Vision Express kupon

A(z) Vision Express webáruházról

Ennek az internetes optika kínálatában kedvére válogathat a legismertebb márkák szemüvegei és napszemüvegei közül. Még 1988-ban alapították Angliában, mára már az ország több pontján megtalálhatók üzleteik, ahol akár 1 óra alatt elkészítik a kiválasztott szemüveget. Szerezze be Ön is az Önhöz legjobban illő stílusos szemüveget az Vision Express akciók keretein belül, ezzel pénzt spórolva.

Kép

Így spórolhat a Vision Express webáruházban

Kedvezményesen vásárolhat, ha kihasznála a Vision Express akciók lehetőségét, valamint további kedvezményhez juthat akkor is, ha kedvezményes kuponokat alkalmaz az online vásárlása során. Az éppen aktuális Vision Express akciókról értesülhet a webáruház akciók menüjét kiválasztva értesülhet. 

Kihasználhatja azingyenes szállítás lehetőségét is, mely 25.000 Ft felett érhető el. A vásárlás során kiszűrheti az outlet termékeket is, melyek sokszor akár 30-40%-kal is olcsóbban állnak rendelkezésre. Ha szeretné meglepni szeretteit egy hasznos és egyben különleges ajándékkal, akkor válassza a Vision Express ajándékutalványt, mellyel időt spórolhat meg. Az ajándékutalvány az egyik legjobb ajándék, hiszen így biztos lehet benne, hogy a megajándékozott fél olyan szemüveget, napszemüveget kaphat, amelyre igazán vágyik. Az ajándékutalványok 10.000 Ft-os névértékben vásárolhatók meg.

Ez az optika nem kínál pénzvisszatérítést, viszont ha Ön mégis erre a spórolási módszerre vágyik, látogasson el az Eyerim áruházba, ahol szintén nem fog csalódni a termék kínálatba és még az előbb említett lehetőséget is kihasználhatja a kedvezményes vásárláshoz a Tiplino jóvoltából. 

Így tehet szert Vision Express kuponra

Az  online kuponok több webáruház számára is elérhetőek a Tiplino portálon. Az aktuális Vision Express kuponokról és kedvezményekről mindig időben értesülhet, csak követnie kell a Tiplino portált vagy az optika hivatalos weboldalát. Sok esetben duplán spórolhat, hisz ha a kupon feltételei megengedik, kombinálhatók Vision Express akcióval. Abban az esetben is jól értesül tlesz, ha követi az áruház csatornáját a YouTube-on, Facebookon, Instagramon vagy TikTokon.

Vision Express akciók

Akciók széles választéka érhető el, különféle időközönként, mindig más és más alkalomra. Ez az alkalom lehet Valentin akció, Hello Tavasz akció, melyek keretein belül biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb áron szerezheti be akár a világmárkás termékeket is. A webáruházban gyakoriak a -20% kedvezménytől egészen a -60% kedvezményig terjedő akciók. A Vision Express akciói vonatkozhatnak konkrét márkák termékeire, mint például a Guess vagy a Tommy Hilfiger, esetleg akár az egész kínálatra is. 

Akciók keretein belül lehetséges az ingyenes szállítás összegtől függetlenül vagy ingyenes látásvizsgálat is. Törzsvásárlói kártyával további kedvezmények járnak egy-egy akció során. Sokszor megválaszthatja azt is, hogyan szeretné kombinálni a kedvezményeket, például 20% a keretre és 40% a lencsére vagy fordítva. 

Divatos szemüvegek és napszemüvegek

A Vision Express kínálatában megtalálja a legnagyobb világmárkák szemüvegeit, napszemüvegeket, továbbá kontaktlencsék és optika kiegészítők széles választékát. Az óriási márka választákban kompromisszumok nélkül válogathat, miközben biztos lehet abban, hogy garantáltan eredeti terméket vásárol, ahogy az eOptika webáruházban is.

Kép

A szemüvegkeretek esetében fontos a kényelem, bizonyos stílust képviselnek, viszont a lencséknek fontos szerepük van. Ebben az optikában ezért multifokális és kék filterrel ellátott lencséket is talál. Az olvasó és távoli lencsék maguktól értetődőek. A napszemüvegek UV védelme már alap elvárásnak számít. Ezen kívül a Vision Expressnél még polarizált és dioptriás lencsével ellátott napszemüvegek is megvásárolhatóak. 

Annak, aki már megúnta a szemüveget vagy csak valamilyen oknál fogva nem érzi magát benne komfortosan, annak találták ki a kontaktlencsét. Ez az optika is sok márkát és fajtát kínál, de ahogy a neve is elárulja, a Lencsék.hu az igazi lencse áruház, ahol minden méret, szín és márka rendelkezésre áll. Csak tudjon választani.

Vision Express Pécset, Budapesten és mindenhol

Igazán könnyedén megtalálja az Önhöz legközelebbi Vision Express üzlet valamelyikét. Nem kell mást tenni, mint ellátogatni az üzletkereső oldalra és feltüntetni a várost amelyikben éppen tartózkodik. Továbbá az oldalon lehetősége van időpontot foglalni a kiválasztott üzletbe, megtalálni annak pontos címét és az elérhetőségét. Az optikát megtalálja Budapesten és további városokban is, mint a Vision Express pécsi, a Vision Express debreceni, a Vision Express veszprémi, a Vision Express székesfehérvári boltjait. Vásárlóik gyorsabb és kényelmesebb kiszolgálása érdekében online időpontfoglalásra is van lehetőség, amely révén még egyszerűbbé vált a látásvizsgálat, valamint a kontaktlencse- és szemüvegvásárlás.

Helyszín Nyitvatartás
Vision Express Szeged Árkád, Londoni krt. 3., 6724

Hé.-Szo. 09:00-20:00, Vas.10:00-18:00

Vision Express Pécs Árkád, Bajcsy Zsilinszky u. 11/1., 7622

Hé.-Szo. 9:00-20:00, Vas.10:00-18:00

Vision Express Debrecen Fórum, Csapó u. 30., 4024

Hé.-Szo. 09:00-20:00, Vas.10:00-18:00

Vision Express Veszprém Stop-Shop, Dornyai Béla u. 4., 8200

Hé.-Pé. 09:00-20:00, Szo.9:00-19:00, Vas. 9:00-18:00

Vision Express Székesfehérvár Alba Pláza, Palotai út 1., 8000 Hé.-Szo. 09:00-20:00, Vas.10:00-18:00

Ezért a Vision Express és nem más

A Vision Expressnél optometrista szakemberek segítenek Önnek, akik fő feladata a látásélesség ellenőrzése. Szükség esetén feladatuk a szemüveg felírása, de segítenek Önnek a kontaktlencse kiválasztásában és annak helyes használatában is. Látásvizsgálat során kiderülnek a leggyakoribb fénytörési hibák, melyek következtében alakul ki többek között a rövidlátás, vagy a távollátás. Az üzletekben további szolgáltatások érhetőek el, hogy kényelmes legyen a vásárlás és a szemüveg, vagy kontaktlencse kiválasztása. Ezek a szolgáltatások a következők:

 • Kontaktlencse-előfizetés
 • Online időpontfoglalás
 • Szerviz és UV ellenőrzés
 • Szemüvegkészítés akár 1 óra alatt

Abban az esetben, ha Önnek új szemüvegre van szüksége, de nem szeretné elhagyni otthona kényelmét, vagy nincs ideje üzletbe menni, a megoldás az online szemüveg vásárlás. Hogy könnyebb legyen a választás a Vision Express weboldalán lehetőség van több száz szemüvegkeret virtuális felpróbálására. Továbbá a weboldalon akár három, dioptriás szemüveg ajánlatot is készíthet. Ezek közül pedig választhat otthona kényelméből. Dioptriás szemüveget rendelhet egyszerűen online, már néhány kattintással pedig napszemüveget vásárolhat.

Kihasználhatja a törzsvásárlói program nyújtotta előnyöket is, melyek a 15%-os kedvezmény szemüvegkeret és szemüveglencse, kontaktlencse és kontaktlencse ápolófolyadék vagy napszemüveg vásárlása esetén. Regisztrációval értesülhet a legújabb termékekről, akciókról a hírlevélen keresztül és az Önnek járó kedvezmény felét családtagjai vagy ismerősei is élvezhetik.

Visszaküldése

Bár mindent megtesznek azért, hogy Ön elégedett legyen az új szemüvegével, vagy napszemüvegével, megtörténhet, hogy mégsem lesz elégedett vásárlásával. Ilyenkor a vásárlástól számított 14 napon belül élhet elállási jogával. Ehhez töltse ki a weboldalon található Elállási nyilatkozatot és küldje el a feladott csomaggal együtt vagy elektronikus úton e-mail formájában. Ezt követően a vásárlás teljes tartalmát, beleértve a tokot, törlőkendőt, szemüvegkeretet vagy napszemüveget, küldje el GLS futárral a Vision Express Webshop - GLS raktár, 1444 GLS raktár, GLS Európa u. 2. címre vagy más futárszolgálattal illetve postai úton a Vision Express Webshop - GLS visszáru raktár, 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2. címre. 

Csak sértetlen, hibátlan terméket lehet visszaküldeni az eredeti gyártói csomagolásban. A termék nem lehet használt, viselt vagy hibás állapotú és nem lehet sérült sem (pl. karcos lencse). A csomagolás sem lehet sérült és ha a vásárlás során tokot és törlőkendőt is kapott, azt is vissza kell szolgáltatnia. A csomagnak tartalmaznia kell a számlát és az elállási nyilatkozatot, ha nem küldte el e-mailben. A csomag ellenőrzése és a visszatérítés akár 30 napig is tarthat.

Személyre szabott, egyedi dioptria adatok alapján készített dioptriás szemüveg online vásárlása esetén a vásárló nem gyakorolhatja a 14 napos elállási jogát (45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § 1 bek. c.) pont):

 • „Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak”;
 • „Olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza”.

Az elállási jog nem vonatkozik a dioptriás lencsével ellátott szemüvegkeretekre és zárt csomagolású, higiéniai termékekre. Online rendelés esetén nem lehetséges a megrendelést módosítani vagy cserélni.

Vision Express kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvzemény Vision Express GUCCI szemüvegekre

06.06.2023

Kedvezmény Vision Express Dolce and Gabbana szemüvegekre

06.06.2023

Kedvezmény Vision Express Emporio Armani szemüvegekre

06.06.2023

Kedvezmény Vision Express DbyD szemüvegekre

06.06.2023

Kedvezmény Vision Express Ralph Lauren szemüvegekre és napszemüvegekre

06.06.2023

Kedvezmény Vision Express napszemüvegekre

06.06.2023

Hello Tavasz! Akció a Vision Expressnél 40% kedvezmény

30.04.2023

Több mint 50 világmárka közül válogathat a Vision Express szemüveg kínálatában!

06.06.2023

Akció Vision Express 15% kedvezmény a megjelölt termékekre

06.06.2023

Ingyenes szállítás a Vision Express webáruházban, 25 000 Ft megrendelés felett

06.04.2023

Vision Express kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Vision Express kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Vision Express optikában.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. Ha tovább lép a pénztárhoz, bejelentkezik, regisztrál vagy a gyorsvásárlás mellett dönt, a következő lépésben az összegzés alatt található a "Kuponkód" lehetőség. A mellette lévő nyílra kattintva jelenik meg a mező a kuponoknak. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Alkalmaz" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Vision Express akció

Ebben a webáruházban megtalálja a szemüvegek, napszemüvegek és kontaktlencsék széles választékát. Több mint 50 világmárka közül válogathat, melyek közt fellelhetők a női, a férfi és a gyerek szemüvegeket is.  A Vision Express akciók keretein belül kedvezményesen vásárolhat Ralph Lauren, Emporio Armani, Dolce & Gabbana, Ray-Ban vagy akár Gucci szemüveget és napszemüveget.

Vision Express más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Vision Express webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be