Vision Express akció

A Vision Express webáruházában megtalálja a szemüvegek, napszemüvegek és kontaktlencsék széles választékát. Több mint 50 világmárka közül válogathat, melyek közt fellelhetők a női, a férfi és a gyerek szemüvegeket is. Találja meg kedvenc szemüvegét, melyet megrendelhet online a webáruházban, vagy megvásárolhat az önhöz legközelebbi Vision Express üzletben. A Vision Express akciók keretein belül kedvezményesen vásárolhat Ralph Lauren, Emporio Armani, Dolce & Gabbana, Ray-Ban vagy akár Gucci szemüveget és napszemüveget. Az akciók, kedvezmények és kedvezményes kuponok által pénzt spórolhat, továbbá a Tiplino portálján keresztüli vásárlással még pénzt is visszakap online vásárlásáért.

Vision Express kupon

Hello Tavasz! Akció a Vision Expressnél 40% kedvezmény

Eddig érvényes: 2023.04.30

 

Vásároljon a Vision Expressen - 40% kedvezmény bármely szemüvegkeretre komplett szemüveg rendelése esetén. VAGY: 40% kedvezmény bármely… több

15%-os kedvezmény a Vision Express webáruházban!

 

Legyen Ön is Törzsvásárló és 15%-os kedvezményt kap bármely szemüvegkeret és szemüveglencse, kontaktlencse és kontaktlencse ápolófolyadék vagy… több

Akció a Vision Express webáruházban, akár 50% kedvezmény szemüvegekre!

 
   

Vásároljon kedvezményesen a Vision Express webáruházban, szemüvegek most akár 50% kedvezménnyel!

Napszemüvegek a Vision Express webáruházban

 
   

Vásároljon napszemüveget a Vision Express webáruházban! - Exkluzív és világmárkák széles modellkínálatából válogathat.

Ralph Lauren szemüvegek és napszemüvegek a Vision Express webáruházban

 
   

Vásároljon a Ralph Lauren szemüvegek és napszemüvegek közül a Vision Express webáruházban!

DbyD szemüvegek a Vision Express webáruházban

 
   

Vásároljon a DbyD szemüvegek közül a Vision Express webáruházban!

Emporio Armani szemüvegek a Vision Express webáruházban

 
   

Vásároljon az Emporio Armani szemüvegek közül a Vision Express webáruházban!

Dolce and Gabbana szemüvegek a Vision Express webáruházban

 
   

Vásároljon a Dolce and Gabbana szemüvegek közül a Vision Express webáruházban!

Vision Express akció

A Vision Express kínálatában kedvére válogathat a legismertebb márkák szemüvegei és napszemüvegei közül. Vannak, akik nem viselnek szívesen szemüveget, pedig szükségük van rá, számukra is van megoldás a Vison Express kontaktlencséi formájában. A Vision Expresst 1988-ban alapították Angliában. Szerezze be ön is az önhöz legjobban illő stílusos szemüveget az Vision Express akciók keretein belül, ezzel pénzt spórolva.

Az ország több pontján megtalálhatók Vision Express üzleteik, ahol akár 1 óra alatt elkészítik a kiválasztott szemüveget. Vásárlóik gyorsabb és kényelmesebb kiszolgálása érdekében online időpontfoglalásra is van lehetőség, amely révén még egyszerűbbé vált a látásvizsgálat, valamint a kontaktlencse- és szemüvegvásárlás.

Kép

Hogyan spórolhat a Vision Expressnél?

Kedvezményesen vásárolhatunk a Vision Express webáruházban, ha felhasználjuk a Vision Express akciók lehetőségét, valamint további kedvezményhez juthatunk, amennyiben kedvezmény kuponokat alkalmazunk az online vásárlásunk során. Az éppen aktuális Vision Express akciókról értesülhet a webáruház akciók menüjét kiválasztva értesülhet. Még több kedvezményt talál kedvenc webáruházaiban a Tiplino portálján, ahol online vásárlásaiért még pénzt is visszakaphat. Keresse a jól ismert áruházakat mint az About You, a Notino, az eMag, vagy akár az Extreme Digital, vásároljon a Tiplinón keresztül és az összeg egy részét visszakapja.

Hogyan szerezhet kuponokat?

Kedvezményes online kuponokat szerezhet a kedvenc webáruházaiban történő vásárláshoz a Tiplino portálján. Az aktuális kuponokról és kedvezményekről mindig időben értesülhet, csak kedvenc webáruházai oldalait kell figyelnie és a Tiplino weboldalát. A Vision Express webshopjában történő vásárlásokhoz nem szükséges kupon, hiszen az oldalon számos Vision Express akció és kedvezmény érhető el.

Vision Express akciók

A Vision Express akciók széles választékát kínálja, különféle időközönként, mindig más és más alkalomra. Ez az alkalom lehet Valentin akció, Hello Tavasz akció, melyek keretein belül biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb áron szerezheti be akár a világmárkás termékeket is. A webáruházban gyakoriak a -20% kedvezménytől egészen a -60% kedvezményig terjedő akciók. A Vision Express akciói vonatkozhatnak konkrét márkák termékeire, mint például a Guess vagy a Tommy Hilfiger, esetleg akár az egész kínálatra is.

A Vision Express kínálata

A Vision Express kínálatában megtalálja a legnagyobb világmárkák szemüvegeit, napszemüvegeket, továbbá kontaktlencsék és optika kiegészítők széles választékát. A Vision Express óriási márka választákéban kompromisszumok nélkül válogathat, miközben biztos lehet abban, hogy garantáltan eredeti terméket vásárol. Biztosan Ön is megtalálja a tökéletes szemüveget, amit öröm viselni.

Kép Kép Kép Kép Kép

Miért éppen a Vision Express?

A Vision Express üzleteiben a szemüveg vásárláson kívül további szolgáltatások is állnak az Ön rendelkezésére, melyek megkönnyíthetik a tökéletes szemüveg vásárlását. Keressen fel egyet a boltok valamelyikéből, akár a Vision Express Árkád üzletközpontokban vagy további helyszíneken.

Amikor problémák merülnek fel a látásunkkal, sokan hajlamosak halogatni az orvosi látogatást. Amennyiben a látásproblémák már kellemetlenséget okoznak a mindennapokban, abban az esetben ajánlott látásvizsgálatot végezni. A látásvizsgálattal javítható az életminőségünk, de a vizsgálatnak köszönhetően számos szembetegség előzetes tünetei is felfedezhetők, kiszűrhetők és ezáltal megelőzhetők.

A Vision Express segít

A Vision Expressnél optometrista szakemberek segítenek önnek, akik fő feladata a látásélesség ellenőrzése. Szükség esetén feladatuk a szemüveg felírása, de segítenek Önnek a kontaktlencse kiválasztásában és annak helyes használatában is. Látásvizsgálat során kiderülnek a leggyakoribb fénytörési hibák, melyek következtében alakul ki többek között a rövidlátás, vagy a távollátás.

Az üzletekben további szolgáltatások érhetőek el, hogy kényelmes legyen a vásárlás és a szemüveg, vagy kontaktlencse kiválasztása. Ezek a szolgáltatások a következők:

 • Kontaktlencse-előfizetés
 • Online időpontfoglalás
 • Szerviz és UV ellenőrzés
 • Szemüvegkészítés akár 1 óra alatt

Miért érdemes a Vision Expressben vásárolni?

Ha még mindig bizonytalan, miért válassza pont a Vision Expresst, akkor itt van pár meggyőző érv, hogy náluk vásároljon.

Megrendelheti szemüvegét akár online is

Abban az esetben, ha Önnek új szemüvegre van szüksége, de nem szeretné elhagyni otthona kényelmét, vagy nincs ideje üzletbe menni, a megoldás az online szemüveg vásárlás. Hogy könnyebb legyen a választás a Vision Express weboldalán lehetőség van több száz szemüvegkeret virtuális felpróbálására. Továbbá a weboldalon akár három, dioptriás szemüveg ajánlatot is készíthet. Ezek közül pedig választhat otthona kényelméből. Dioptriás szemüveget rendelhet egyszerűen online, már néhány kattintással pedig napszemüveget vásárolhat.

Legyen Vision Express törzsvásárló

Mi minden jár a Törzsvásárlói programhoz?

 • 15%-os kedvezmény szemüvegkeret és szemüveglencse, kontaktlencse és kontaktlencse ápolófolyadék vagy napszemüveg vásárlása esetén
 • értesülhet a legújabb termékekről, akciókról a hírlevélen keresztül
 • Az Önnek járó kedvezmény felét családtagjai vagy ismerősei is élvezhetik

További információt találhat a törzsvásárlói kártyáról, annak igényléséről és használatáról a Vision Express honlapján a szolgáltatásoknál.

Vision Express ajándékutalvány

Ha szeretné meglepni szeretteit egy hasznos és egyben különleges ajándékkal, akkor válassza a Vision Express ajándékutalványt. Az ajándékutalvány az egyik legjobb ajándék, hiszen így biztos lehet benne, hogy a megajándékozott fél olyan szemüveget, napszemüveget kaphat, amelyre igazán vágyik. Vision Express ajándékutalványok 10.000 Ft-os névértékben vásárolhatók meg. Bővebb információért keresse a Vision Express üzleteket, melyekben megtalálja az utalvány beváltásának feltételeit.

Vision Express akciók és üzletek

Igazán könnyedén megtalálja az Önhöz legközelebbi Vision Express üzlet valamelyikét. Nem kell mást tenni, mint ellátogatni az üzletkereső oldalra és feltüntetni a várost amelyikben éppen tartózkodik. Továbbá az oldalon lehetősége van időpontot foglalni a kiválasztott üzletbe, megtalálni annak pontos címét és az elérhetőségét. A Vision Expresst megtalálja Budapesten, de vidéki városokban is. Budapesten keresse a Vision Express Westend plázában, vagy további helyszíneken. Természetesen nem csak Budapesten, hiszen további városokban is megtalálja az üzletpontokat is, mint a Vision Express pécsi, a Vision Express debreceni, a Vision Express veszprémi, a Vision Express székesfehérvári boltjait. Figyelje online a Vision Express honlapját, így mindig időben értesülhet az éppen futó akciókról, akár a boltokban, vagy az online áruházban.

Vision Express üzletek és azok nyitvatartása:

Helyszín Név Cím Nyitvatartás
Vision Express Szeged Szeged - Árkád Szeged 6724 Szeged,Londoni krt. 3. (Árkád Szeged) hétfő
09:00-20:00
kedd
09:00-20:00
szerda
09:00-20:00
csütörtök
09:00-20:00
péntek
09:00-20:00
szombat
09:00-20:00
vasárnap
10:00-18:00
Vision Express Szeged Szeged - Kossuth Lajos sgrt. 119. 6724 Szeged,Kossuth Lajos sgrt. 119. hétfő
10:00-20:00
kedd
10:00-20:00
szerda
10:00-20:00
csütörtök
10:00-20:00
péntek
10:00-20:00
szombat
10:00-20:00
vasárnap
10:00-18:00
Vision Express Pécs Pécs - Árkád 7622 Pécs,Bajcsy Zsilinszky u. 11/1 (Árkád) hétfő
09:00-20:00
kedd
09:00-20:00
szerda
09:00-20:00
csütörtök
09:00-20:00
péntek
09:00-20:00
szombat
09:00-20:00
vasárnap
10:00-18:00
Vision Express Pécs Pécs - Zone Bevásárlópark 7632 Pécs,Siklósi út 68/a (Zone Bevásárlópark) hétfő
09:00-20:00
kedd
09:00-20:00
szerda
09:00-20:00
csütörtök
09:00-20:00
péntek
09:00-20:00
szombat
09:00-18:00
vasárnap
09:00-18:00
Vision Express Debrecen Debrecen - Fórum 4024 Debrecen,Csapó u. 30. (Fórum) hétfő
09:00-20:00
kedd
09:00-20:00
szerda
09:00-20:00
csütörtök
09:00-20:00
péntek
09:00-20:00
szombat
09:00-20:00
vasárnap
10:00-18:00
Vision Express Debrecen Debrecen - Stop-Shop 4031 Debrecen,Kishatár utca 24 (Stop Shop) hétfő
10:00-20:00
kedd
10:00-20:00
szerda
10:00-20:00
csütörtök
10:00-20:00
péntek
10:00-20:00
szombat
10:00-20:00
vasárnap
10:00-18:00
Vision Express Veszprém Veszprém - Stop-Shop Veszprém 8200 Veszprém,Dornyai Béla u. 4 (Stop-Shop Veszprém) hétfő
09:00-20:00
kedd
09:00-20:00
szerda
09:00-20:00
csütörtök
09:00-20:00
péntek
09:00-20:00
szombat
09:00-19:00
vasárnap
09:00-18:00
Vision Express Székesfehérvár Székesfehérvár - Kossuth utca 5. 8000 Székesfehérvár,Kossuth utca 5. hétfő
08:30-17:30
kedd
08:30-17:30
szerda
08:30-17:30
csütörtök
08:30-17:30
péntek
08:30-17:30
szombat
08:00-12:30
vasárnap
Zárva
Vision Express Székesfehérvár Székesfehérvár - Alba Pláza 8000 Székesfehérvár,Palotai út 1. (Alba pláza) hétfő
09:00-20:00
kedd
09:00-20:00
szerda
09:00-20:00
csütörtök
09:00-20:00
péntek
09:00-20:00
szombat
09:00-20:00
vasárnap
10:00-18:00

Az online vásárlások visszaküldése

A Vision Expressnél mindent megtesznek azért, hogy Ön elégedett legyen az új szemüvegével, vagy napszemüvegével. Ha mégsem lenne elégedett vásárlásával, olvassa el figyelmesen a visszaküldéssel kapcsolatos információkat a honlapon. Ott megtalálja az esetleges visszaküldéshez szükséges nyomtatványt is.

Az optikai kiegészítők és nem dioptriás szemüvegek, napszemüvegek esetében van lehetőség elállásra az átvételtől számított 14 napon belül. Az elállás feltételeit a fent említett honlapon találja. Figyeljen arra, hogy csak sértetlen, hibátlan terméket lehet visszatéríteni.

Dioptriás szemüvegek visszaküldése

Személyre szabott, egyedi dioptria adatok alapján készített dioptriás szemüveg online vásárlása esetén a vásárló nem gyakorolhatja a 14 napos elállási jogát (45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § 1 bek. c.) pont):

 • „Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak”;
 • „Olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza”.

Az elállási jog nem vonatkozik a dioptriás lencsével ellátott szemüvegkeretekre és zárt csomagolású, higiéniai termékekre. Online rendelés esetén nem lehetséges a megrendelést módosítani vagy cserélni.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Vision Express webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be