Játéknet - hűségprogram

Cikkek 10. 2. 2023

Vásárlói hűség csakis hűségpontokkal járhat.

A JátékNet Magyarország legnagyobb gyerekjáték webáruháza. Több, mint 15 éve azon dolgoznak, hogy mosolyt varázsoljanak a gyermekek arcára. Először, mint családi vállalkozás indult, majd kinőtte magát több, mint egy milliós elégedett vásárlóra és közel 10 000-féle játékra. 

JátékNet kínálata

A webshopon több ezer termék közül válogathat. Legyen szó klasszikus vagy a legújabb mesehősök arcképével ellátott játékokról. Mindezek mellett iskolai kellékek, sporteszközök vagy akár party kellékek széles választéka várja a vásárlókat. 

JátékNet hűségprogram

A vásárlói hűség náluk sokat ér, ezért is hozták létre a hűségprogramot, aminek keretén belül pontokat gyűjthet és felhasználhatja a következő vásárlásai során. Minden 50 forint után 1 hűségpont jár. 1 darab hűségpontot 1 forintos áron tud majd beváltani. A hűségpontokat az adott vásárlás vételárának jóváírásától számított 90 napon belül használhatja fel és a vásárolt termék vételárának 10%-áig vagy 5000 Ft értékig van mód pontbeváltással fizetni. 

A hűségpontok gyűjtésére és beváltására csak regisztrált tagoknak van módja. Elsősorban be kell jelentkeznie és a vásárlásához kapcsolódó hűségpontokat a rendelés leadásakor a kosárérték alapján szamítják ki. Ezekbe nem számítódik bele a szállítási költség és az esetleges utánvét díja sem. 

A pontok hozzáadódnak a számlájához, melyeket a személyes menüjében "Hűségpontjaim" almenüben tekinthet meg. 

Kép

 A hűségpontok gyűjtése automatikus, csak egy dolga akad, mégpedig a bejelentkezés a webáruházba. Ezt követően minden náluk elköltött 50 forint után 1 pontot kap. A vásárlás során minden termék oldalán látni fogja, hogy az adott termék megvásárlásáért hány hűségpont jár (lásd: képen feketével jelölve). Folyamatosan nyomon tudja követni, mennyi hűségpontot tud összegyűjteni a termékek kiválasztásakor. 

Kép

Ha rendelkezik már hűségponttal, akkor vásárolhat vele a JátékNet.hu webáruházában. Ezeket a hűségpontokat a pénztárnál tudja elkölteni, viszont szállítási díjra nem vonatkozik! A jóváírt hűségpontokat 90 nap alatt nem használja fel, akkor automatikusan törlődni fognak. 

A hűségpontokkal fizetett vásárlás után nem jár plusz hűségpont, azonban az azt meghaladó részéért igen. Például ha a rendelés értéke 5000 Ft, akkor 4000 Ft után újabb 80 hűségpontot kaphat. A vásárlói kedvezmények igénybevételénél el kell döntenie, hogy az adott vásárláskor hűségpontokat vagy kupont szeretne igénybevenni. Mindkettő felhasználására egy vásárlás során nincs mód. 

A hűgéspontokat nem lehet készpénzre váltani és nem lehet más vásárlóknak sem átadni, illetve a lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár hűségpont. 

Jó hűségpontgyűjtést kívánunk mindenkinek! :) 

Hasonló üzletek

JátekNet

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be