MOL Move hűségprogram

CikkekHűségprogramok 10. 2. 2023

MOL Move-nak lenni jó, hogy még több kedvezményt betankolj!

A MOL magyar olaj- és gázipari konszern. MOL töltőállomást Magyarországon, Szlovákiában, Horvátországban, Romániában és más országokban is nyitott már. Jelenleg Közép-Európában továbbra is élen jár a fenntarthatósági területen. 

MOL Move 

A MOL Move segítségével bárhol felfedezheti ínycsiklandozó gasztro termékeiket és exkluzív szolgáltatásaikat. Ha csatlakozni kíván a MOL Move programhoz ajándék kávé, forró csoki vagy tea várja és ismerkedjen meg a további kedvezményekkel. A MOL Move felváltja a Multipont hűségprogramot. 4 szintet lehet elérni, amelyek a Green, Silver, Gold és a VIP. Ez az új program személyre szabottabb ajánlatokat kínál a vásárlóknak. 

Minden üzemanyag, gasztro és shop termékre, illetve szolgáltatásra költött forintjáért pontokkal jutalmazzák, amiket a MOL töltőállomásokon kedvezményekre és ajánlatokra válthat fel. Személyre szabott ajánlatok, kedvezmények és ajándékok széles választéka várja, mindemellett üzemanyag kedvezmények. Gyűjtse a pontokat és egyre magasabb szintekre léphet új és változatos MOL Move kedvezményekért. Különleges alkalmakon extra pontok kerülnek jóváírásra. 

Gasztro termékekért és autó mosás vásárlásnál minden elköltött 100 Ft 5 pontot ér. Egyéb termékek vásárlásanál 100 Ft 3 pont. Üzemanyagok esetén típustól fűggően literenként 1-3 pont. Ismerősök meghívásával bónusz ponokat kap. 

MOL Move csatlakozás

Kép

Regisztráció

Ha már tagja volt a Multipont hűségprogramnak, nem kell mást tennie mint megadnia a kártyaszámát a regisztrációnál, így felismerik Önt.

Kép

A MOL Move programhoz itt tud regisztrálni vagy töltse le a MOL Move applikációt telefonjára, hogy digitális kártyát tudjon igényelni.

Az alábbi módokon lehetséges: 

  1. Beléphet Move fiókkal. 
  2. Ha nincs még fiókja - regisztráljon. 
  3. Belépés Google fiókkal. 
  4. Belépés Facebook fiókkal. 
  5. Belépés Apple fiókkal.
Kép

Ha nincs még fiókja, regisztrálnia kell

Fiók létrehozását ITT tudja véghez vinni.

Kép

Majd az alábbi pontok elfogadásával létrehozhatja a fiókját.

Kép

Fiók létrehozása után nincs más dolga, mint gyűjteni a pontokat és beváltani azokat. Jó pontgyűjtést kívánunk mindenkinek! :) 

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be