A Preply weboldaláról

Tanuljon nyelveket otthon, egyszerűen, képzett nyelvtanároktól és tutoroktól a Preply-vel! Több mint 185 ország és 49 000-nél is több tutor, személyre szabott nyelvkurzusok gyermekeknek, diákoknak, felnőtteknek, kezdőknek, haladóknak és azoknak, akik szinten tartani vagy továbbfejleszteni szeretnék már meglévő tudásukat. Az órákon csupán Ön és a tanár van jelen, így a tanulás folyamán senkihez nem kell alkalmazkodnia.

A Preply online kurzusainak köszönhetően ki sem kell mozdulnia otthonából, hiszen pár kattintással, online csatlakozhat az órához. A platform flexibilitásának és széles kínálatának köszönhetően a tanulást könnyedén az időbeosztásához és pénztárcájához illesztheti, hiszen a nyelvórák díja tanáronként eltérő. Az olyan népszerű nyelvek, mint az angol, német, francia, spanyol vagy kínai mellett egészen különleges, kevésbé szokványos idegennyelveket is tanulhat a Preply-vel, mint például a holland, cseh koreai és sok más, a Tiplinóval most még kedvezőbb áron!

Kép

Hogy működik a Preply?

A különböző filterek segítségével könnyedén böngészhet a több mint 49 000 online nyelvtanár között. Miután megtalálta az önnek megfelelő oktatót, ingyenes próbaórát foglalhat nála, erre az oldalon való díjmentes regisztrációt követően van lehetőség. Az óra a Preply online video platformján zajlik és az első próbaóra végeztével eldöntheti, hogy az adott tanárral szeretné folytatni a tanulást vagy inkább más oktatót választana.

Amennyiben az első nyelvóra után nem elégedett az oktatójával, a Preply ingyenesen másik tanárt biztosít, vagy 30 napon belül igény szerint visszafizeti előfizetése összegét.

Fizetési módok

A nyelvórák díjának megtérítésére a Preply platformján keresztül van lehetőség, ez a fizetés legbiztonságosabb módja. A weboldal a következő fizetési módokat kínálja:

 • online bank- vagy hitelkártyás fizetés (Visa, MasterCard)
 • PayPal
 • ApplePay
Kép

Ügyfélszolgálat, telefonos applikáció és közösségi média

Amennyiben kérdése merül fel a kurzusokkal, fizetéssel vagy reklamációval kapcsolatban, a Preply ügyfélszolgálatát a következő e-mail címén éri el: support@preply.com

A Preply okoseszközökre ingyenesen letölthető alkalmazása még egyszerűbbé teszi a nyelvtanulást és a nyelvtanárokkal való kommunikációt. Az applikációt a Google Play és App Store online áruházaiban találja.

Amennyiben többet szeretne megtudni a Preply kínálatáról és újdonságairól, a webáruházat a közösségi médiában is követheti: Facebook, Instagram, YouTube

Kedvezményes kuponok felhasználása a Preply weboldalán

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Preply szolgáltatásaihoz és számos online üzlet termékeihez. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Preply weboldalán?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az oldalon való vásárlásnál felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a Preply weboldalán való fizetéskor a kuponkód mezőbe.

A kód bemásolása után a kedvezmény levonódik a vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Preply.com - online nyelvtanulás

Nyelvtanulás egyszerűen, online? A Preply platformja egyedi nyelvtanulási lehetőséget kínál, mely során profi oktató segítségével nyílik lehetősége a nyelvtudása fejlesztésére, vagy egy idegennyelv megtanulására. Több mint 49 000 tutor a világ több mint 180 országából, és rengeteg tanulható nyelv a Preply weboldalán. 

Preply más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Preply webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be