I-kertibutor.hu

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

I-kertibutor.hu kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza 1 % mindenből a webáruházból I-kertibutor.hu

Eddig érvényes: 2021.09.28

 
   

Az i-kertibutor a világ minden tájáról származó kerti bútorok disztribútora. Akár saját kertjébe, akár éttermébe vagy...

A(z) I-kertibutor.hu webáruházról

Az i-kertibútor webáruház a cseh központú DEOKORK Kft. alá tartozik, amely egész Európába szállítja a világ minden tájáról származó kerti bútorokat. A webáruházban minőségi kerti bútorokat vásárolhat kedvező áron otthonába, de akár éttermébe, kávézójába is.

Minőségi kerti bútorok

A kerti bútorok jól áttekinthető kategóriákba vannak osztva, amelyek megkönnyítik a vásárlók keresését. Anyagukat tekintve fából, műrattanból, műanyagból vagy fémből készültek. Kedvelt és praktikus megoldás a moduláris készlet, ami azt jelenti, hogy ön állíthatja össze a kerti bútorát igényeinek és ízlésének megfelelően. Ha igazán kimagasló minőségre vágyik, nézzen körül a luxus kerti bútorok kategóriában.

ikertibutor


Külön kategóriát képeznek a vendéglátóipari bútorok. Ha kávézót vagy éttermet üzemeltet, oda is vásárolhat praktikus és mutatós asztalokat és székeket.

Kerti kiegészítők

Nemcsak bútorokat vásárolhat kertjébe, hanem sok más egyéb kiegészítőt is. Szerszámok, kerti felszerelés vagy akár bútorok tárolására tökéletes a kerti kisház. Talál itt pergolákat és filagóriákat, grilleket, és ha igazi luxusra vágyik, pezsgőfürdőket is. A gyermekeket homokozók, csúszdák és más kerti játékok várják.

Fizetés és szállítás

A webáruház csak az előre fizetést teszi lehetővé. Fizethet online bankkártyával, Paypallel vagy banki utalással.

A szállítást a DACHSER cég biztosítja, a szállítási idő megközelítőleg 7 munkanap. Személyes átvételre Csehországban, Uherské Hradište városban van lehetőség. A szállítás minden esetben ingyenes.

Kapcsolat

Bármilyen kérdés vagy probléma esetén az ikertibútor ügyfélszolgálata rendelkezésére áll. ĺrjon e-mailt az info@i-kertibutor.hu címre, vagy lépjen kapcsolatba velük a weboldalon található élő chat segítségével.

Vásároljon a Tiplinóval, és jutalomban részesül. Rendelésének akár 1%-át visszaszerezheti cashbackjutalom formájában.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A I-kertibutor.hu webáruházról

Az i-kertibutor a világ minden tájáról származó kerti bútorok disztribútora. Akár saját kertjébe, akár éttermébe vagy kávézójába keres stílusos kerti bútort, itt megtalálja. Rengeteg rattan-, műanyag-, fém- és fabútorból válogathat. Ha pezsgőfürdőt, kerti kisházat, napernyőt vagy egyéb kerti kiegészítőt keres, akkor is jó helyen jár.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

  • Átirányítás a webáruházba

    Az átirányítás megtörtént.

  • Vásárlás a webáruházban

    Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

  • Jutalom jóváírása a számlájára

    Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  1 %  összeget a vásárlásból a  a I-kertibutor.hu webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.