Elisdesign

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Elisdesign webáruházról

Az Elis design internetes áruház és gyártó egyben gazdag kínálattal rendelkezik a Montessori játékok terén. Bár ezek a játékok alkotják a fő és legnépszerűbb termékeket, további tartós, minőségi és gyerekbarát anyagokból készült termékekkel rendelkezik. Vásárolható itt dekoráció, gyerekbútor, textília, utazási kellékek és más játékok is. Mindez kedvezményes áron Elis design kupon beváltásával.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Elisdesign-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Elisdesign webáruházé.

Spórolás az Elis design webáruházban

A Montessori játékok híresek a gyerekek egészséges fejlesztéséről. Annak érdekében, hogy segítségükkkel minden gyerek tanulhasson, fejlődhessen van lehetőség olcsóbb vásárlásra. Csökkentheti az árat például Elis design kuponok beváltásával. A szezonális akciók garantálják az árzuhanást ahogy a novemberi Black Friday akciója is.

Állandó spórolási lehetőség a Tiplino által nyújtott pénzvisszatérítés. Az Elisdesign.hu-n való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani az Elis design kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára. Ingyenes szállítás is lehetséges ebben a webshopban, mégpedig bizonyos akciók során.

Elis design kupon beváltása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más úton tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Elis design kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran az Elisdesign.hu webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A tételek  és népszerű termékek alatt található az "Extrák és kedvezmények" lehetőség. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Kedvezménykupon hozzáadása" gombra és fejezze be a vásárlást. Ha más úton tett szert kuponra, a menet ugyanaz, mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

A(z) Elisdesign webáruházról

Az igen népszerű Montessori játékok készítője és forgalmazója az Elis design. Az okos játékok mellett szép színes gyerekbútorok, textíliák és dekorációk is rendelkezésre állnak kiváló áron. A 2015 óta működő kis családi vállalkozás stílusosan összehangolt, környezetbarát természes anyagokból készült, egyszerű, időtálló dizájnú termékekkel látja el vásárlóit. A szemet gyönyörködtető termékek olcsóbban is elérhetőek, ha a vásárlás során bevált egy Elis design kupont. Az áruház sok elégedett vásárlóval rendelkezik, akik pozitív Elis design véleményüket is megosztották.

Kép

Elis design kupon lelőhelyek

A kuponok, beváltásuk menete és felhasználási feltételeik a Tiplino portálon találhatóak. Az Elis design kuponok az áruház weboldalán és a közösségi média csatornáin is megtalálhatóak, így nincs más hátra, mint kiválasztani a megfelelőt. A pénvisszatérítés sok esetben kuponnal is kombinálható, amivel többszörösen spórolhat. 

Elis design akciók

Minden szezon hoz magával egy kedvező akciót, akár árcsökkenéssel akár ingyenes szállítással. Az ősz hozza az év legnépszerűbb akcióját is, az Elis design Black Friday akcióját. A kedvezmények mértéke évente változó, de általában 50% felett helyezkednek el. A Black Friday szintén nagyot szól az Alza.hu webáruházban, ahol szintén válogathat a Montessori játékok közül és csökkentheti az árukat Alza kuponokkal.

Kínálat

Az áruház Montessori játékokon kívül más termékeket is kínál, amelyekre szintén váltható be Elis design kupon:

 • Gyerekbútor
 • Játékok és Montessori
 • Textíliák
 • Dekorációk
 • Utazás és kirándulás
 • Habszivacs szőnyegek

Elisdesign kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes kupon Elisdesign

29.02.2024

Kedvezmény Elis design a megjelölt utazási kellékekre

10.11.2023

Kedvezmény Elis design a megjelölt dekorációkra

10.11.2023

Kedvezmény Elis design a megjelölt texíliákra

10.11.2023

Kedvezmény Elis design a megjelölt Montessori fejlesztő játékokra

10.11.2023

Kedvezmény Elis design a megjelölt gyerekbútorokra

10.11.2023

Akció Elis design ingyenes szállítás a megjelölt termékekre

30.09.2023

10% kedvezmény mindenre

31.07.2022

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Elisdesign más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a Elisdesign webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be