NordPass

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A NordPass webáruházról

Személyes adatai, hitelkártya adatai és jelszavai egy helyen, biztonságosan a NordPass segítségével. Használja ki a 30 napos ingyenes próbeverziót vagy fizessen elő a prémium-, illetve családi csomagokra kedvezményes áron a pénzvisszatérítésnek köszönhetően.

Szerezzen 2000 Ft-t még a NordPass-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a NordPass webáruházé.

NordPass kupon

Nordpass Premium 60% kedvezménnyel

+ akár 23,075 % vissza a vásárlásból

Ráadásul 3 hónapot ajándékba kap, csupán €1.19 havi áron.

A(z) NordPass webáruházról

Egy olyan szolgáltatás, amelynek köszönhetően nem kell többé megjegyeznie jelszavát, biztonságosan tárolhatja azt. Jelszavain kívül a hitelkártya adatai és személyes adatai is biztonságban vannak. A NordPassnak hála biztonságban tudhatja érzékeny adatait és még spóroljat is a pénzvisszatérítésnek köszönhetően.

Kép

Így spórolhat a NordPass szolgáltatással

A biztonság is lehet elérhető, ha a Nordpass mellett és dönt és még ki is használja a nyújtott spórolási lehetőségeket. Ilyen az állandó kedvezmény a pénzvisszatérítés. A NordPass.com-on való vásárlásnál így visszakaphatja a fizetett összeg egy részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint a Tiplino oldalán kiválasztani a NordPass kedvezményeket és a szokásos módon végrehajtani a rendelést. A megspórolt összeget a Tiplino jóváírja a bankszámlájára.

Több lehetőség is rendelkezésre áll: ingyenes 30 napos próbaverzió, prémium csomag és családi csomag. Továbbá választhat, hogy 1 éves vagy 2 éves tervet szeretne. A Prémium csomag megredelésével 50%-ot takaríthat meg, míg a családi csomag 53% kedvezményt biztosít.

Kínálat

Az ingyenes próbaverzió automatikus mentést és kitöltést, valamint hitelkártya és bankjegyek biztonságosan tárolását teszi lehetővé. Amit azonban nem tud, az a gyenge újrahasznált jelszavak észlelése, adatszivárgás vizsgálata, fájlok csatolása az elemekhez és bejelentkezés maradása eszközváltáskor. Ezekkel a szolgáltatásokkal a prémium csomagnál számíthat. A családi csomag is ezt mindet tudja, a fő különbség viszont, hogy ebben a csomagban 6 prémium felhasználói fiókkal rendelkezik, míg a többiben csak 1 fiókkal.

A további nyújtott szolgáltatások:

 • NordVPN
 • NordLayer
 • NordLocker

A VPN a „virtuális magánhálózat” rövidítése. Ez egy olyan szolgáltatás, amely biztonságos és privát hozzáférést biztosít az internethez. A kapcsolat titkosításával a VPN elrejti IP-címét és online tevékenységét a kémszemek elől, és megvédi adatait a kiberbűnözőktől. Ezt a szolgáltatást a Private Internet Access VPN is nyújtja, amely a Tiplino által pénzvisszatérítést biztosít.

A NordLayer egy biztonságos távoli hálózati elérés, amely rugalmas és könnyen megvalósítható kiberbiztonsági eszközöket biztosít bármilyen méretű és munkamodellű vállalkozás számára. A NordLocker szintén a NordPass által nyújtott szolgáltatás, amely segítségével titkosíthatja a személyes és üzleti adatait. Fájljai így védettek maradnak, biztonsági másolat készül és mindig elérhető.

NordPass kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Akció NordPass 53% kedvezmény a csalási csomagra

20.11.2023

Akció NordPass 50% kedvezmény a prémium csomagra

20.11.2023

Akció NordPass 30 napos ingyenes próbaverzió

20.11.2023

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

NordPass más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 23,075 %  összeget a vásárlásból a NordPass webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be