MyBag

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

MyBag kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 3 % mindenből a webáruházból MyBag

Eddig érvényes: 2021.10.19

 
   

A legújabb designer táskák és kiegészítők a MyBag webáruházában. Guess, Furla, Karl Lagerfeld és sok izgalmas, világhírű márka klasszikus és...

A MyBag webáruházról

Egy szép táskára vagy finom kiegészítőre a legtöbb hölgy nehezen mond nemet. A MyBag online boltjában most designer táskák és kiegészítők széles választékát találja. Többé nincs szükség az egyes márkák webáruházait böngészni, hiszen a MyBag webshopjában mindent egy helyen megtalál. Furla, Guess, Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Moschino és számos egyéb világmárka klasszikus időtálló darabjai, valamint legfrissebb modelljei egyaránt elérhetőek a webáruházban. Minőségi, designer oldaltáskák, övtáskák, válltáskák, napszemüvegek, kalapok, kártyatartók, kulcstartók, ékszerek és rengeteg izgalmas termék, a Tiplinóval most kedvezményes áron!

Kép


Fizetési és szállítási módok

A webshopban a következő biztonságos fizetési módokra van lehetőség:

 • online bank- és hitelkártyás fizetés (Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express)
 • PayPal
 • Alipay, One4all

A MyBag webáruháza standard és expressz szállítási módot kínál Magyarországra, amelyet a vásárló választhat ki. Amennyiben £20 összeg fölött vásárol, a standard szállítási mód ingyenes, az ennél alacsonyabb összegű rendelés esetén pedig  a szállítási díj £1.99 és a termék 3-6 munkanapon belül érkezik meg a vásárlóhoz.

Az expressz szállítási mód esetében az ingyenes szállítás £75 fölött kezdődik, alacsonyabb összegnél a szállítás költsége £9.99 és a termék 2-6 munkanapon belül ér a vásárlóhoz. Mivel a cég az Egyesült Királyságból szállítja termékeit az európai országokba, bizonyos vámköltségek vonatkoznak rá, azonban ezeket az üzlet téríti meg.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

Amennyiben vissza szeretné küldeni a MyBag webáruházából rendelt termékeket, a csomag átvételétől számított 14 napban lépjen kapcsolatba a webshop ügyfélszolgálatával, ezt a MyBag rendeléskor ingyenesen létrehozott felhasználói fiókján keresztül teheti meg. Az ezt követő 14 napban küldje vissza a terméket a webáruházba. Fontos, hogy alaposan csomagolja be az árut, hogy az olyan állapotban jusson vissza, amilyenben Önhöz megérkezett. Miután a visszaküldött termék megérkezik az áruházba és a MyBag dolgozói mindent rendben találnak, a vásárló visszakapja a termékért fizetett összeget. A visszaküldéssel járó költségek a vásárlót terhelik.

Kép


Ügyfélszolgálat, telefonos applikáció és közösségi média

Kérdéssel fordulna a MyBag ügyfélszolgálatához? A gyors kommunikáció legegyszerűbb módja az e-mail küldése, amelyre a felhasználói fiókba való bejelentkezés után van mód az oldal felhasználói felületén. További lehetőségek:

 • élő chat a webáruház weboldalán
 • Facebook
 • Twitter

A MyBag telefonos applikációjával a vásárlás egyszerűbb és kényelmesebb lehet, sőt, extra kedvezményekhez is juthat. Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play és App Store online áruházakból.

Inspirálódjon és fedezze fel a legújabb designer darabokat a MyBag közösségi média oldalain: Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Kedvezményes kuponok felhasználása a MyBag webáruházban

A Tiplino.hu kuponjai segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a MyBag webáruház táskáihoz és kiegészítőihez, valamint számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a MyBag webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a MyBag weboldalán való rendelésekor a Got a discount code? mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Add gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

MyBag.com - designer táskák

A legújabb designer táskák és kiegészítők a MyBag webáruházában. Guess, Furla, Karl Lagerfeld és sok izgalmas, világhírű márka klasszikus és divatos, minőségi modelljei egy helyen.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 3 %  összeget a vásárlásból a  a MyBag webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.