LEGO Store Budapest - Törzsvásárlói kártya

Cikkek 10. 2. 2023

Törzsvásárlói kártyával érdekesebb LEGO világot építeni!

A LEGO Store Budapest üzleteiben vagy a Kocka webáruházban kedvező árakon vásárolhat LEGO termékeket és építheti meg LEGO világát. Ezért is kedveskednek a vásárlóknak és a LEGO imádóknak törzsvásárlói programmal, hogy hűségüket megjutalmazzák. 

Hűségprogram

A Kocka Store Kft. üzemelteti a törzsvásárlói programot, plasztik kártyát kap egyedi vonalkóddal. A Kocka webáruház közvetlen forgalmazója LEGO Store Budapest készleteinek, így nem csak az előbbi webáruházban vásárolhat, hanem az utóbbiban is. Minden vásárlása után pontokat gyűjt, amit a következő vásárlásánál felhasználhat. 

Kínálatukban teljes exluzív LEGO választékot találhatnak az Architecture sorozattól kezdve a minifigura sorozatokig. Továbbá kulcstartók, Technicen sorozat, témák szerinti keresés és vásárlás. Pick-A-Brick fal és Build-A-Mini állvány is található a készleten, ahol saját minifigurákat alkohat és szabadon válogathat a legkülönfélébb elemekből. 

Kép

Hogyan is gyűjtse a pontokat?

A törzsvásárlói kártyát minden 18. életévét betöltött személy igénybeveheti, ha elérte a minimum 1000 Ft-os értékhatárt. A pontok gyűjtésére az aktiválást követő naptól van lehetőség. A LEGO Store üzletekben történő vásárlás során minden 100 Ft összegű vásárlás után 5 hűségpontot kap. Ha 100 Ft alatt van az érték, akkor lefelé kerekítés történik, tehát 4,5 pontot kaphat. További extra pontokat is szerezhetnek nem nehéz műveletekkel, mint például a hírlevelekre ha feliratkozik, kvízekben való részvételekért, kérdőívek kitöltéséért és egyebek. Ugye, hogy nem is vészes? Könnyen szerezhet pontokat, hogy a következő vásárlása még akciósabb legyen. Ezeknek a feltételeit természetesen a Kocka Store Kft. külön szabályozza. 

Pontok beváltása

Vásárlásai alkalmával a minimum beváltható pontérték 1500 pont. Minimum 1500 pontegyenlegnek rendelkezésére kell állnia a kártyáján, például ha 1844 pont van a kártyán, akkor 1500 értékű pont kerül felhasználásra, így marad még 344 pont, amelyekhez tovább gyűjtheti a beváltani szánt pontokat. 1 pont 1 Ft-al egyenértékű. Ne feledje a törzsvásárlói pontokat nem válthatja be készpénzre, csak a vásárlásai során használhatja fel, hogy még kedvezőbb áron hozzájuthasson a termékekhez!

Ha bármikor elveszi a kártyáját, megsérül vagy egyéb okok, igényelhet új törzsvásárlói kártyát és az előzőt pedig érvénytelenítik Önnek. 

Regisztráció

A LEGO Store Budapest törzsvásárlói kártya igényléséhez ITT tud regisztrálni.

Kép

Minden szükséges adatot meg kell adnia ahhoz, hogy birtokában tudhassa a törzsvásárlói kártyát. Fontos adatok hiányában a LEGO Store nem köteles kiadni Önnek a kártyát, így fokozott figyelemmel és helyesen töltsék ki a regisztrációs űrlapot. 

Üzletek

Az alábbi LEGO Store üzletekben is gyűjthetik a pontokat, illetve be is válthatják azokat: 

  1. LEGO Store Allee Október huszonharmadika utca 8-10. Bármi egyéb kérdése adódna, ne habozzon felkeresni ügyfélszolgálatukat az alábbi e-mail címen: allee@legostore.hu
  2. LEGO Store Árkád Örs Vezér tere 25/A. Egyéb kérdés esetén az alábbi e-mail címen veheti fel a kapcsolatot az üzlettel: arkad@legostore.hu
  3. LEGO Store Westend Budapest Váci út 3. E-mail cím: westend@legostore.hu

További tartalmakért és akciókért látogassa meg a Facebook oldalukat is.

Jó pontgyűjtést kívánunk mindenkinek! :-)

Hasonló üzletek

Kocka

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be