Redmagic

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Redmagic kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2 % mindenből a webáruházból Redmagic

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Élje át a legintenzívebb gaming élményét az okostelefonján. A játékok már nem csak a számítógépre valók - a Redmagic...

A(z) Redmagic webáruházról

A Redmagic cég célja a komplex gaming élményének áthelyezése a számítógépről a kompakt okostelefonokra. Ezért kifejlesztették a gamer okostelefonokat, amelyek ugyanolyan játékélményt ígérnek, mint a számítógép, csupán sokkal elérhetőbb formában. Az oksotelefonjaik tartósak és erősek, mégis egyszerűen kezelhetőek.

Games okostelefonok

A Redmagic kínálatában több gamer okostelefont talál, amelyek közül kiválaszthatja az önnek leginkább megfelelőt. Ha segítségre van szüksége, használja a weboldal összehasonlító programját. A telefonok közül választhatja a Redmagic 6, Redmagic 6R, Redmagic 6 pro vagy a Redmagic 5S modellt. A webáruházban egyéb tartozékokat is talál a telefonokhoz, mint például telefontokokat, képernyővédőket, okosórát vagy fülhallgatót. Válogathat az előre összeválogatott gamer csomagok közül is.

redmagic

Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet bankkártyával vagy PayPallel. A szállítási módok a következők:

 • Standard Shipping: a szállítási idő 6–10 munkanap
 • Priority Shipping : a szállítási idő 5–8 munkanap

Visszaküldés

Ha nem elégedett a Redmagic telefonjával, az átvételtől számított 15 napon belül visszaküldheti. Ehhez használja a Support ticket opciót, vagy írjon e-mailt a Redmagic ügyfélszolgálatára. A terméket csak használatlan állapotban, eredeti csomagolásban küldheti vissza a számlával együtt. A munkatársak értesítik önt a visszaküldés állapotáról. Amennyiben elfogadják a reklamációt, visszaküldik önnek a pénzt a bankszámlájára.

Kapcsolat

Kérdés esetén lépjen kapcsolatba a Redmagic ügyfélszolgálatával. Eléri őket a 001-8332459071 vagy a 001-3326006557 telefonszámon hétfőtől vasárnapig 9:00–18:00 között (EST időzóna szerint). ĺrhat nekik e-mailt is a support@redmagic.gg címre, vagy a weboldalon található kapcsolati krédőíven keresztül, illetve kapcsolatba léphet velük a live chaten is.

Megtalálja őket a közösségi oldalakon is: FacebookInstagramTwitter.

 • A Redmagic webíruházban Lengyelországból is vásárolhat: Redmagic.com
 • Szlovákiában hasonló webáruház a Mobilego.sk

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Redmagic webáruházról

Élje át a legintenzívebb gaming élményét az okostelefonján. A játékok már nem csak a számítógépre valók - a Redmagic kifejlesztette a gamer okostelefonokat, így bárhol és bármikor játszhat, akár számítógép nélkül is. Válogasson a Redmagic telefonjai és a hozzájuk tartozó kiegészítők közül.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2 %  összeget a vásárlásból a  a Redmagic webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.