Weird fish

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Weird fish kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 3 % mindenből a webáruházból Weird fish

Eddig érvényes: 2021.10.20

 
   

A Weird Fish webáruházban egyedi, kényelmes és gondosan készített ruhadarabokat vásárolhat kedvező áron. A Weird Fish ruhák...

A(z) Weird fish webáruházról

A Weird Fish webáruház 1993-ban alakult, az ötletet egy tengerparti séta adta. Céljuk, hogy funkcionális, kényelmes és egyedi ruhadarabokat kínáljanak a vásárlóknak kedvező áron. A ruháik nem átlagosak: praktikus és stílusos darabok egyben, egy kis vidámsággal fűszerezve. Kiválóan alkalmasak például egy tengerparti sétára, kellemes hétvégi kirándulásra vagy szimplán egy baráti csevegésre. Élje át az igazi hétvégi életérzést a Weird Fish darabokkal.

Kényelmes és stílusos ruhák

A Weird Fish ruhadarabok amellett, hogy kényelmesek és praktikusak, rendkívül stílusosak is. Önnek is fontosak ezek a nézőpontok a ruhavásárlásnál? Ön is biztosan megtalálja a kedvencét a széles kínálatban. Igazi minőségi darabok ezek, amelyek számos mosás után is ugyanúgy néznek majd ki. Ilyen darabokra pedig mindannyiunknak szüksége van.

Rahadarabok mindenkinek

A Weird Fish férfiaknak és nőknek egyaránt kínál ruhadarabokat számos alkalomra. Talál itt kifejezetten sportos stílusú, például vitorlázáshoz vagy futáshoz való ruhákat, de lezseren elegáns ingeket, szoknyákat és blúzokat is. Vidám mintás pólók, kényelmes sortok, csinos ruhák, divatos farmerek és sok más ruhadarab alkotja a Weird Fish webáruház kínálatát.

weird fish

Fizetés és szállítás

A fizetés a webáruházban bankkártyával vagy PayPallel lehetséges. A Weird Fish nemzetközileg számos országba, köztük Magyarországra is szállít. Európán belül a szállítás 7–14 napot vesz igénybe. A szállítási költség 8 £, 125 £ értékű rendelés felett pedig ingyenes.

Kapcsolat

Kérdés esetén lépjen kapcsolatba a Weird Fish ügyfélszolgálatával. Hívhatja a +44 (0)1242 539535 telefonszámot hétfőtől péntekig 9:00–17:00 között, vagy írjon e-mailt a retail@weirdfish.co.uk címre.

Eléri őket a közösségi médiában is: Facebook, Instagram, Twitter.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Weird fish webáruházról

A Weird Fish webáruházban egyedi, kényelmes és gondosan készített ruhadarabokat vásárolhat kedvező áron. A Weird Fish ruhák kiválóak egy hétvégi sétára a tengerparton, kirándulásra vagy kutyasétáltatásra. Férfiaknak és nőknek egyaránt vásárolhat pulcsikat, pólókat, nadrágokat, kabátokat és sok mást.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 3 %  összeget a vásárlásból a  a Weird fish webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.