Jimmy Lion

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

Szerezzen 2000 Ft-t még a Jimmy Lion-ban vásárlás előtt

Regisztráljon a Tiplino-n és szerezze vissza az internetes vásárlásainak egy részét! Minden megszerzett jutalmához ugyan olyan értékű bónuszjutalmat szerezhet. Összesen 2000 Ft összértékű bónuszt szerezhet. Ez a Tiplino ajánlata, nem a Jimmy Lion webáruházé.

A Jimmy Lion webáruházról

Minőségi és kreatív zoknik? A Jimmy Lion webáruházában egyedi, színes és kiváló minőségű, Európában készült zoknik vásárolhatók meg. A kínálatban a nők, férfiak és gyermekek is széles választékból válogathatnak, a zoknik méret, típus, szín, minta és stílus alapján is kategorizálva vannak. A bokazokniktól a térdzoknikig minden elérhető a webáruházban, ami pedig a kivitelezést illeti, határ a csillagos ég. Bohókás és visszafogott minták, állatok, mesefigurák, egyszínű darabok, elegáns, vicces, fiatalos és komoly modellek, egyszóval mindenki megtalálja itt a számára tetsző darabokat.

Kép

A Jimmy Lion története

A Jimmy Lion alapítói 2014-ben úgy döntöttek, hogy otthagyják banki állásukat és megalapítanak egy olyan vállalatot, amely eredeti, prémium minőségű zoknikat árusít megfizethető áron. A New York-i cég Európában készíti termékeit és kiváló anyagokkal dolgoznak, hogy termékeik valóban hosszú élettartamúak legyenek. Az egyedi mintákat és kivitelezéseket főleg utazásaik inspirálják, modelljeiken gyakran jelennek meg különböző kultúrák motívumai, állatok, vagy szemet gyönyörködtető tájképek.

Jimmy Lion csomagok

A Jimmy Lion webshopjában több zokni vásárlása esetén kedvezményes ár érvényes, a kínálatban 4, 6 és 10 zokniból álló csomagok egyaránt megtalálhatók. A csomagok tartalmát akár Ön is összeválogathatja, vagy választhat az üzlet előre összeállított kombinációi közül, melyek különböző témakörök köré épülnek, ajándéknak is kiválóak.

Kép

Fizetési módok és szállítás

A Jimmy Lion webshopjában online bankkártyás fizetéssel (Visa, MasterCard) és PayPal rendszerén keresztüli fizetéssel térítheti meg vásárlása összegét.

A Jimmy Lion Magyarországra is szállítja termékeit, a standard kézbesítés időtartama 3-6 munkanap, az expressz szállításé pedig 1 munkanap. A kézbesítés költsége célországonként változik, a pontos összeg a rendelésnél látható.

Visszaküldés

A webshop termékeinek visszaküldésére 30 nap áll rendelkezésére és amennyiben az árucikkek megfelelő állapotban visszaérkeznek, a webáruház pénzvisszafizetést biztosít. A visszaküldéssel járó költségek a vásárlót terhelik.

Kép

Ügyfélszolgálat és közösségi média

A Jimmy Lion termékeivel és a rendeléssel kapcsolatos kérdéseit a hello@jimmylion.com e-mail címen teheti fel a webáruház ügyfélszolgálatának.

A webshop termékeiről mindig aktuális információkat talál a közösségi médiában: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest

Jimmy Lion kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Jimmy Lion kedvezmény kód -20% kedvezmény mindenből (kivéve az új Frida Kahlo, Cat Nights és…

23.10.2023

Kedvezményes kuponok felhasználása a Jimmy Lion webáruházban

A Tiplino.hu weboldalán található kuponok segítségével kedvezményes áron juthat hozzá a Jimmy Lion webáruház és számos online üzlet termékeihez és szolgáltatásaihoz. Amennyiben a Tiplino-n keresztül vásárol, a cashback szolgáltatásnak köszönhetően jutalomban részesül, azaz pénzt szerezhet vissza vásárlásából.

Hogyan használhatja fel a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait a Jimmy Lion webáruházában?

1. Kattintson a Kedvezmény megszerzése gombra az adott kuponon.

A Kedvezmény megszerzése gombra kattintva megjelenik egy kuponkód, amelyet az adott üzletben felhasználhat.

Kép

2. A kuponkódot másolja be a Jimmy Lion webáruházában való rendeléskor a „Discount code” mezőbe.

A kód bemásolása után kattintson az Apply gombra és a kedvezmény levonódik vásárlása végösszegéből.

Kép

Tudjon meg többet a Tiplino.hu kedvezményeiről, akcióiról és a cashback szolgáltatásról!

Böngésszen a Tiplino.hu weboldalán, tudjon meg többet a kuponokról és cashback szolgáltatásról, olvassa el az erről szóló írásainkat, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat.

Nem sikerült megtalálni azt, amit keresett, nézze meg a Dedoles.hu kínálatát is, ahol Dedoles kuponnal szintén kedvezményesen vásárolhat.

Vásároljon a Tiplinón keresztül kedvenc webáruházaiban, regisztráljon és szerezze vissza a fizetett összeg egy részét!

Hogy működik a cashback?

Kép

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

JimmyLion.com - egyedi zoknik

A Jimmy Lion webáruháza egyedi, prémium kategóriás zoknikkal várja. A kínálatban nőknek, férfiaknak és gyermekeknek szóló darabok egyaránt megtalálhatók széles méret-, szín- és mintaválasztékban. A bokazokniktól a térdzoknikig minden típus elérhető a webshopban, most akciós áron a Tiplinóval!

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

 • A jutalmat általában az áru nettó ÁFA nélküli árából számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy a rendelés teljes árából levonjuk a szállítási díjat, valamint az ÁFA-t.
 • Akciós áron történő vásárlás esetén jutalmat is kap. Ügyeljen a kedvezményes kuponokra. Ha nem a Tiplinon található kupont használja fel, akkor előfordulhat, hogy a jutalom nem kerül jóváírásra.
 • A külföldi vásárlásoknál a jelenlegi forint árfolyam is szerepet játszik. Ez kisebb eltérésekhez vezethet a díjazás mértékében.
 • A jutalom sikeres jóváírása érdekében mindig engedélyezni kell a cookie-kat, amikor az áruház weboldala erre kéri.
 • Nem írták jóvá a jutalmat? Töltse ki a elégedettségi garancia űrlapot és mi azonnal megoldjuk a problémát.
Az összes feltétel megtekintése

Jimmy Lion más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 1,5 %  összeget a vásárlásból a Jimmy Lion webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be