Autodoc

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Autodoc-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Autodoc webáruházé.

Autodoc kupon

Kedvezményes kupon Autodoc - 2% kedvezmény

+ akár 4 % vissza a vásárlásból

A kuponkódot a kosárban adja meg.

A(z) Autodoc webáruházról

Az Autodoc egy berlini székhelyű nemzetközi cég, mely autókozmetikát, gumikat, motorolajat, szerszámokat és sok más járművekkel kapcsolatos trméket kínál. A pótalkatrészek mellett szervizszolgáltatást is kínál. Ha spórolni szeretne a vásárlásán, feltétlenül használja a kedvezményes Autodoc kupont. Tekintse meg a többi kedvezményt és akciót.

Kép

Spórolási lehetőségek Autodoc.hu

Az eshop számos lehetőséget kínál a megtakarítások optimalizálására. Itt megtalálja a legjellemzőbb módokat, mint az akciók alatti kedvezmények vagy az ingyenes szállítás bizonyos összeg feletti vásárlás esetén. A Tiplino által kínált pénzvisszatérítés lehetőségével is élhet. Az akciók sok esetben kombinálhatóak a visszatérítéssel, így kétszer spórolhat. Ezen kívül az üzlet számos különleges módot kínál, mint a véget nem érő akció.

Töltse le az alkalmazást és újra spórolhat. Azon kívül, hogy felhasználó barát felülettelk találkozik, az alkalmazásban szereplő árak alacsonyabbak, mint az e-shop vagy a hagyományos üzletek árai. Legyen az Autodoc Club tagja. Így számos előnyhöz juthat, beleértve a folyamatban lévő Autodoc kedvezményekről vagy egyéb promóciókról szóló információkat. Használhatja a klub fórumát is, és megbeszélheti a többi taggal.

Egy másik lehetőség a prémium előnyök megszerzésére az Autodoc Plus tagság. Több szempontból is különbözik a klubtól. A lényeg, hogy fizetős tagságról van szó. A vegyes fizetés szerint választható a tagság típusa: Alap, Optimum, Professzionális, Szakértő. Így minden egyes rendelésből kedvezményt kap, és számos egyéb előnyben részesül, mint például a kiszállítási kedvezmény, a szakértői ellenőrzés vagy az elsőbbségi rendelés állapota.

Így juthat hozzá Autodoc kuponokhoz

Az Autodoc.hu sajnos nem kínál lehetőséget kedvezményes kuponok beváltására. Helyette kihasználhatja a feljebb felsorolt spórolási lehetőségeket. Amennyiben mégis a kuponok képezik a kedvenc spórolási módzsrét, választhat más webáruházakat. Kihasználhatja így a CentralCar kuponokat vagy autóabroncs vásárlása esetén a Gumik.hu kuponok által nyújtott kedvezményeket.

Gumiabroncsok, olajok és még sok más az Autodoc.hu oldalon

Az üzlet valóban átfogó ellátást kínál járművei számára. Nem számít, hogy autóról, motorról vagy akár teherautóról van szó. A szervizszolgáltatások mellett itt számos olyan alkatrészt és tartozékot talál, amelyek szükségesek járműve megfelelő karbantartásához. A kínálat egy része:

 • Abroncs -
 • Fékberendezés
 • Csillapítás
 • Felfüggesztés, lengőkarok
 • Karosszéria
 • Szűrők
 • Motor
 • Kipufogó
 • Szíjak, láncok, görgők
 • Olajok és folyadékok
 • Elektromosság
Kép

Az Autodoc.hu kategóriái meglehetősen kiterjedtek, és tényleg mindent megtalál, amire szüksége lehet. Többek között az e-mobilitáshoz kapcsolódó eszközöket vagy árukat is tartalmaz – különböző töltőkábeleket, adaptereket és egyebeket. Az oldalon több mint 50.000 terméket találsz, ami igazán megerősíti a széles választékot.

Ezért az Autodoc és nem más

Az üzlet számos előnnyel rendelkezik. Többféle hűségprogram létezik, mint például az Autodoc Plus vagy a Club, amelyeket fentebb említettünk. Ezen kívül a Bónusz Programhoz is csatlakozhatsz. Egyszerű elven működik. Vásároljon „Bónusz” szóval jelölt termékeket, amelyekért 1 héten belül bónuszt kap online ügyfélszámlájára. Ezután felhasználhatja ezeket a bónuszokat a következő vásárláshoz, és minimálisra csökkentheti az árakat. Ne feledje, hogy a bónuszok csak 30 napig érvényesek, miután jóváírásra kerültek a számláján.

Az Autodoc alkalmazás számos olyan előnyt kínál, amelyekkel az online áruház nem rendelkezik. Több termék ára mindig olcsóbb az alkalmazásban. Az Androidra és iOS-re egyaránt elérhető alkalmazás letöltése után nyomon követheti rendelését. Elmentheti benne autója minden részletét, és áttekinthetőbb választékot kaphat az Önt érdeklő termékekről.

Az eshop számos olyan kényelmi szolgáltatást is kínál, amelyek felgyorsítják a vásárlást. Mindenképpen meg kell említeni az autómodell szerinti keresést. 250 modell közül választhat. Ezután csak írja be a módosítást, akár benzines, akár dízelmotoros autója van, és csak a megfelelő termék kerül kiszűrésre.

Visszaküldés és reklamáció

Reklmaáció esetén  töltse ki az űrlapot, amelyet az üzlet honlapján található vagy az ügyfélszámláján keresztül is kérhet árucserét. Ne felejtse el csatolni a számlát az alkatrész csomagolásához, majd küldje el az AUTODOC SE (Retoure - Lager R), Rhinstrasse 132, 12681 Berlin, Németország címre. Az alkatrészt elküldik a gyártónak felülvizsgálatra, az eredményekről értesíteni fogják. Egy ilyen kérés feldolgozása általában 6-8 hetet vesz igénybe. Bármilyen reklamációt vagy az árukkal kapcsolatos visszatérítést az áruház weboldalán tudja megoldani, csak az irányítószámra és a rendelési számra lesz szüksége.

Autodoc kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció Autodoc 27% kedvezmény motorkerékpár-alkatrészekre

31.03.2024

Akció Autodoc 50% kedvezmény az egyes teherautó alkatrészekre

31.03.2024

Akció Autodoc akár 50% kedvezmény tagoknak

31.03.2024

Ingyenes szállítás Autodoc 44 000 Ft felett

23.02.2024

AUTODOC – ingyenes szállítás 44.000 Ft felett

01.06.2024

Kedvezményes kupon Autodoc 2% kedvezmény rendelésére

14.12.2023

Recenzió Autodoc

László T.

22.04.2024 5.0

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A Autodoc webáruházról

Amennyiben abban a kellemetlen helyzetben találta magát, hogy az autója javításra szorul, forduljon bátran az Autodoc szervizszolgáltatásához. Személygépkocsik, motorok vagy akár teherautók javításával és karbantartásával is foglalkoznak, mellette pedig alkatrészeket is vásárolhat. Az eshopban még ingyenes és részletes önsegítő utasításokat is találhat az autójavításhoz. Az Autodoc.hu különféle márkájú és típusú autóalkatrészek széles választékát kínálja. Mindezt jó áron megszerezheti, ha kihasználja az ingyenes szállítást, értékesítést vagy egyéb Autodoc kedvezményeket.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Autodoc más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 4 %  összeget a vásárlásból a Autodoc webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be