFT. működteti a hűségprogramot. Célja, hogy speciális előnyöket biztosítson a rendszeres vevőknek, valamint a márkahűségük honorálása. A kártya és a program feltételei csak és kizárólag magyarországi üzletekben érvényesek.

Kép

A programban csak 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt. A hűségkártya - PUPACard nem ruházható át más személyre. 

A PUPA Milano üzletekben történő vásárlásaira a számláján irják jóvá a pontokat. Minden 3000 Ft elköltése után egy pontot kap. Egy kis érdekesség a pontgyűjtéssel kapcsolatban, hogy az első 10 pont elérése után minden további 10 pontra 2 extra pontot kaphat. Sajnálatos módon a kiárusításokra és akciósan vásárolt termékekre nem jár pont. 

PontÉrték
1 pont150 Ft

A pontokat minden naptári év 12. hónap 31. napjáig érvényesek. Egyéb eseményeken, pályázatokon és hasonló alkalmakkor további extra pontokat szerezhet. A PUPA Milanónál sem marad el a születésnapi engedmény. Születésnapja előtt és után is 3 nappal két általa kiválasztott cikket 50%-os engedménnyel vásárolhat meg. Ez az engedmény csak egy vásárlásra érvényes. Ha Ön már próbálta és tetszik a hűségprogram, hívja meg barátnőjét vagy barátnőit, hogy csatlakozzanak, ugyanis ha új résztvevőt hoz, az újonnan jött személy első vásárlására 10%-os engedményt kap, míg Ön extra 5 pontot kap. Pénztári prémiummal is kedveskednek, így minden 3. vásárlásnál egy 4. vásárlásra érvényes 10%-os árengedményre szolgáló kupont kap. Kártyája aktiválásánál az első vásárláskor 10%-os engedményt kap szintúgy, de csak abban az esetben, ha elérte a 3.000 Ft-os összeget. 

Az engedményeket csak olyan termékre használhatja fel, ami nem tárgya más engedménynek, akciónak vagy kiárusításnak. 

PUPACard regisztráció

PUPACardra ingyen regisztrálhat az összes üzletben vagy online az alábbi linken: loyalty.pupamilano.hu. A kárya igénylése díjmentes, nem jár semmilyen költséggel. Sajnálatos módon az online vásárlásokra nem érvényes a pontgyűjtés, így csak az üzletekben való vásárláskor tudja használni. 

Kép

Természetesen használhatja kiárusításkor és akciós termékek vásárlásánál az összegyűjtött pontjait. Annyi hátránya van ennek, hogy akciós termékek megvásárlása után nem kap pontot. Több információhoz úgy tud jutni, ha feliratkozik a hírlevelekre, amelyeken küldik Önnek az aktuális akciókat és kedvezményeket. 

PUPA MILANO üzletekHely, város
Westend City CenterBudapest
Corvin PlázaBudapest
ÁrkádBudapest, Pécs, Győr
Allee Shopping CenterBudapest
Aréna PlázaBudapest

Mammut Pláza

Budapest

Jó pontgyűjtést és vásárlást kívánunk! :-)

Hasonló üzletek

PUPA Milano

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be