MrOferto Magyarországon

Cikkek 9. 9. 2022

Annak, aki hallott már a MrOferto weboldalról, annak jó hírrel szolgálhatunk: ez a weboldal már Magyarországon is elérhető. Aki még nincs tisztában azzal, mit is rejteget a MrOferto.hu, annak jöjjön egy kis magyarázat. A MrOferto weboldal számos üzlet szórólapjait gyűjti össze, hogy a vásárló könnyedén informálódhasson vásárlás előtt. Mindezt megfűszerezi Magazin részlegével, ahol érdekes cikkek találhatók.

Mi is a MrOferto

A MrOferto.hu weboldal kedvenc üzleteink akciós újságaira fókuszál. Fellelhető rajta minden aktuális, minden leendő és előző akciós újság. Több közkedvelt márka található a kínálatában és folyamatosan bővíti azt. Céljuk, hogy az odalátogató megtaláljon minden leendő szórólapot és így minél hamarabb kedvezményesen vásárolhasson.

MrOferto Magazin

A MrOferto.hu inspirál is, mégpedig magazinja tartalmával. Különböző tippekkel, tanácsokkal látja el a vásárlót, cikkeiben weboldala érdekes tartalmát köti össze boltok kedvezményes kínálatával. Ha érdekli a gluténmentes étkezés vagy a rovarokból készült ételek, olvasson róla a MrOferto Magazin részlegében. Amennyiben gondot okoz az öltözködés, keressen rá bátran az alkattípusokról szóló cikkekre. Ezek nem csak alkatleírást tartalmaznak, hanem azt is, hogy mit ajánlott kerülni és ellenkezőleg mi az, amit nem. Mindehhez szemléltetés képpen ismert emberek ruhatárát hozza fel példaként. Ha nyár, akkor lángos meg kürtőskalács. A tökéletes lángos receptje valamint az otthon elkészíthető kürtőskalács is fellelhető a magazinban. A magazin tartalma folyamatosan bővül, könnyed és hasznos időtöltést kínálva az olvasónak.

Kép

MrOferto kínálat

A weboldalon böngészhet üzlet vagy akciós újság szerint is. Ha az aktuális szórólapok kínálata érdekli, elég rákattintani az "Aktuális akciós újságok" lehetőségre. Az sem akadály, ha megvannak kedvenc üzletei, ebben az esetben elég az "Üzletek" menüpontra kattintani és kiválasztani kedvenc boltját. És ha már üzletek, akkor hasznos tudni, hogy jelenleg olyan boltok szórólapjait tartalmazza, mint a Rossmann, Auchan, Lidl, Tesco, Spar, Penny, Diego, Metro, Coop, Ikea, Jysk, Euronics, dm, Pepco és Bauhaus. Minden boltról talál hasznos információt, mégpedig történetéről, kínálatáról és üzleteiről. A MrOferto által kínált szórólapok tára folyamatosan bővül, így nem kell tartania attól, hogy nem találná meg rajta az a boltot, amelyet keres.

MrOferto a világban

Azért, hogy egy ilyen hasznos weboldal minél több emberhez eljusson, a MrOferto már elérhető  Horvátországban, Olaszországban és Romániában is. Folyamatosan fejlődő weboldal ez, melynek a közeljövőben további terjeszkedése várható, mégpedig Európán kívül is.

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be