Douglas - törzsvásárlói kártya

CikkekHűségprogramok 10. 2. 2023

Douglas, ami nem csak parfüm és kozmetikum, hanem annál több!

A Douglas név nem csak annyit jelent, hogy parfümök és kozmetikumok. Annál többet jelent! Aki betér hozzájuk az egy kicsit többet szeretne, valami különlegeset, mintha vágyakozna valami után és a Douglas az unalmas hétköznapokba egy kis luxust csempész. 

Douglas kínálata

Kínalatukban nem csak parfümök és illatszerek széles választéka várja a vásárlókat, hanem még haj-, és bőrápolási készítmények is, dekorkozmetikumok, sminkek és kozmetikai kiegészítők is. Nem csak a híres nagy márkák termékeit árulják nagyszerű árakon, mint például JimmyChoo, MAC, Hermés, Dior, Giorgio Armani, hanem még a saját márkás termékeket is. 

Exkluzív ajánlataik közül válaszhat két csoport közül: Douglas exkluzív és online exkluzív.

Kép

Online exkluzív ajánlataik között az Inglot, Alma K, Inika és más márkák termékei is megtalálhatóak. 

Douglas exkluzív ajánlataik között pedig a NYX, MAC, DSQUARED és más márkák termékei közül válogathatnak. 

Douglas Törzsvásárlói kártya

Mire is jó a törzsvásárlói kártya a Douglasnél? Minden náluk elköltött 300 Ft után jóváírnak a kártyáján egy szépségpontot. 100 összegyűjtött pont után pedig 1 darab 500 Forint értkű hűségcsekkel jutalmazzák meg, amit 6 hónapig bármikor felhasználat. Emelett még számos előnyt is élvezhet. Váltsa ki díjmentesen üzleteikben és élvezze azonnal minden előnyét!

Nem csak szépségpont gyűjtés az egyik előnye, hanem a további kedvezmények is, mint példuál a szülinapi kedvezmény, amely 10%-os kupont foglal magába. Az újonnan csatlakozók 20%-os egyszeri kedvezményt kapnak a Douglas saját márkás termékeire. Belépéskor ajándék 50 pontot kap és mindig személyre szóló ajánlatokkal várják Önt, amelyek csak a kártyával vehetőek igénybe. Mindezek mellett szépségtippek és szépséghírek várják a legfrisebb trendekről és legújabb termékeikről hírlevél formájában. Meghívókat kaphat exkluzív Douglas eseményekre. További exkluzív kedvezményeket kaphat SMS-ben és e-mailben. Termékminták, illetve ingyenes szolgáltatás, ami ingyenesen igénybevehető sminkfrissítést takar. Online kedvezménnyel is kedveskednek 9 990 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítanak a törzsvásárlói kártyával rendelkezőknek. 

Box-of-Beauty 

Vagyis a szépségdoboz csomag megvásárlásának lehetősége- A La Mer tartalmaz egy hidratáló krémet, szem alatti sötét karikákra. ARTDECO szépségcsomag pedig nagyon praktikus a mágneses dobozáról, így a termékek utazás során is a helyükön maradnak. Praktikus, újratölthető és változtatható a tartalma. Kitöltési lehetőségek között az alábbiak szerepelnek: szemhéjfesték, arcpirosító és camouflage. Tükör tartozék is jár hozzá. 

Kép

Az újonnan csatlakozóknak járó kedvezményprogram keretein belül e-mailben küldenek ki kedvezményekre jogosító kuponokat, melyeket a kasszánál vehetnek igénybe. Azonban figyeljenek oda, hogy a leértékelt árura ez nem vonatkozik, más akciókkal és törzsvásárlói kártya egyéb kedvezményekkel nem vonhatja össze. 

Törzsvásárlói kártya igénylése

Az adatlap ITT letölthető, amelyet kinyomtatva aláírva leadhatja bármelyik üzletükben és azonnal megkapja törzsvásárlói kártyáját. 

Jó vásárlást kívánunk mindenkinek! :)

Hasonló üzletek

Douglas

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be