Booking.com - magyar ügyfélszolgálat és elérhetőségek

Cikkek 10. 2. 2023

Foglalt szállást a Booking.com-on keresztül, de történt egy kis probléma, amelyet sürgősen meg kell oldania? Tanácsot adunk, hogy hol találja meg a Booking magyar ügyfélszolgálatát, és közben megvizsgáljuk az elérhetőség és az ügyfélszolgálat működését is.

Foglalja le szállását bárhol a világon a Booking.com-on keresztül. Akár nyaralni, akár üzleti útra indul. Az úti cél megadása után minden elérhető szálláslehetőség megjelenik az adott településen, a hangulatos hegyi kunyhóktól a luxusszállodákig. A szállás foglalása a Booking segítségével ingyenes. Hasonlóképpen, a legtöbb esetben a foglalás korai törlése is. Tehát csak a kiválasztott szálloda szolgáltatásaiért fizet. Minden fontos információt megtalál a Booking.com oldalon vagy az Android alkalmazásban. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni a Booking ügyfélszolgálatával.

Booking kapcsolat

Előfordul, hogy kérdésünk merülne fel egy-egy Bookingos szállással kapcsolatban. Mivel a Booking.com egy online rezervációs rendszer, amely rengetegféle szálláslehetőséget kínál szerte az egész világon, jó ha tudjuk a Booking magyar nyelvű ügyfélszolgálatának az elérhetőségeit. Mi a teendő, ha bármilyen probléma adódik a szállásfoglalással? Nagyon gyorsan meg kell találnia a Booking ügyfélszolgálatát. Szerencsére a Booking.com ügyfélszolgálata éjjel-nappal elérhető, több mint negyven nyelven. 

Magyar Booking ügyfélszolgálat

Nem beszéli az angolt folyékonyan? Ne aggódjon, a Booking.com magyar nyelven is teljes mértékben működik. A Booking.com-al kétféleképpen léphet kapcsolatba:

Használja az e-mailt: customer.service@booking.com vagy hungaria@booking.com

Vegye fel a kapcsolatot a Bookinggal telefonon: +36 18145720 vagy 06-1-814-5700.

A munkaidő reggel 8:00 órától este 18:00 óráig tart. Ebben az időintervallumban telefonálhatnak a Booking telefonos ügyfélszolgálatának. Azonban mielőtt még felhívnák a Booking ügyfélszolgálatnának telefonszámát, mindenképpen készítse elő a foglalását, a foglalás azonosító száma és PIN kódja. Ezek az adatok nélkül hosszabb ideig tartana az ügyintézés folyamata.

Ha a szállással, illetve annak szolgáltatásaival kapcsolatban van kérdésük, akkor egyúttal a szállásadónak küldjék az üzenetet. A szállás foglalási adatlapján, konkrétan a szállás képe alatt található egy kis gomb, ami Üzenek a szállásnak felirattal van ellátva. Erre kell rákattintania és megjelenik egy olyan egy chat sávval. Itt tudd közvetlenül írni a szállásadónak. 

Kép

Booking.com kapcsolatfelvétel az interneten

Ha nem sürgős a kérdés, nyugodtan küldjünk üzenetet a Booking-nak. Nincs más dolga, csak bejelentkeznie a weboldalra a fiókjába, amelyet megtehet, ha rámegy a Booking.com weboldalára, majd jobbra fent megtalálja a Belépés gombot. A Belépés gombra kattintás után adja meg az adatait és jelentkezzen be a fiókjába. A menüben válassza ki az Utak vagy Foglalások menüt - egy kis bőröndöt lát előtte. Ebben a menüpontban látja az élő, a lemondott és az eddigi foglalásai listáját.

Kép

Booking.com: Hibaelhárítás

Ügyfélként bonyodalmakat tapasztalhat a foglalás során vagy a szállodában. A Booking ügyfélszolgálatának értesítése előtt javasoljuk, hogy nézze át a gyakran ismételt kérdések listáját. Ha nem találja a választ, forduljon az ügyfélszolgálathoz. Töltse ki a kérdés témáját. Ezután megjelennek a mezők, amelyekben meg kell adnia a foglalási számot, a kereszt- és vezetéknevet, az e-mail címet, a telefonszámát és egy konkrét kérdést.

Mi a gyakran ismételt kérdések listája?

  • Foglalási segítség: Hogyan foglalhatok szállást, módosíthatok adatokat vagy mondhatók le a foglalásról?
  • Segítség a szálláshely képviselőinek: Hogyan kerül fel egy új szálláshely a portálra?
  • Munka a Booking.com-nál: Kaphatok valahogy munkát ennél a cégnél?
  • Jogi információk: Hogyan működik a Booking.com?

Az emberek minden nap több mint 1 500 000 éjszakát foglalnak a Booking segítségével. Az ügyfelek számának növekedése miatt az ügyfélszolgálat specializálódott, hogy a leggyakrabban feltett kérdéseket meg tudja oldani.

A foglalás módosításait is kezelheti

Ha regisztrál vagy bejelentkezik a foglalási PIN-kóddal, könnyedén elvégezheti a következő módosításokat:

  • Módosítani a dátumot.
  • Vendégadatok szerkesztése.
  • Kapcsolatba lépni a szálláshellyel.
  • Módosítani a hitelkártya adatait.
  • Étkezés megszervezése a szállodában.
  • Másik szoba hozzáadása.
  • Késői kijelentkezés kérése. 
  • Foglalás lemondása.
  • Pótágy kérése.
Kép

Ha rossz tapasztalatai vannak a problémák megoldásával vagy panaszokkal kapcsolatban, akkor biztosan nem kell aggódnia a komplikációk miatt a Booking.com oldalon. A magyar Booking ügyfélszolgálata professzionális megközelítést alkalmaz, és minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy sikeres legyen a probléma megoldása.

Hasonló üzletek

Booking

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be