Tescoma - az Ön konyhájának segítője

A Tescoma cég mindent árul a főzéshez és a sütéshez. A választékban edényeket, serpenyőket, evőeszközöket, sütőformákat, késeket, reszelőket, tálakat, konyhai eszközöket és aranyos édességformákat talál. Mindezt jelentősen alacsonyabb áron szerezheti be, csak használja a Tescoma kuponokat és kedvezményeket. Szerelje fel konyháját minőségi főzőedényekkel, remek áron.

Tescoma kuponokkal konyhai kiegészítők

Modern konyhai felszerelést szeretne elfogadható áron, a bevált minőség garanciájával? A Tescoma segíthet Önnek. Akár vasárnapi ebédet főz, akár süteményt süt, akár frissítő limonádét készít, akár zöldséget aprít egy salátához. Edények, evőeszközkészletek, tálak, mérőpoharak, tálcák, kések, serpenyők. A Tescománál mindent megtalál. 

Kép

Hogyan tud spórolni a Tescoma webáruházban

A Tiplinón igyekszünk összegyűjteni a legjobb kedvezményeket és kuponokat az Önök számára, így érdemes meglátogatni és böngészni közöttük. A Tescoma hírlevelére való feliratkozást követően csak Önnek 10%-os Tescoma kupont küldenek, amelyet felhasználhat az első vásárlásánál. Ne hagyja ki a kiemelkedően nagyszerű kedvezményes ajánlatokat a webáruházban. Jó minőségű konyhai eszközökkel lehet csak igazán finom ételeket készíteni.

Hogyan tud Tescoma kuponokat szerezni

Elsősorban a hírlevélre való feliratkozással szerezheznek 10%-os Tescoma kupont. A Tescoma kupon segítségével most sokkal olcsóbban vásárolhat sütéshez főzéshez találáshoz szükséges konyhai eszközöket, de akár háztartási kisgépeket is. Szerelje fel konyháját olcsóbban a Tescoma Black Friday során.

Csatlakozzon a Tescoma Klubhoz és takarítson meg pénzt minden vásárlásnál

Szerezzen még többet a minőségi termékek vásárlásáért. Iratkozzon fel a Tescoma webáruházba, és élvezze a számos különleges ajánlat előnyeit. Kapja vissza az üzletben történő minden vásárlásának X %-át pontok formájában, amelyeket a következő vásárlásakor beválthat. Ezen kívül vannak különleges kedvezmények és akciók, amelyeket a hűségprogramnak köszönhetően kihasználhat, és még olcsóbban vásárolhat. A klub további előnyei közé tartozik az online nyugta regisztráció vagy a figyelő funkció. Ha Ön a Hűségklub tagja, a vásárlást követő 30 napig lehetősége van az áruk visszaküldésére. Azokra a vásárlókra, akik nem tagjai a hűségprogramnak, a törvényes 14 napos határidő vonatkozik.

Ha nem tudja, mit ajándékozzon valakinek karácsonyra vagy születésnapra, adjon neki egy ajándékutalványt ebbe az üzletbe. A hírekért és érdekességekért nézze meg a blogot közvetlenül a cég honlapján, olvassa el bátran.

Tescoma ügyfélszolgálat

Hívja a Tescoma ügyfélszolgálatát minden hétköznap reggel 9:00 és 16:00 között az alábbi telefonszámon: +36 80 980 069 vagy írjon a webaruhaz@tescoma.hu e-mail címre. 

Tescoma kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Tescoma 20% kedvezmény minden konyhai eszközre

14.01.2024

Tescoma – Ingyenes szállítás 18.000 Ft felett

01.02.2024

Kedvezményes kupon Tescoma Black Friday kupon 20% kedvezmény minden termékre

27.11.2023

Legújabb őszi katalógus

30.11.2023

Ingyenes szállítás a Tescoma.hu oldalon

31.01.2024

Tescoma kuponkód – Glamour-napok

15.10.2023

Kedvezményes kupon Tescoma 20% kedvezmény törzsvásárlóknak

07.10.2023

Tescoma Black Friday

 • Online bankkártyás fizetés
 • Banki átutalás
 • DPD Utánvét (fizetés a futárnál)
 • Magyar Posta - Utánvét (fizetés a futárnál)
 • Fizetés üzletükben

Használja ki a Tescoma kuponjait és kedvezményeit

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Tescoma kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Tescoma online webáruházban.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Tescoma webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be