Topgal

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Topgal kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 4 % mindenből a webáruházból Topgal

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A hátizsák-vásárlást nem szabad elsietni - a hátgerince biztosan egyetértene ezzel. Ha minőségi táskát keres nemcsak iskolásoknak, a ...

Akció a táskákra - Topgal

+ 4 % vissza a vásárlásból
   

Vásároljon kedvezményesen kiválasztott táskákat a Topgal.hu webáruházban. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) Topgal webáruházról

A Topgal cég és webáruház iskolatáskák és hátizsákok gyártásával foglalkozik. A cég 1993-ban alakult Csehországban, és az évek során rengeteg tapasztalatot szerzett ebben a témában. Céljuk, hogy az iskolába járás nagyobb örömet jelentsen a gyermekeknek a Topgal táskákkal, tolltartókkal és más kiegészítőkkel. Minden évben új kollekciót mutatnak be, így reagálnak mindig az aktuális trendekre.

Topgal iskolatáskák

A megfelelő iskolatáska kiválasztása nem könnyű feladat, és megéri időt szentelni neki. Gondoljunk arra, hogy gyermekünk nap mint nap ezt a táskát hordja majd magával az iskolába, és gondoskodjunk róla, hogy közben a hátgerince ne károsodjon. A Topgal táskái pont ilyenek. Talál it táskákat minden korosztálynak: az elsősöktől kezdve a középiskolásokig. Mintás és egyszínű táskákat egyaránt kínálnak.

Topgal kiegészítők

Válasszon az iskolatáskához megfelelő, színben passzoló kiegészítőket is. Tolltartóra minden diáknak szüksége van. A kisebbeknek megfelelőbb a nagyobb, kihajtható tolltartó, míg a nagyobbaknak az egyszerű, bedobálós. A kiegészítők között talál flakonokat, matricákat, tárolódobozokat, padtáskákat, tornazsákokat és sok mást.

topgal hatizsak


Fizetés és szállítás

A webáruházban fizethet online bankkártyával vagy utánvéttel készpénzzel, az utánvét díja 500 Ft. A szállítást a GLS futárszolgálat biztosítja, de van lehetőség személyes átvételre is a több mint 900 GLS Pont egyikén. Mivel minden termék raktáron van, a szállítási idő nem több 48 óránál. A szállítási díj 1500 Ft, 18 000 Ft felett a szállítás ingyenes.

60 napos visszaküldés

Az átlagos 14 nap helyett a Topgal 60 napot ad arra, hogy visszaküldje vagy kicserélje a terméket, ha nem elégedett. Az elállási jog használatlan, eredeti csomagolású termékre érvényes. Első lépésként regisztrálja az elállási igényét a weboldalon keresztül. Reklamáció esetén töltse ki a garanciális igényt. Szüksége lesz a rendelés számára, a megadott e-mail-címre, és csatolhat fényképeket is.

Kapcsolat

Kérdése van? Forduljon a Topgal ügyfélszolgálatához, szívesen megválaszolják a kérdéseit. Hívja a +36 21 2333 117 telefonszámot, vagy írjon a kapcsolat@topgal.hu e-mail-címre. Kapcsolatba léphet a munkatársakkal Messengeren vagy WhatsAppon keresztül is.

A Topgal jelen van a közösségi oldalakon is. Keresse őket Facebookon vagy Instagramon.

Topgal mobilalkalmazás

Vásároljon kényelmesen a Topgal mobilalkalmazásával. Keresse az App Store és a Google Play üzletekben. Az alkalmazás teljesen ingyenes, ráadásul bónuszként 1500 Ft kedvezményre jogosító kupont kap, amelyet 12 000 Ft feletti vásárláskor használhat fel.

Vásároljon a Tiplinóval, és jutalomban részesül. Rendelésének akár 4%-át visszaszerezheti a cashbacknek köszönhetően.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Topgal webáruházról

A hátizsák-vásárlást nem szabad elsietni - a hátgerince biztosan egyetértene ezzel. Ha minőségi táskát keres nemcsak iskolásoknak, a Topgal önnek való. A Topgal táskák nemcsak hátizsákok és iskolatáskák. A márka kínál tolltartókat, laptoptáskákat és egyéb kiegészítőket is. Minden korosztálynak, egyszínű és mintás kivitelezésben egyaránt. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4 %  összeget a vásárlásból a  a Topgal webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.