I-kertibutor.hu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a I-kertibutor.hu-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a I-kertibutor.hu webáruházé.

A(z) I-kertibutor.hu webáruházról

Az i-kertibútor webáruház a cseh központú DEOKORK Kft. alá tartozik, amely egész Európába szállítja a világ minden tájáról származó kerti bútorokat. A webáruházban minőségi kerti bútorokat vásárolhat kedvező áron otthonába, de akár éttermébe, kávézójába is.

Minőségi kerti bútorok

A kerti bútorok jól áttekinthető kategóriákba vannak osztva, amelyek megkönnyítik a vásárlók keresését. Anyagukat tekintve fából, műrattanból, műanyagból vagy fémből készültek. Gránit vagy akár beton kerti bútorokat is találni, melyek kiállják az idő próbáját. Kedvelt és praktikus megoldás a moduláris készlet, ami azt jelenti, hogy ön állíthatja össze a kerti bútorát igényeinek és ízlésének megfelelően. Ha igazán kimagasló minőségre vágyik, nézzen körül a luxus kerti bútorok kategóriában.

ikertibutor

Külön kategóriát képeznek a vendéglátóipari bútorok. Ha kávézót vagy éttermet üzemeltet, oda is vásárolhat praktikus és mutatós asztalokat és székeket.

Kerti kiegészítők

Nemcsak bútorokat vásárolhat kertjébe, hanem sok más egyéb kiegészítőt is. Szerszámok, kerti felszerelés vagy akár bútorok tárolására tökéletes a kerti kisház. Talál itt pergolákat és filagóriákat, grilleket, és ha igazi luxusra vágyik, pezsgőfürdőket is. A gyermekeket homokozók, csúszdák és más kerti játékok várják.

Fizetés és szállítás

A webáruház csak az előre fizetést teszi lehetővé. Fizethet online bankkártyával, Paypallel vagy banki utalással.

A szállítást a DACHSER cég biztosítja, a szállítási idő megközelítőleg 7 munkanap. Személyes átvételre Csehországban, Uherské Hradište városban van lehetőség. A szállítás minden esetben ingyenes.

Kapcsolat

Bármilyen kérdés vagy probléma esetén az ikertibútor ügyfélszolgálata rendelkezésére áll. ĺrjon e-mailt az info@i-kertibutor.hu címre, vagy lépjen kapcsolatba velük a weboldalon található élő chat segítségével.

Vásároljon a Tiplinóval, és jutalomban részesül. Rendelésének akár 1%-át visszaszerezheti cashbackjutalom formájában.

I-kertibutor.hu kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

20% kedvezmény a SEVILLA, BORNEO és TITANIUM luxus kerti garnitúrákra

27.11.2023

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A I-kertibutor.hu webáruházról

Az i-kertibutor a világ minden tájáról származó kerti bútorok disztribútora. Akár saját kertjébe, akár éttermébe vagy kávézójába keres stílusos kerti bútort, itt megtalálja. Rengeteg rattan-, műanyag-, fém- és fabútorból válogathat. Ha pezsgőfürdőt, kerti kisházat, napernyőt vagy egyéb kerti kiegészítőt keres, akkor is jó helyen jár.

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1 %  összeget a vásárlásból a I-kertibutor.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be