Tap Air portugal

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Luxus nyaralás a Tap Air Portugallal

Brazíliai, marokkói, madeirai vagy az Azori-szigeteki nyaralásról álmodik? Hagyja abba az álmodozást, és váltsa valóra utazási álmait a portugál Arlines TAP Air Portugal légitársasággal. Online portáljukon minden információt megtalál az aktuális menetrendről, valamint a különleges ajánlatokról. Ne felejtse el felhasználni a TAP utalványt vagy kuponkódot, hogy olcsón foglalhassa le repülőjegyeit.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Tap Air portugal-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Tap Air portugal webáruházé.

Tap Air portugal kupon

Olcsó repülőutak - már 49 EUR-tól

+ 0,35 % vissza a vásárlásból

Válogasson az olcsó repülőjáratok közül, utazzon kedvezményesen.

Tap Air Portugal - kedvező áron nyaralás

A Tap Air Portugal portugál légitársaság több mint 60 célállomásra repül, a legfontosabbak Brazília, Marokkó és olyan népszerű atlanti szigetek, mint Madeira és az Azori-szigetek. Ne habozzon, nézze meg a weboldalon a legfrissebb menetrendi információkat, válassza ki a megfelelő TAP utalványokat vagy kuponkódokat, és valósítsa meg utazási álmait biztonságosan és különösen alacsony áron.

Kép

Mit vásárolhat a Tap Air Portugal oldalán és hogyan tud spórolni a webáruházban

A TAP Air Portugal egyirányú és oda-vissza repülőjegyeket is kínál a világ több mint 90 célállomásának széles választékába. A repülőjegy-foglalásokon kívül a légitársaság különböző utazással kapcsolatos szolgáltatásokat is kínál, mint például autóbérlés, szállás, transzfer és egyéb kényelmi szolgáltatások a nagyra becsült utazási partnerein keresztül, köztük olyan jól ismert márkákkal, mint a Booking.com, Europcar és AVIS. Látogassa meg a Maiutazás webáruházát, ahol szintúgy kedvező árakon vásárolhat nyaralást, mint a Tap Air Portugal oldalán. 

Hogyan lehet szerezni Tap Air Portugal promóciós kódot a spóroláshoz

A Tap Air Portugal gyakran frissíti weboldalát a kedvezményekről és promóciókról szóló információkkal. Ha egy adott TAP Air Portugal kupont keres, keressen rá a Google-ban a "TAP Air Portugal promóciós kód" kifejezésre. Ez lehetőséget fog mutatni Önnek, köztük olyan megbízható platformokat, mint a Tiplino.hu. A Tiplinón a TAP Air Portugal különböző termékeire vonatkozó promóciós kódok széles választékát találja, valamint lehetőséget kap arra, hogy a vásárlásai után cashback-et, tehát pénzvisszatérítést kapjon. 

Ezen kívül, nézze meg a Tiplino bővítményt, amely automatikusan ellenőrzi, hogy van-e elérhető TAP Air Portugal promóciós kód, és alkalmazza azt a rendelésénél.

Hogyan használhatja a TAP Air Portugal promóciós kódot

Itt egy lépésről-lépésre bemutatót talál arról, hogyan használja a TAP Air Portugal promóciós kódokat:

 1. Keressen rá a TAP Air Portugalra a Tiplino.hu oldalon.
 2. Válassza ki a promóciós kódot, és kattintson az olló gombra.
 3. Foglaljon a TAP Air Portugal weboldalán.
 4. A repülőjegy foglalása menüben válassza a "Promocode" menüpontot, és adja meg a kódot.
 5. Írja be a promóciós kódot, és kattintson a "Kedvezmény felhasználása" gombra.
 6. A promóciós kód mostantól érvényesül a rendelésénél.

Tiplino tipp: Egyszerűsítse a TAP Air Portugal kuponvadászatát a Tiplino bővítmény segítségével. Ez a praktikus eszköz kiküszöböli a kézi keresés szükségességét, mivel automatikusan beolvassa és alkalmazza a legmegfelelőbb TAP Air Portugal promóciós kódot a kosarában, így a foglalási folyamat még kényelmesebbé és problémamentesebbé válik. Töltse le a bővítményt weboldalunkról, és tegye kellemesebbé vásárlási élményét!

Vajon ad kedvezményt a Tap Air Portugal az első foglaláskor

Bár a TAP Air Portugal nem rendelkezik külön kedvezménnyel kizárólag az első megrendelésekre, az ügyfelek mégis számos egyéb kedvezményt és Tap Air Portugal promóciós kódot vehetnek igénybe, amelyek az első vásárlásra vonatkoznak. 

Minden TAP Air Portugal foglalás digitálisan történik, és minden további költség nélkül kézbesítik az Ön e-mail címére. Abszolút biztonságos a foglalás a weboldalon, a Tap Air Portugal Portugália jó hírű hivatalos légitársasága. A felhasználói információk biztonságát és védelmét a HTTPS protokoll alkalmazásával helyezik előtérbe weboldalukon, így biztosítva a titkosítást és a védelmet minden felhasználó számára. A Tap Air Portugal lehetővé teszi a fizetést bankkártyával vagy hitelkártyával, valamint PayPal-lal.

A Tap Air Portugal teljes mértékben digitális foglalásokat tesz lehetővé, és az e-mail címre történő kézbesítésért nem kell külön díjat fizetni.

Hogyan működik a Tap Air Portugal visszatérítés

A Tap Air Portugal a visszatérítési oldalon keresztül teszi lehetővé a jegyek visszatérítését. A megvásárolt viteldíjtól függően büntetés kerülhet felszámításra, amelyet a jegy összegéből vonnak le. További részletek a Tap Air Portugal visszatérítési szabályzatában találhatók.

A Tap Air Portugal, Portugália nemzeti légitársasága a lisszaboni repülőtéren székel. A légitársaságot 1945-ben alapították, és 1946-ban kezdte meg működését. Az évek során a légitársaság jelentősen bővítette hatókörét, jelenleg heti több mint 2500 járatot üzemeltet több mint 90 célállomásra világszerte. Flottájuk több mint 100 repülőgépből áll, amelyek az utazási lehetőségek széles skálájával szolgálják ki az utasokat.

Tap Air portugal kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Kedvezményes repülőjegyek New Yorkba

18.01.2024

Kedvezményes repülőjegyek Portugáliába

18.01.2024

Kedvezményes repülőjegyek Portóba

18.01.2024

Kedvezményes repülőjegyek Lisabonba

18.01.2024

Hogyan tudja felhasználni a Tap Air Portugal promóciós kódjáit

Keressen rá a TAP Air Portugalra a Tiplino.hu oldalon. Válassza ki a promóciós kódot, és kattintson az olló gombra. Foglaljon a TAP Air Portugal weboldalán. A repülőjegy foglalása menüben válassza a "Promocode" menüpontot, és adja meg a kódot. Írja be a promóciós kódot, és kattintson a "Kedvezmény felhasználása" gombra. A promóciós kód onnantól érvényesül a rendelésénél.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Tap Air portugal más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  0,35 %  összeget a vásárlásból a Tap Air portugal webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be