Miért is jó Notino kuponnal olcsóbban vásárolni?

Cikkek 6. 4. 2023

Számos drogéria és parfüméria közül válogathat az ember, ha új kozmetikai termékekre vagy illatra vágyik. A döntésben közrejátszik a termékek ára, a széles kínálat és manapság már a spórolási lehetőségek is. A vásárló orientált áruházak/webáruházak nagy előnyre tehetnek szert. A Notino is egy ilyen áruház, most megnézünk pár okot, amiért érdemes ezt a webáruházat választani.

Notino.hu és a benne rejlő spórolási lehetőségek

Az árösszehasonlító portálok, mint az árukereső.hu egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az emberek nem szeretnek fölöslegesen pénzt költeni. Az árak összehasonlításával így ott vehetik meg az adott terméket, ahol az a legolcsóbb. Sokszor elfeledkeznek viszont az olyan plusz költségekről, mint a szállítás vagy egyes esetekben a csomagolás és kezelés. A remek árak mellett, a Notino webáruházban spórolhat még hála:

  1. Az ingyenes szállításnak, mely több száz termékre vonatkozik
  2. A Notino kuponok elérhetőségének
  3. A Black Friday leárazásoknak
  4. A heti akcióknak
  5. A pénzvisszatérítésnek a Tiplino.hu által
  6. A Summer Black Fridaynek

Ezek azok a tényezők, melyekkel pénzt spórolhat, viszont ez az áruház még további szolgáltatásokat is biztosít, a vásárlás élményének növeléséhez.

Kép

Notino egyedi szolgáltatások

Lényegtelen, hogy az ügyfélszolgálatot keresi-e fel vagy meglátogat egy Notino üzletet, mindig képzett szakemberekre talál, akik igazi szakmai tanácsot tudnak adni. Modern technológiák segítenek kiválasztani a megfelelő árnyalatú alapozót vagy végeznek arcbőr mélyelemzést:

  • Shade Finder - egy online is kitölthető kérdőívvel segít meghatározni a megfelelő alapozó árnyalatot. Ki kell választania azt az bőrtónust, mely a legjobban hasonlít az Önéhez majd azt, hogy milyen sminkelést kedvel. Ezután a weboldal megjeleníti, mely alapozók illenékek Önhöz a megadott paraméterek alapján. Már csak kosárba kell tennie a kiválasztottat. Ez a szolgáltatás a Try it first lehetőséggel is összefügg, mely során a rendelt termék mellé mintát is kap. Ha ez alapján úgy dönt, hogy nem ez a megfelelő alapozó, bontatlanul visszaküldheti.
  • Youth Finder - elvégzi az arcbőr mély elemzését, hogy a megfelelő termékeket vásárolja meg.
  • Virtuális tükör - csak kiemelt üzletekben érhető el. Segítségével megtudhatja, hogy mutatna Önön a kiválasztott rúzs, alapozó vagy szemfesték.

Ezek a technológiák segítenek kiküszöbölni a fölösleges vásárlást. Amivel a Notino.hu még kényezteti vásrlóit, az a mobil alkalmazása, gyors szállítása és a garantált 90 napos elállási jog. Ha a terméket ajándékként vásárolja, további szolgáltatások közül választhat:

  • Személyes üzenet gravírozása - kiválasztott parfümök vagy szépségápolási termékek esetén lehetséges
  • Luxuskivitelű ajándékcsomagolás - elegáns, profi csomagolás akár személyre szóló jókivánsággal

Bármilyen termék mellett dönt is ebből a webáruházból, ne felejtsen el beváltani kedvezményes Notino kupont. Ha azonban a felsorolt évek ellenére sem ezt a webáruházat választja, ne feledje, hogy a Tiplino jóvoltából több webáruházban spórolhat. A választás az Ön kezében van, jó vásárlást!

Hasonló üzletek

Notino

Tényleg szeretné elveszteni a  15 % z összeget minden internetes vásárlásából?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, így nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be