Crystal Nails hűségprogram

CikkekHűségprogramok 10. 2. 2023

Crystal Nailsal minőségi és egyedi körmök, amihez hozzásegíti Önt a hűségprogramuk.

A Crystal Nails ma már 4 kontinens 32 országában elérhetővé vált. Magyarországon ez az első számú piacvezető műköröm alapanyag márka. 

Crystal Nails hűségprogram

Kezdő műkörmös vagy profi kéz- és lábápoló? Szereti a Crystal Nails márkát, mivel minőségi termékekkel dolgozik? Akkor Önnek a Crystal Nails Hűségprogram tökéletes lesz. A most megújult Hűségprogramban gyűjtögetheti pontjait, melyeket a havonta megújuló sikertermékekre és alapanyagokra válthat be munkájának vagy hobbijának igényessége szempontjából.

Visszatérő vásárlóknak kedveskedve bevezették a Hűségpontgyűjtő programot. Névre szóló plasztik kártyán gyűjtheti a vásárlásai után járó pontokat, melyeket havonta megújuló Crystal Nails sikertermékekre, alapanyagokra és Crystal Nails reklámajándékokra válthat be! 

Ma már közel 50 000-en gyűjik a hűségpontokat. Igényelje ingyenes pontgyűjtő kártyáját még ma ITT. 

Kép

Ha már rendelkezik Hűségkártyával elegendő csak belépnie, azonban ha még nem aktiválta, a "Még nem aktiváltad a fiókodat?" gombra kattintva megteheti. Ha még nem rendelkezik Hűségpontgyűjtő kártyával, azt regisztrációval könnyen megteheti. Ne aggódjon, a rendszer automatikusan generál Önnek egy kártyaszámot. Regisztrációja során a gyakran használt e-mail címét kell megadnia, ahová a kedvezményeket és a tagoknak szóló hírleveleket küldik, egy jó jelszót, majd a felhasználói adatokat, mint a teljes neve, lakcíme, telefonszáma. A legvégén kiválaszthatja, hogy postai úton szeretné kérni a hűségpontkártyáját vagy pedig személyesen venné át egy szaküzletben. 

A Hűségpontgyűjtő kártyáját érdemes minden vásárlás alkalmával magával vinnie. Ezeket a pontokat beválthatja a Hűségprogramban résztvevő szaküzletekben, a körömfutároknál és a webáruházukban is. Minden levásárolt 3.000 Ft után 1 pontot írnak jóvá a kártyáján, amiket majd a későbbi vásárlásainál beválthat. Ha továbbképzésben is részt vesz, onnan is pontot kap. A pontokat érő továbbképzések listája a hivatalos weboldalukon keresztül átirányított oldalon találja meg. Versenysikerei is pontot érnek, például ha arany, akkor 100 pontot ér, ezüst 50 pontot és a bronz pedig 25 pontot. Születésnapja alkalmából pedig 15 pontot adnak ajándékba. 

Jó pontgyűjtést kívánunk! :-) 

Hasonló üzletek

Crystal Nails

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be