Panda Security

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Panda Security-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Panda Security webáruházé.

Panda Security kupon

A Panda Security webáruházról

A Panda Security a vírusirtók új generációját hozza el Önnek, mely páratlan hatásossággal védi meg készülékeit az online kártevőktől. A cég technológiájának köszönhetően a világhálón és készülékeiben tárolt adatai teljes biztonságban lehetnek, aggodalom nélkül böngészhet és fizethet, valamint VPN-t is használhat, mely anonim internetezési lehetőséget biztosít. A Panda Security vírusirtójának titka abban rejlik, hogy minden egyes applikációt és bejövő adatot folyamatosan vizsgál, kiszűrve így az új, és egyre alattomosabb vírusokat és online kártevőket.

Kép

Panda Security cégeknek és a családnak

A Panda Security személyre szabott és effektív szolgáltatásokat kínál a cégek és családok számára is. Vírusirtójuk számítógépeken, laptopokon, táblagépeken és mobiltelefonokon egyaránt használható, Windows, Android és iOS operációs rendszerekkel kompatibilis. Az előfizetések között számos árkategóriájú csomag közül választhat, melyek ára attól függ, mennyi extra szolgáltatást tartalmaznak. Az alapfunkciókkal rendelkező vírusirtó akár ingyenesen is letölthető. Amennyiben kipróbálná valamelyik előfizetést, a Panda Security egy hónapos ingyenes próbaverziójával erre is van lehetőség.

Extra funkciók

A Panda Security a vírusirtás, internetes biztonság és adatbiztonság biztosítása mellett számos egyéb extra szolgáltatást kínál. Ilyen például a családok számára ideális funkció, melyekkel a szülők könnyedén ellenőrizhetik és korlátozhatják gyermekük internetes tevékenységét. A szoftver  a WiFi hálózatokat és internethozzáférési pontokat is ellenőrzi, elkerülve így azt, hogy a nyilvános hálózatokhoz való kapcsolódás során hackerek férjenek hozzá adataihoz.

Kép

Fizetési módok

A Panda Security webshopjában online bankkártyás fizetésre (Visa, MasterCard, American Express, JCB) és PayPal-on keresztüli fizetésre van lehetőség.

Panda Security telefonos applikáció

A Panda Security telefonos applikáció formájában is letölthető a Google Play és App Store online áruházakból.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Kérdések esetén a Panda Security ügyfélszolgálatával a webshop üzenetküldési felületén, írásban veheti fel a kapcsolatot.

A Panda Security webshopjának termékeiről és szolgáltatásairól még többet tudhat meg a közösségi média portálokon: FacebookYouTube, Twitter, LinkedIn

Kedvezményes kuponok felhasználása a Panda Security webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Panda Security webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Panda Security webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Panda Security webáruházában való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Panda Security.com - vírusirtó

A Panda Security vírusirtója a forradalmi technológiának köszönhetően maximális védelmet kínál a legújabb online térben leselkedő vírusok és kártevők ellen is. Emellett segít, hogy adatai biztonságban legyenek, VPN szolgáltatással is rendelkezik, valamint számos egyéb extra funkciót tartogat cégek és magánszemélyek számára egyaránt.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Panda Security más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 17,5 %  összeget a vásárlásból a Panda Security webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be