Argento

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Argento kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 3 % mindenből a webáruházból Argento

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Az Argento webáruházban ékszerek széles választékát találja a legnagyobb világmárkáktól, mint a Pandora, Swarovski, Olivia...

A(z) Argento webáruházról

Az Argento története a 20. század végére nyúlik vissza - az első áruház 1997-ben nyílt Belfastban. Az elnevezés az ezüst olasz megfelelőjéből ered, hiszen ez a fém jellemzi leginkább az áruházat. A webáruház a legnagyobb világmárkák egyedi és divatos darabjait gyűjti össze, amelyek mindenki számára elérhetőek. Ékszerek minden alkalomra, elérhető áron - ez az Argento mottója.

Argento ékszerek

Az Argento kínálatában számos ékszert talál minden alkalomra. Lepje meg szeretteit vagy saját magát egy igazán egyedi darabbal, hiszen az ékszer remek ajándék, amellyel nem lehet mellélőni. Az ezüst darabok mellett arany és rose gold ékszereket is talál. A kínálatot karkötők, nyakláncok, fülbevalók, gyűrűk, karórák alkotják. Vásárolhat összeillő ékszerszetteket is. A webáruházban charmokat és medálokat is talál, amelyek nyakláncok vagy karkötők díszeiként funkcionálnak. Hogy még egyedibbé tegye az ékszert, válassza a gravírozási lehetőséget.

argento

A legnagyobb világmárkák

Az Argento kizárólag eredeti darabokat kínál a legnagyobbvilágmárkáktól. Közéjük tartozik a Thomas Sabo, Guess, Swarovski, Ted Baker, Olivia Burton, Daniel Wellington vagy a Karl Lagerfeld. A webáruház saját márkával is rendelkezik, ez nem más mint az Argento.

Fizetési és szállítási módok

A webáruház többféle fizetési módot is elfogad, ezek a következők:

 • bankkártyás fizetés (MasterCard, Maestro, Visa)
 • PayPal
 • Amazon pay
 • Klarna

A szállítási módok a következők:

 • Standard International Shipping: 49,99 € összeg alatt a szállátási költség 5,95 €, 50–99 € között ingyenes
 • Express International Tracked Shipping: 149,99 € alatt 10,95 €, 150–249 € között 5,95 €, 250 € felett a szállítás ingyenes
 • Express International Signed for and Tracked Shipping: 199,99 € alatt 12,95 €, ezen összeg felett a szállítás ingyenes
 • DHL EU Express Shipping: 299,99 € alatt 20 €, ezen összeg felett a szállítás ingyenes

Visszaküldés

Amennyiben nem elégedett a termékkel, 90 napja van arra, hogy visszaküldje. A leárazott vagy Outlet termékek esetében ez 14 nap. Töltse ki a visszaküldési nyomtatványt, csatolja a termékhez, és küldje vissza a következő címre: Argento On-line Returns, 4a Connsbrook Avenue, Belfast, BT4 1JT, United Kingdom. A visszaküldéseket 7 napon belül dolgozzák fel.

Kapcsolat

Az Argento ügyfélszolgálata a vásárlók rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 8:15–14:45 között. Eléri őket telefonon a (+44) 02890 473 483 számon, vagy e-mailben a customerservices@argento.com e-mail-címen. Használhatja az online elérhető kapcsolati kérdőívet is. A kommunikáció nyelve az angol.

Keresse őket a közösségi médiában is: FacebookInstagramTwitter.

 • Az Argento webáruház Csehországban is elérhető: Argento.com
 • Lengyelországból is rendelhet: Argento.com

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Argento webáruházról

Az Argento webáruházban ékszerek széles választékát találja a legnagyobb világmárkáktól, mint a Pandora, Swarovski, Olivia Burton vagy Ted Baker. Mindegy, hogy a klasszikus, elegáns stílus kedvelője, vagy inkább a modern ékszereket részesíti előnyben, itt mindent megtalál. A webáruház szinte az egész világra postáz, így mindenhonnan elérhető.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 3 %  összeget a vásárlásból a  a Argento webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.