Szofia

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Ékszerek Szofia kuponnal kedvezményesen

Az ékszer áruház, mely a saját márkás ékszereken kívül a közismert Pandora, Thomas Sabo, Brosway, Engelsrufer, Cutie, Astra és Rosato márkák forgalmazója is, kedvezményes áron Szofia kuponnal. Válogasson a gazdag fülbevaló, nyaklánc, karkötő, gyűrű, eljegyzési gyűrű, karikagyűrű és karóra kínálatból. Az állandó akciók, a páratlan hűségprogram és a Szofia Black Friday akció szintén biztosítja a kedvezményes vásárlást. 

Szerezzen 2000 Ft-t még a Szofia-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Szofia webáruházé.

Szofia kupon

Sale - Akár 50% kedvezmény ékszerekre

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon akár 50% kedvezménnyel ékszereket a Szofia.hu webshopban.

Pandora szettek 20% kedvezménnyel

Eddig érvényes: 2024.07.31

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon Pandora szetteket 20% kedvezménnyel a Szofia.hu webáruházban.

10% kedvezmény karikagyűrűkre

Eddig érvényes: 2024.07.31

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon kedvezményesen karikagyűrűket a Szofia.hu webáruházban.

Szofia ingyenes szállítás

+ 2,5 % vissza a vásárlásból

Vásároljon 10.000 Ft felett, és ingyenes szállításban részesül.

Tippek a spóroláshoz Szofia kuponnal vagy más módon

 • Szofia akciók gyakran és kiemelkedően magas kedvezményekkel
 • Pénzvisszatérítés akár minden vásárlás során, amit a Tiplino biztosít
 • Szofia kuponok beváltása, melyek más akciókkal is összevonhatóak

A(z) Szofia webáruházról

Az 1992-ben alakult cég tulajdonosa, még saját kezűleg gyártotta az ékszereket. Mára a Szofia webáruház Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban is jelen van és a Pandora ékszerek hivatalos forgalmazójává nőlte ki magát. Arany és ezüst gyűrűk, eljegyzési gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők és órák várják új, boldog tulajdonosukat Szofia kuponnal még olcsóbban.

Kép

Spórolás a Szofia.hu webáruházban

Egy ékszer mindig jó ajándéknak bizonyul, ezért nem árt, ha nem terheli meg a pénztárcát. Ennek érdekében itt mindig találkozhat akcióval vagy Szofia kuponokkal. A hűséget is jutalmazzák itt, mégpedig 5% kedvezmény formájában minden vásárlásra. Ez a kedvezmény a kosárban érvényesíthető. Számítani lehet továbbá a Szofia Black Friday akcióra is.

A Tiplino által nem csak kuponok érhetőek el, hanem a pénzvisszatérítés lehetősége is. A Szofia.hu-nál való vásárlásnál visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a Szofia által kínált kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára.

Szofia kupon beszerzése

Több lehetőség is van egy-egy kedvezményes kupon beszerzésére. A Szofia.hu Facebook vagy Instagram csatornáját követve mindig tudni fog az aktuális akciókról és kuponokról. Ezeket az áruház weboldalán is megtalálja, ahogy a Tiplino portálon is.

Szofia.hu akciók

A weboldalon mindig értesülhet az aktuális akciókról, amelyeknek köszönhetően az akár 50%-os spórolás is biztosított. Speciális kínálatainak köszönhetően is spórolhat 50%-ot például Pandora ékszer vásárlása során. A novemberi Szofia Black Friday alatt különböző kedvezményekre számíthat, amelyek mértéke az adott terméktípustól függ. Például más a kedvezmény az óráknál és más az arany ékszereknél. 

Pandora ékszerek és sok más

A Szofia webáruház a Pandora ékszerek hivatalos forgalmazója, így nem csoda hát, hogy a Pandora moments, reflexions, me, disney és marvel kollekciók is rendelkezésre állnak. Mivel ez egy elég közkedvelt márka, nem csoda, hogy más webáruházakban is megtalálható, mint például az Argento. Amit még Szofia kuponnal itt megvehet az a:

 • Sofia
 • Ékszerek
 • Arany
 • Ezüst
 • Gyémántok
 • Eljegyzési gyűrűk
 • Karikagyűrűk
 • Karórák

A saját márkájú Sofia ékszerek között is megtalálhatóak a fülbevalók, medálok, gyűrűk, karkötők, nyakláncok, szettek, láncok és brossok is. Ezek aranyon kívül ezüst, textil, bőr és féldrágakő kiadásban is rendelkezésre állnak. A Pandora ékszereken és saját márkán kívül válogathat még a Thomas Sabo, Brosway, Engelsruffer, Cutie, Astra és Rosato márkákkal is találkozhat. A karóra is öltöztet, ugyanúgy, mint az ékszer, így ebből sincs hiány. Férfi, női és gyermek karórák csak a legjobb márkáktól különböző színben és méretben. Az örök ékszer, a gyémánt is elérhető fülbevalók, gyűrűk, eljegyzési gyűrűk, karikagyűrűk, medálok, nyakláncok, karkötő és szettek formájában. 

Kép

A saját márkás termékek mindig egyedülállóak, az R.M. ékszer igazi alkotóműhelynek számít tele egyedi, kézzel készített ékszerekkel és kiegészítőkkel. A Sofia Jewelry elismert külföldi gyártóktól származnak egyedi tervezés alapján. 

A kínálat mellett a tippek kínálata is gazdag. Megtudhatja, hogyan válasszon sikeresen eljegyzési gyűrűt. A kövekről, gyémántokról és gyöngyökről is megtudhat többet, ahogy arról is olvashat, hogyan kell kiválasztani a megfelelő méretet. A gyermek fülbevalók biztonságot és funkcionális bekapcsolást igényelnek, amelyek fajtáiról szintén olvashat.

Szofia kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Sofia.hu 15% kedvezmény a megjelölt termékekre

30.04.2024

Akció Szofia akár 50% kedvezmény a megjelölt karórákra

12.10.2023

Kedvezmény Szofia a megjelölt Sofia ékszerekre

12.10.2023

Kedvezmény Szofia a megjelölt Pandora ékszerekre

12.10.2023

Akció Szofia akár 50% a megjelölt ékszerekre

12.10.2023

Akció Szofia 10% kedvezmény az eljegyzési gyűrűkre

12.10.2023

Akció Szofia 5% kedvezmény a hűséges vásárlók számára

12.10.2023

Akció Szofia 20% kedvezmény a karikagyűrűkre

12.10.2023

Szofia kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Szofia kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Szofia.hu webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A tételek alatt található az "Írja be a kuponkódot" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Alkalmaz" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Recenzió Szofia

Anikó M.

14.03.2024 5.0

Tökéletes minőség, szuper csomagolás, gyors szállítás.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Szofia más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a Szofia webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be