Modlily

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Modlily-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Modlily webáruházé.

Modlily kupon

Akár $36 kedvezmény új vásárlóknak

+ 4 % vissza a vásárlásból

Regisztráljon, és vásároljon kedvezményesen.

Ingyenes szállítás $69 felett

+ 4 % vissza a vásárlásból

Vásároljon $69 felett, és ingyenes szállításban részesül.

A Modlily webáruházról

Egyedi és divatos ruhadarabok a Modlily webáruházában. Sportos vagy elegáns? Extra kicsi vagy plus size? A Modlily online ruhaboltjában mindenki megtalálhatja a számára tökéletes darabokat. Farmerek, fölsők, kabátok, téli és nyári ruházat, fürdőruhák, ékszerek és kiegészítők rengeteg színben és fazonban. A webáruházban könnyen, akár szín vagy témakör alapján is böngészhet. A Modlily világszerte szállítja termékeit, kedvező áraiknak köszönhetően a nemzetközi piacon is versenyképesek, sőt a Tiplinóval most még akciósabb áron juthat hozzá a webshop termékeihez!

Kép

Fizetési és szállítási módok

A webáruházban az alábbi fizetési móddokkal térítheti meg vásárlása összegét:

 • online bank- vagy hitelkártyás fizetés (Visa, Mastercard, American Express, Discover)
 • PayPal

A Modlily Magyaroszágra is szállítja termékeit. Az oldal standard (9-14 munkanap) és expressz (3-7 munkanap) szállítást kínál. A szállítás módja rendelésnél válaszható ki.

 • 69 USD összeget meghaladó vásárlás esetén a standard szállítás ingyenes, ennél kevesebb összegnél a szállítási díj 7,98 USD
 • expressz szállítás esetében 129 USD fölött érvényes a díjmentes szállítás. 69 USD alatt 20 USD, 69 és 129 USD vásárlási összeg között pedig 14,99 USD az expressz szállítás díja

A szállítás időtartamához hozzáadódik a rendelés feldolgozása, amely akár 1-10 munkanapot is igénybe vehet. Az esetleges vámköltségeket és helyi adókat az oldalon feltüntetett árak nem tartalmazzák, ezek a vásárlót terhelik. Az oldal lehetőséget biztosít a csomag nyomon követésére.

Reklamáció és a termékek visszaküldése

Amennyiben a rendelt termékek valamelyikét vissza szeretné küldeni, a csomag átvételétől számított 30 napon belül megteheti ezt és a webshop pénzvisszafizetést vagy cserelehetőséget biztosít. Mielőtt bármit visszaküldene, a Modlily webáruházának felhasználói felületén keresztül lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, akik tudatják Önnel a megfelelő lépéseket és a pontos visszaküldési címet. 

Fontos, hogy a termékeket eredeti csomagolásban, viselés és mosás jelei nélkül juttassa vissza az áruháznak. Egyes termékekre nem vonatkozik a visszaküldés lehetősége, ez a weboldalon található termékleírásokban van feltüntetve. A visszaküldéssel járó költségek a legtöbb esetben a vásárlót terhelik.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

Amennyiben kérdése van a vásárlással, termékekkel, vagy a Modlily webshopjának egyéb funkcióival kapcsolatban, forduljon az oldal ügyfélszolgálatához, akiket a webáruház élő chat-jén vagy a webshop felhasználói felületén keresztül ér el. 

A Modlily közösségi média felületein naprakész információkat szerezhet a webáruház termékeiről és újdonságairól: Facebook, Instagram, Pinterest

A Tiplinó kuponjaival most Szlovákiából, Csehországból, Romániából és Lengyelországból is kedvezményesen vásárolhat a Modlily webshopjában.

Kedvezményes kuponok felhasználása a Modlily webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Modlily webáruház és számos más üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Modlily webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép


2. A kuponkódot másolja be a Modlily weboldalán való rendelésekor a „Coupon Code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson a Verify gombra és a kedvezmény automatikusan levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Modlily.com - online divatáruház

A Modlily online divatáruházában kedvező áron frissítheti fel ruhatárát. A kínálatban számos plus size darab, téli és nyári öltözékek, rengeteg szín, minta és fazon található meg kedvező áron.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Modlily más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  4 %  összeget a vásárlásból a Modlily webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be