Queens

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Queens-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Queens webáruházé.

Queens kupon

Vuch - Extra 20% kedvezmény

Eddig érvényes: 2024.05.31

+ akár 3 % vissza a vásárlásból

Vásároljon kedvezményesen Vuch termékeket.

Puma - 15% extra kedvezmény

Eddig érvényes: 2024.05.31

+ akár 3 % vissza a vásárlásból

Vásároljon kedvezményesen.

3 250 Ft kedvezmény a regisztrációért az első megrendelésre

+ akár 3 % vissza a vásárlásból

Emellett a megrendelés 5%-át visszakapja. Regisztráljon, és élvezze a kedvezményeket.

Queens - Női leárazás

+ akár 3 % vissza a vásárlásból
 

Vásároljon kedvezményesen ruhákat, cipőket és kiegészítőket.

Queens - Férfi leárazás

+ akár 3 % vissza a vásárlásból
 

Vásároljon kedvezményesen ruhákat, cipőket és kiegészítőket.

Ingyenes szállítás 50.000 forint felett

+ akár 3 % vissza a vásárlásból

Vásároljon 50.000 Ft felett, és ingyenes szállításban részesül.

A(z) Queens webáruházról

A Queens egy online áruház, amely - ahogy a szlogenje is mondja - utcai ruhákat és kiegészítőket kínál, hogy tetőtől talpig ebben a stílusban öltözhessen. A streetwear stílus manapság nagyon népszerű. Magyarra lefordítva ez egy városba illő, sportos és kényelmes utcai stílus. A Queens pedig ebben a stílusban kínál Önnek választékot. 

Kép

Hogy spórolhat a Queensben

Elsősorban velünk, a Tiplinóval, hiszen a cashback szolgáltatásunknak köszönhetően visszanyerheti elköltött pénzének egy részét. A hírlevélre feliratkozva mindig elsőként értesülhet a nagyszabású akciókról és kedvezményekről. Queens kuponokkal pedig a vásárlásai során spórolhat meg pénzt. A kedvezményes kódok megszerzésének egyik módja, hogy rendszeresen ellenőrizze az áruház weboldalát, de a Facebook- vagy Instagram-oldalukat is. 

Ha nagyon szereti a Queens-t, és szeretne továbbra is vásárolni és kedvezményeket kapni, akkor regisztrálhat, amikor vásárol, és előnyöket kap, amikor vásárol. A rendszeres vásárlásokkal pontokat gyűjthet, amelyek fokozatosan nyitják meg a programokat - ezüst és arany. Amint feloldja valamelyik programot, az alacsonyabb vásárlási összegre ingyenes szállítást, kedvezményeket és 30 napig tartó visszaküldési lehetőséget kap. Csak regisztráljon és vásároljon.

Hogyan szerezhet Queens kedvezményeket és kuponokat

Ahogy már említettük a Queens kedvezményeket a Queens VIP tagjaként gyakorta szerezhet, mert nem csak ingyenes szállítást, de akár 30 napig tartó visszaküldési lehetőséget és kedvezményeket is szerezhet. Spóroljon a vásárlásán a Queens kedvezményekkel és a Tiplino cashback portál segítségével. Hasonló nagyszabású webáruházakat keres, mint a Queens, akkor látogassa meg a Calvin Klein webáruházat is a nagyszerű Calvin Klein kuponokért és kedvezményekért.

Egyes kedvezmények csak korlátozott ideig állnak rendelkezésre, és különleges napokon vagy eseményeken kínálják őket: Valentin-nap, nőnap, hagyományos ünnepek, mint a karácsony, vagy nemzetközi vásárlási események, mint a fekete péntek. Ezekben az időszakokban a Queensben is talál kedvezményeket, valamint szezonális - téli/nyári - kedvezményeket, amelyek 20%-tól kezdve akár 60%-ig vagy még tovább is terjedhetnek. Más kedvezmények szigorúan egy adott termékkategóriához kapcsolódnak, például a téli kabátok legalább 30%-os kedvezménnyel. Máskor a kedvezmények márkaspecifikusak.

Ruházat, lábbelik és kiegészítők

Ebben a streetwear stílusban a Queens széles termékválasztékot kínál - ruházatot, lábbelit és különböző kiegészítőket. Például órákat, sapkákat, hátizsákokat és még gördeszkákat is. Mindezt különböző jól ismert márkáktól, mint például az Adidas, a Puma, a Calvin Klein, a Reebok vagy a Converse és sok más márka. 

Ez a divatüzlet mindenkinek szól, aki BENNE akar lenni. Az urak és a hölgyek egyaránt válogathatnak a ruhák és a divatos kiegészítők minden fajtájából. Fedezze fel ezt a webáruházat, és válasszon pulóvereket, pólókat, kabátokat, ruhákat, leggingseket és még sok mást. Több ezer ruhadarab közül választhat. Higgye el, hogy van miből válogatni, és még a márkák sem elhanyagolhatóak. Queens kedvezményekért keresse fel a Facebook vagy a hivatalos webáruház oldalukat.

Queens visszatérési eljárás

Ha a megrendelt termék nem megfelelő, vagy egyszerűen csak nem elégedett vele, ne habozzon visszaküldeni. A terméket viseletlenül és tisztán, eredeti csomagolásban küldheti vissza a megrendeléstől számított 30 napon belül. A visszaküldött termékek árát visszatérítik Önnek. Cserére nincs lehetőség. Ha más méret vagy más termék érdekli, új megrendelést kell létrehoznia.

Queens kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Queens kedvezmény kód -10% mindenre, ami nem kedvezményes

29.02.2024

Kedvezmények akár 50%

12.12.2023

Kedvezmények akár 40% női rukákra

12.12.2023

Kedvezmény akár 35% férfi ruhákra

12.12.2023

Kedvezmény akár 50% női cipőkre

12.12.2023

Kedvezmények akár 50% férfi cipőkre

12.12.2023

Kedvezményes kupon Queens 15% kedvezmény a nem leárazott termékekre

25.06.2023

Kedvezményes kuponok használata a(z) Queens webáruházban

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Queens kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Queens online webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A "Kosár" gombra kattintva megjelenik a kosár összegzése valamint mellette a fizetendő összeg alatt az "Apply coupon or voucher" lehetőség. Erre kattintson rá és kidobja a "Discount coupon" lehetőséget. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Apply coupon" gombra és fejezze be a vásárlást.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Queens - divat mindenki számára

A Queens egy webáruház az úgynevezett utcai, városi stílusú divattal, amely manapság nagyon népszerű és divatos. Ruhákat, cipőket és különböző kiegészítőket kínál hölgyeknek és férfiaknak. Találhatunk órákat, hátizsákokat, sapkákat vagy akár gördeszkákat is. Öltözzön stílusosan Queensben és vásároljon olcsóbban a Tiplinoval. Az összes kapható áru mellett a Queens olyan limitált kiadású termékeket is árul, amelyeket sehol máshol nem talál. Csapjon le az akciókra!

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése
Pénz visszaszerzése a vásárlásból akár 3 %
Új vásárló 3 %
Meglévő vásárló 2 %
Kupon beváltás 0 %
Minden ajánlat megtekintése ↓

Queens más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 3 %  összeget a vásárlásból a Queens webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be