ManuCafe

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

ManuCafe kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 2,5 % mindenből a webáruházból ManuCafe

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

Ön is úgy gndolja, hogy nincs is jobb illat a világon a frissen pörkölt kávé zamatánál? A Manucafe...

Kedvezmény a kávékra - ManuCafe

+ 2,5 % vissza a vásárlásból
   

A Manucafe.hu webáruházban most akciósan vásárolhat kávékat. Kuponkód nem szükséges. több

A(z) ManuCafe webáruházról

Nem tudja elképzelni a napját egy csésze finom, zamatos kávé nélkül? A Manucafe webáruház a kávé szerelmeseinek paradicsoma. A világ legjobb kávéültetvényeiről származó, frissen pörkölt minőségi kávét kínálnak, amely megőrzi egyedi ízét és aromáját. A minőségi csomagolás is hozzájárul a kávé hosszantartó frissességéhez. Az ügyfelek 99%-a elégedett a kávéval, ez pedig magáért beszél.

Zamatos ültetvényes kávé

Ha igazán igényes a kávéjára, itt biztosan nem csalódik. A Manucafe számára nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos, ezért a legjobb minőségű kávékat kínálják a világ leghíresebb kávéültetvényeiről. Ennek köszönhetően forró italát prémium minőségben élvezheti.

Választhat kávét savasság vagy származás szerint, szemes vagy instant kávét. A kínálatban talál 100% Arabica, ízesített Arabica, Robusta és zöld kávét, és nem hiányozhat a bio szemes és fair trade kávé sem. Ha kedveli a kávékülönlegességeket, kóstolja meg a belga praliné vagy a mogyorókrém ízesítésű kávét.

manucafe


Kóstoló- és ajándékcsomagok

Ha ajándékot keres olyan családtagoknak vagy barátoknak, akik szívesen megisznak egy csésze finom kávét, jó helyen jár. A Manucafe kínálatában talál kóstoló- és ajándékcsomagokat is. Ajándékozzon kávét szép díszdobozban, akár klasszikus, akár különleges ízekben.

Manucafe magazin

Olvasgasson érdekes cikkeket a kávéról a Manucafe magazinban. Megtudhatja például, mi az a 7 dolog, amit a kávéról tudnia kell, vagy olvashat a koffeinmentes kávé történetéről, a zöld kávéról, vagy a nyár slágeréről, a fordított cappuccinóról.

Fizetés és szállítás

A Manucafe webáruházban a rendelését kifizetheti online bankkártyával, banki utalással vagy utánvéttel, az utánvét díja 299 Ft. A szállítást a DPD és a Trans-o-flex futárszolgálat végzi, a szállítási díj 890 Ft, 9900 Ft felett a szállítás ingyenes. A csomagjára nem kell sokáig várnia, a szállítás rendszerint 48 órán belül történik.

Manucafe kapcsolat

A Manucafe ügyfélszolgálata szívesen ad tanácsot vagy megválaszolja kérdéseit. Forduljon hozzájuk hétfőtől péntekig 7:00–17:00 között a 06 30 842 5200 telefonszámon, vagy írjon e-mailt az anita@manucafe.hu címre. Használhatja a weboldalon található kérdőívet is.

Értesüljön a legújabb hírekről és akciókról a Manucafe Facebook oldaláról.

Kedvezményes rendelés

Szeretne spórolni a rendeléssel? Vásároljon a Manucafe webáruházból a Tiplinóval, és pénzt szerezhet vissza. Vásárlásának akár 2,5%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A ManuCafe webáruházról

Ön is úgy gndolja, hogy nincs is jobb illat a világon a frissen pörkölt kávé zamatánál? A Manucafe webáruház a kávé szerelmeseinek való. Frissen pörkölt szemes kávé a világ leghíresebb ültetvényeiről: brazil, kenyai vagy hawaii kávé és még sok más. Vásárolhat kóstolócsomagot és ajándékszettet is. 

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  2,5 %  összeget a vásárlásból a  a ManuCafe webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.