JOICO hűségprogram - JOIClub

CikkekHűségprogramok 10. 2. 2023

Joico - the joi of health hair.

A JOICO története

Steve Stefano amerikai fodrász nevéhez fűződik a JOICO márka. 1975-ben alapította, majd 2002-ben felvásárolta egy világszinten ismert Shiseido japán kozmetikai cég. A JOICO az első olyan cég, mely felismerte a hatékonyságát a hidrolizált haj keratin proteinjének. A márkanév mára a világ 65 országában van jelen és egyset jelent a világszinvonalú hajápolási termékekkel és bizony az egészséges haj fogalmával is. 

Nem csak minőségi hajápoló termékeket kínálnak, hanem egyben tökéletes megoldást minden hajtípusra. 13 fő termékcsportban több, mint 150 terméket talál festett, normál, göndör, egyenes hajra vagy problémás fejbőrre. 

JOICO Hűségprogram

A webshopos vásárlókat szeretnék megjutalmazni azzal, hogy megalkották a JOIClubot. Egyedi ajánlatok és azonnali kedvezményeket biztosít minden tagnak. JOIClub tag lesz mindenki automatikusan, ha a webshop webáruházába regisztrál és online vásárol. Minden vásárlása után JOIPontokat írnak jóvá Önnek!

Az összegyűjtött pontokat akár már a következő vásárlása alkalmával is felhasználhatja, ha elérte a 250 JOIPontos határt. Akár jelentős összegeket is megspórolhat, ha beváltja a pontokat. A hűségrendszerben résztvevőknek plusz extra lehetőségeket és akciókat kínálnak. Ne hagyja ki!

JOIPontok

100 Ft az 1 JOIPontot ér. Ha 1.000 Ft értékben vásárol, akkor 10 JOIPontot írnak jóvá a számláján.

Kép

A JOIPontok a fizetést követően jóváíródnak. A rendszer automatikusan regisztrálja a vásárlást és jóváírja Önnek a megszerzett pontokat. Az összegyűjtött pontjait bejelentkezés után tudja ellenőrizni a fiókjában.

Amint 250 jóváírt JOIPontot megszerzett, azonnal megkezdheti azok kedvezményre váltását a webshopban. Beváltáskor 1 JOIPont 4 forintnak felel meg. A fizetendő összeget majd az összesített értéknél láthatja, hogy a beváltott pontok a megrendelés eredeti összegéből levonódtak. 

Érdemes a folyamatos visszatérés a webshopba, ugyanis rendszeres és bizony ám kihagyhatatlan akciókkal várják Önt!

A szállítási költségre nem vonatkoznak a JOIPontok, így azután nem íródnak jóvá, csak a megvásárolt termékek eladási értéke után. Nem kell attól tartania, hogy az akciós termékek után ne járnának JOIPontok, minden termék után járnak, tehát a kedvezményes termékekre is vonatkoznak. A hűségpontokat a pontbeváltással járó megrendelés esetén is jóváírják az Ön számláján. 

JOIPontokat nem válthat be készpénzre, csak és kizárólag a webshop webáruházában történő vásárlásai során válthatja be.

Kép

Mint említettük 13 fő termékcsoport található a webáruházban, ahol hajtípusának és fejbőrének megfelelően tud vásárolni kedvező árakon. 

1. Fő termékcsoport 2. Fő termékcsoport
Beardburys férfi hajápoló termékekMoisture Recovery - Mélyhidratálás
ColorFul - Fakulásgátló termékcsaládJoiFull - Volumennövelés
Zero HeatK-PAK - Hajújraépítés
Defy Damage - Hajszerkezet erősítésBlonde Life - Szőke hajápolás
Hydra Splash - Könnyed hidratálásHajformázó eszközök
Weekend HairK-PAK Color Therapy - Festett hajra

Vásároljon és találja meg hajának a legjobb JOICO sampont, hajkezelést, hajfestéket vagy hajvasalót.

Jó JOIPont gyűjtést kívánunk mindenkinek! :-)

Hasonló üzletek

Joico

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be