Wego

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Wego - könnyítse meg az utazást

Wego egy online platform és mobilalkalmazás az utazók számára, amely megkönnyíti a keresést és az ajánlatok összehasonlítását járatokkal, szállodákkal, üdülési csomagokkal és autóbérléssel. Ez szolgáltatás, mint egy teljes utazási eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy keressenek és összehasonlítani az árakat a különböző légitársaságok, szállodák és utazási irodáknál, hogy megtalálja a legjobb ajánlatokat. 

Szerezzen 2000 Ft-t még a Wego-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Wego webáruházé.

Wego kupon

WeGo applikáció - fedezze fel a hasznos funkciókat

+ 1,4 % vissza a vásárlásból
 

Töltse le a WeGo mobilapplikációt, és fedezze fel a több mint 10 hasznos funkciót, amelyek csak az alkalmazásban érhetők el.

Wego spórolás okosan

Spóroljon az utazásokon az árriasztások bekapcsolásával, valamint ha a Tiplinon keresztül vásárol, akkor az elköltött pénzének egy részét is visszanyerheti. Micsoda spórolási lehetőségek. Bátran használják ki és gyűjtsenek pénzt online. Felfedező oldal, népszerű úti célok, hétvégi utazások, utazási hírek stb. funkciók között válogathatnak a Wego online platformján. Válogassanak és spóroljanak a tippekkel, amiket a Wego is összegyűjt Önnek. Használja ki a Wego promóciós kódját a spóroláshoz.

Wego - utazzon könnyedén

Élvezze az egyszerű és kényelmes utazási élményt a Wego promóciós kóddal. Wego egy online platform és mobilalkalmazás az utazók számára, amely megkönnyíti a keresést és az ajánlatok összehasonlítását. Ez a szolgáltatás, mint egy teljes utazási eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy keressenek és összehasonlítani az árakat a különböző légitársaságok, szállodák és utazási irodák között, hogy megtalálja a legjobb ajánlatokat. A platform hasznos információkat nyújt a kiválasztott úti célokban elérhető szálláshelyekről, turisztikai látványosságokról és utazási szolgáltatásokról is. A felhasználók személyre szabott útvonalakat hozhatnak létre, és árriasztásokat kaphatnak, hogy naprakészek legyenek a legjobb utazási ajánlatokkal kapcsolatban.

Kép

Hogyan tud spórolni a Wego webáruházban

Spóroljon az utazásokon az árriasztások bekapcsolásával, valamint ha a Tiplinon keresztül vásárol, akkor az elköltött pénzének egy részét is visszanyerheti. Micsoda spórolási lehetőségek. Bátran használják ki és gyűjtsenek pénzt online. Felfedező oldal, népszerű úti célok, hétvégi utazások, utazási hírek stb. funkciók között válogathatnak a Wego online platformján. Válogassanak és spóroljanak a tippekkel, amiket a Wego is összegyűjt Önnek. Használja ki a Wego promóciós kódját a spóroláshoz. 

Hasonló webáruházként szolgál a Booking webáruház is.

Hogyan tudja felhasználni a Wego promóciós kódját

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Wego promóciós kód felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Wego online webáruházban.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Wego más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1,4 %  összeget a vásárlásból a Wego webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be