Autodesk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Autodesk-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Autodesk webáruházé.

Autodesk kupon

Próbálja ki ingyenesen az Autodesk szoftwereit

+ 4 % vissza a vásárlásból
 

Töltse le az ingyenes próbaverziót a webáruházból.

A(z) Autodesk webáruházról

Az Autodesk a 3D tervezői, mérnőki és szórakoztatóipari szoftverek specialistája. A cég 1982-ben alakult az AutaCAD szoftver kifejlesztésével, azóta folyamatosan új és új termékekkel gazdagítja a portfóliáját. Az ügyfelek a termékfejlesztésben, építészetben, médiában és szórakoztatóiparban dolgoznak - sőt mi több, Oscar-díjas művészek is az Autodesk termékeit használják tervezéshez, vizualizációhoz és a tervek szimulációjához.

Autodesk szoftverek

Az Autodesk iPhone, iPad, iPod és Android készülékekre kifejlesztett alkalmazások segítségével teszi elérhetővé a technológiát professzionális dizájnereknek, amatőr tervezőknek, diákoknak és mindenkinek, aki alkotni szeretne és megosztani az elképzeléseit a világgal. A termékek között mindenki megtalálja a neki valót. Az építészet és a mérnöki tervezés kategóriában találhatók az AutoCAD, Revit, Revit LT vagy az AutoCAD LT szoftverek. Ha a termékgyártásban vagy tervezésben dolgozik, önnek való a Fusion 360, az AutoCAD, az Inventor vagy a Navisworks. A média és szórakoztatóipar kategóriába sorolható például a 3ds Max, a Maya, a Maya LT vagy a Mudbox szoftver.

autodesk

Autodesk a diákoknak

Próbálja ki az Autodesk szoftvereit, amelyek diákoknak, tanároknak és oktatóintézményeknek lettek kifeljesztve. Fedezze fel a dizájnos ötleteket gyorsan és egyszerűen az integrált platform segítségével.

Online vásárlás

A termékeket egyszerűen online megvásárolhatja egy évre, de választhatja a kedvezményes, 3 évre való előfizetést is. A fizetés teljesen biztonságos, választhatja a bankkártyás fizetést vagy a PayPalt. A vásárlás megtörténte után letöltheti a szoftvert a számítógépére. A termékekre 30 napos garancia is vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy 30 nap alatt kipróbálhatja a szoftvert, és ha mégsem elégedett vele, visszaléphet a vásárlástól, és visszaadják önnek a pénzt.

Kapcsolat

Kérdés esetén forduljon az Autodesk ügyfészolgálatához. A weboldal Kapcsolatfelvétel szekcióján keresztül a rendszer átirányítja az angol nyelvű oldalra, ahol kategóriákba osztva talál választ különböző kérdéseire. Megtalálja őket Facebookon és Twitteren is.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Autodesk webáruházról

Az Autodesk.hu webáruház mérnöki, tervezői és építőipari internetes szoftvereket gyárt azoknak, akik a munkájuk vagy szabadidejük során szívesen alkotnak. Ha az építőiparban, terméktervezésben vagy a médiaiparban dolgozik, már ön is biztosan találkozott az Autodesk.hu termékeivel.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Autodesk más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4 %  összeget a vásárlásból a Autodesk webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be