Gourmet Káva

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Gourmet Káva kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 3,5 % mindenből a webáruházból Gourmet Káva

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Szívesen inna egy csésze zamatos kávét? Ha a GourmetKáva webáruházban vásárol, ezt mindennap megteheti akár többször is. A...

A(z) Gourmet Káva webáruházról

A Gourmetkava webáruház a kávé, tea, csokoládé és a kávé készítéséhez szükséges felszerelés eladására specializálódik. A kávék választéka igazán széles, így mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. Ön is imádja a frissen darált kávé illatát? Nem tudja elképzelni a napját egy csésze illatos kávé nélkül? Akkor a webáruház önnek való, nézzen körül és válogasson.

Prémium minőségű kávé

Ön is igazi gurmán, ha a kávéról van szó? Válogasson a legjobb minőségű kávék közül. Minden héten pörkölik, így nem veszt a minőségéből, és sokáig megőrzi az aromáját. 100% Arabica kávék a legjobb kávéültetvényekről. Választhat koffeinmentes vagy zöld kávét is. A legjobb minőség érdekében vásároljon szemes kávét. Ha nincs darálója, itt azt is beszerezheti.

gourmetkava


A webáruház kínálata

A Gourmetkava webáruházban vásárolhat kávéfőzőket is, példál kotyogós, filteres, french press vagy török kávéfőzőt, de ugyanúgy eszpresszógépet vagy tejhabosítót is. A tartozékok között talál kávészűrőt, csészéket, hőmérőt, vízforralót vagy tejeskancsót. Ha inkább a teákat részesíti előnyben, akkor sincs probléma, hiszen a webáruházban minőségi szálas teákat is talál. Az édesszájúak pedig a finom csokoládék közül válogathatnak: forró- és táblás csokoládé formájában is.

Szállítás és fizetés

A Gourmetkava webáruházban a rendelését kifizetheti online bankkártyával, banki utalással vagy utánvéttel, az utánvét díja 240 Ft. A szállítási módok a következők:

 • Legolcsóbb szállítás: szállítási idő 2 munkanap, szállítási díj 1590 Ft.
 • Magyar Posta: szállítási idő 2 munkanap, szállítási díj 1650 Ft.
 • Csomagküldő: szállítási idő 2 munkanap, szállítási díj 1030 Ft.

Gourmetkava kapcsolat

A Gourmetkava ügyfélszolgálata szívesen ad tanácsot vagy megválaszolja kérdéseit. A kommunikáció angol nyelven történik. Forduljon hozzájuk a +420 212 247 591 (CZ/EN) vagy a +421 277 270 080 (SK) telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@gourmetkava.hu címre. Használhatja a weboldalon található kapcsolati űrlapot is is.

Kedvezményes rendelés

Szeretne spórolni a rendeléssel? Vásároljon a Gourmetkava webáruházból a Tiplinóval, és pénzt szerezhet vissza: vásárlásának akár 3,5%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Gourmet Káva webáruházról

Szívesen inna egy csésze zamatos kávét? Ha a GourmetKáva webáruházban vásárol, ezt mindennap megteheti akár többször is. A webshop a világ minden tájáról származó 100% arabica kávékat kínál. A kávét frissen pörkölik, hogy sokáig megőrizze ízét és zamatát. A kávét szemes formában árulják, de kérésre ledarálják önnek. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3,5 %  összeget a vásárlásból a  a Gourmet Káva webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.