Autodesk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Autodesk kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 4,5 % mindenből a webáruházból Autodesk

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

Az Autodesk.hu webáruház mérnöki, tervezői és építőipari internetes szoftvereket gyárt azoknak, akik a...

A(z) Autodesk webáruházról

Az Autodesk a 3D tervezői, mérnőki és szórakoztatóipari szoftverek specialistája. A cég 1982-ben alakult az AutaCAD szoftver kifejlesztésével, azóta folyamatosan új és új termékekkel gazdagítja a portfóliáját. Az ügyfelek a termékfejlesztésben, építészetben, médiában és szórakoztatóiparban dolgoznak - sőt mi több, Oscar-díjas művészek is az Autodesk termékeit használják tervezéshez, vizualizációhoz és a tervek szimulációjához.

Autodesk szoftverek

Az Autodesk iPhone, iPad, iPod és Android készülékekre kifejlesztett alkalmazások segítségével teszi elérhetővé a technológiát professzionális dizájnereknek, amatőr tervezőknek, diákoknak és mindenkinek, aki alkotni szeretne és megosztani az elképzeléseit a világgal. A termékek között mindenki megtalálja a neki valót. Az építészet és a mérnöki tervezés kategóriában találhatók az AutoCAD, Revit, Revit LT vagy az AutoCAD LT szoftverek. Ha a termékgyártásban vagy tervezésben dolgozik, önnek való a Fusion 360, az AutoCAD, az Inventor vagy a Navisworks. A média és szórakoztatóipar kategóriába sorolható például a 3ds Max, a Maya, a Maya LT vagy a Mudbox szoftver.

autodesk

Autodesk a diákoknak

Próbálja ki az Autodesk szoftvereit, amelyek diákoknak, tanároknak és oktatóintézményeknek lettek kifeljesztve. Fedezze fel a dizájnos ötleteket gyorsan és egyszerűen az integrált platform segítségével.

Online vásárlás

A termékeket egyszerűen online megvásárolhatja egy évre, de választhatja a kedvezményes, 3 évre való előfizetést is. A fizetés teljesen biztonságos, választhatja a bankkártyás fizetést vagy a PayPalt. A vásárlás megtörténte után letöltheti a szoftvert a számítógépére. A termékekre 30 napos garancia is vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy 30 nap alatt kipróbálhatja a szoftvert, és ha mégsem elégedett vele, visszaléphet a vásárlástól, és visszaadják önnek a pénzt.

Kapcsolat

Kérdés esetén forduljon az Autodesk ügyfészolgálatához. A weboldal Kapcsolatfelvétel szekcióján keresztül a rendszer átirányítja az angol nyelvű oldalra, ahol kategóriákba osztva talál választ különböző kérdéseire. Megtalálja őket Facebookon és Twitteren is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Autodesk webáruházról

Az Autodesk.hu webáruház mérnöki, tervezői és építőipari internetes szoftvereket gyárt azoknak, akik a munkájuk vagy szabadidejük során szívesen alkotnak. Ha az építőiparban, terméktervezésben vagy a médiaiparban dolgozik, már ön is biztosan találkozott az Autodesk.hu termékeivel.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4,5 %  összeget a vásárlásból a  a Autodesk webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.