ManuCafe

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a ManuCafe-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a ManuCafe webáruházé.

ManuCafe kupon

Kávé kedvezmények

+ 3 % vissza a vásárlásból

Vásároljon a ManuCafe webáruházban kávékat kedvezményesen.

Ingyenes szállítás 9900 forint felett

+ 3 % vissza a vásárlásból

Vásároljon 9900 Ft felett, és ingyenes szállításban részesül.

A(z) ManuCafe webáruházról

Nem tudja elképzelni a napját egy csésze finom, zamatos kávé nélkül? A Manucafe webáruház a kávé szerelmeseinek paradicsoma. A világ legjobb kávéültetvényeiről származó, frissen pörkölt minőségi kávét kínálnak, amely megőrzi egyedi ízét és aromáját. A minőségi csomagolás is hozzájárul a kávé hosszantartó frissességéhez. Az ügyfelek 99%-a elégedett a kávéval, ez pedig magáért beszél.

Zamatos ültetvényes kávé

Ha igazán igényes a kávéjára, itt biztosan nem csalódik. A Manucafe számára nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos, ezért a legjobb minőségű kávékat kínálják a világ leghíresebb kávéültetvényeiről. Ennek köszönhetően forró italát prémium minőségben élvezheti.

Választhat kávét savasság vagy származás szerint, szemes vagy instant kávét. A kínálatban talál 100% Arabica, ízesített Arabica, Robusta és zöld kávét, és nem hiányozhat a bio szemes és fair trade kávé sem. Ha kedveli a kávékülönlegességeket, kóstolja meg a belga praliné vagy a mogyorókrém ízesítésű kávét.

manucafe

Kóstoló- és ajándékcsomagok

Ha ajándékot keres olyan családtagoknak vagy barátoknak, akik szívesen megisznak egy csésze finom kávét, jó helyen jár. A Manucafe kínálatában talál kóstoló- és ajándékcsomagokat is. Ajándékozzon kávét szép díszdobozban, akár klasszikus, akár különleges ízekben.

Manucafe magazin

Olvasgasson érdekes cikkeket a kávéról a Manucafe magazinban. Megtudhatja például, mi az a 7 dolog, amit a kávéról tudnia kell, vagy olvashat a koffeinmentes kávé történetéről, a zöld kávéról, vagy a nyár slágeréről, a fordított cappuccinóról.

Fizetés és szállítás

A Manucafe webáruházban a rendelését kifizetheti online bankkártyával, banki utalással vagy utánvéttel, az utánvét díja 299 Ft. A szállítást a DPD és a Trans-o-flex futárszolgálat végzi, a szállítási díj 890 Ft, 9900 Ft felett a szállítás ingyenes. A csomagjára nem kell sokáig várnia, a szállítás rendszerint 48 órán belül történik.

Manucafe kapcsolat

A Manucafe ügyfélszolgálata szívesen ad tanácsot vagy megválaszolja kérdéseit. Forduljon hozzájuk hétfőtől péntekig 7:00–17:00 között a 06 30 842 5200 telefonszámon, vagy írjon e-mailt az anita@manucafe.hu címre. Használhatja a weboldalon található kérdőívet is.

Értesüljön a legújabb hírekről és akciókról a Manucafe Facebook oldaláról.

Kedvezményes rendelés

Szeretne spórolni a rendeléssel? Vásároljon a Manucafe webáruházból a Tiplinóval, és pénzt szerezhet vissza. Vásárlásának akár 2,5%-át visszaszerezheti cashbackjutalomként.

ManuCafe kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Ingyenes szállítás 9.990 Ft feletti vásárlás esetén -

31.12.2023

Kedvezmény a kávékra -

31.12.2021

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A ManuCafe webáruházról

Ön is úgy gndolja, hogy nincs is jobb illat a világon a frissen pörkölt kávé zamatánál? A Manucafe webáruház a kávé szerelmeseinek való. Frissen pörkölt szemes kávé a világ leghíresebb ültetvényeiről: brazil, kenyai vagy hawaii kávé és még sok más. Vásárolhat kóstolócsomagot és ajándékszettet is. 

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

ManuCafe más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  3 %  összeget a vásárlásból a ManuCafe webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be