Az RS Bútor webáruházról

Az RS bútor Magyarország egyik legnagyobb bútorforgalmazója, mely immár csaknem harminc éve van jelen a piacon. Az RS Bútor webáruháza friss, változatos és időtálló kínálattal várja, melyben nappali, hálószoba, konyha, gyerekszoba, fürdőszoba és irodabútorok találhatók meg. A cég a hazai bútorgyártás elkötelezett képviselője, termékeik több mint 80 százaléka hazai gyárakban készül, a remek ár-érték aránynak és kiváló minőségnek köszönhetően pedig sikeresen veszik fel a versenyt a nemzetközi versenytársakkal.

Kép

RS Bútor: több, mint bútor!

Amellett, hogy az RS Bútor választékából otthona minden helyiségét berendezheti, a kínálatban konyhai gépeket, elektronikai berendezéseket és számos lakberendezési kelléket és kiegészítőt is megtalál. Nem számít tehát, hogy épp mikrohullámú sütőt, előre megtervezett szekrénysort, konyhabútort vagy kényelmes kanapét keres, az RS Bútor webáruházában mindent egy helyen szerezhet be, a Tiplinóval most extra kedvezményes áron! Amennyiben más bútorüzletekben is körülnézne, a Tiplinó otthon és kert kategóriájában számos lakberendezéssel és építkezéssel foglalkozó webshopot talál, ahol ugyancsak kedvezményesen vásárolhat a Tiplinó kedvezményes kuponjainak és cashback szolgáltatásának köszönhetően!

RS Bútor szolgáltatások

A széles termékválaszték mellett az RS Bútor számos extra szolgáltatást kínál, mint például a bútor összeszerelés, költöztetés, a helyszíni felmérés. a bútortervezés, hitelügyintézés, a bútorok 3D látványtervének elkészítése és a szakértői tanácsadás.

Kép

RS Bútor üzletek

A gazdag kínálattal rendelkező webáruház mellett az RS Bútor számos üzlettel rendelkezik Magyarország-szerte, ahol ugyancsak széles termékválaszték és szakértő személyzet várja, akik szívesen segítenek kiválasztani és megtervezni az Ön által megálmodott bútorokat. Az RS Bútor üzleteibe Budapest több pontján, valamint Szolnokon és Miskolcon is betérhet. Ez pedig nem minden! A cég áruházaiba akár virtuálisan, otthona kényelméből is ellátogathat az RS Bútor honlapján keresztül.

Fizetési módok

Az RS Bútor webáruházban online bankkártyás fizetéssel, illetve előre utalással térítheti meg vásárlása összegét. Személyes átvétel esetén az RS Bútor áruházaiban, készpénzzel is kifizetheti online rendelését.

Kép

Szállítás és személyes átvétel

Az RS Bútor Budapest területén akár három órán belül kiszállítja megrendelt bútorát. A kézbesítés mellett a vállalat szakemberei bátorösszeszerelést is vállalnak, megkímélve így Önt a szerelés hosszadalmas procedúrájától. A szállítási költségekről és időtartamról a webáruház ügyfélszolgálatától kérhet részletes tájékoztatást. Az online rendelt termékek személyes átvételére az RS bútoráruházaiban van lehetőség.

Visszaküldés és elállási jog

Az RS Bútor webshopjában vásárolt termékek esetében a vásárló az átvételt követő 14 napon belül érvényesítheti elállási jogát. Amennyiben sikeresen és megfelelő állapotban visszajuttatja az árucikkeket a webáruházhoz, pénzvisszafizetésben részesül. Az RS Bútor különböző termékeire vonatkozó garanciális feltételekről a webáruház honlapján és az ügyfélszolgálatnál informálódhat.

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Az RS Bútor ügyfélszolgálata bármilyen bútorokkal, lakberendezéssel és online vásárlással kapcsolatos kérdésben rendelkezésére áll:

 • telefon: +36 (1) 329 0050
 • e-mail: rsinfo@rs.hu

Az RS Bútor webshopját a közösségi médiában is megtalálja: Facebook, Instagram, YouTube

Akciós szórólap RS Bútor

Nézze meg RS Bútor akciós újságát és széles kínálatból választhat. Weboldalunkon megtalálja az aktuális RS Bútor promóciós szórólapot, és nem marad le egyetlen érdekes ajánlatról sem. Tekintse meg a kiválasztott áruválasztékot kedvezményes áron. A(z) RS Bútor szórólapokat tesz közzé az ismert márkák széles választékával és érdekes kedvezményekkel.

Kedvezményes kuponok felhasználása az RS Bútor webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá az RS Bútor webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel az RS Bútor kedvezményes kuponokat?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

2. A kuponkódot másolja be az RS Bútor webáruházában való rendeléskor a kedvezménykód számára kijelölt mezőbe.

A kód bemásolása után  a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

RS.hu – Ha bútort keres, RS!

Az RS Bútor webáruházával otthona minden helyiségét berendezheti, az előszobától, a fürdőszobán keresztül, a konyháig. Innovatív, trendi és klasszikus darabok, melyek túlnyomó része Magyarországon készül. A remek ár-érték arányú termékek mellett az RS Bútor számos extra szolgáltatást is kínál, mint az összeszerelés vagy a bútortervezés.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a RS Bútor webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be