CDRmarket

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

CDRmarket kedvezményes kuponok és akciók

Pénz vissza až 6 % mindenből a webáruházból CDRmarket

Eddig érvényes: 2021.09.20

 
   

A CDRmarket webáruházban tintapatronokat, tonereket és cartridgeket talál - egyszóval mindent, amire...

A(z) CDRmarket webáruházról

A CDRmarket tonerek és tintapatronok forgalmazásával foglalkozik. Vásároljon tintapatront az otthon kényelméből. Mindegy, milyen márkájú a nyomtatója: Epson, HP, Canon, Samsung, Dymo vagy Brother. A CDRmarket ezeket, és más márkákat is kínál.

cdrmarket markak


CDRmarket - mindent a nyomtatóba

A CDRmarket termékei minőségiek, ugyanakkor a bolti ár töredékéért juthat hozzájuk. Válogasson típus, szín vagy gyártó szerint. A tintapatronok a színes képek nyomtatására lettek kifejlesztve. A tonerek a lézeres nyomtatásra valók, amely minőségi, gyors és költséghatékony módszer.

Irodai felszerelés

A CDR market nemcsak tonereket és tintapatronokat kínál, hanem egyéb irodai kellékeket és kiegészítőket is. A nyomtatáshoz mindenképpen szüksége lesz papírra. A hagyományos papíron kívül fotópapírok, öntapadós címkék, papírtekercsek és pénztárgépbe való tekercsek alkotják a kínálatot. 

cdrmarket


Vásárolhat szalag- vagy címkenyomtatót is, és a hozzájuk tartozó felszerelés. A webáruház ragasztók rendkívü széles választékát is kínálja: ragasztók, ragasztószalagok, tépőzárak és sok más. 

Fizetés és szállítás

A CDRmarket webáruház háromféle fizetési lehetőséget kínál: online bankkártyás fizetést, banki utalást és utánvétes fizetést. A következő szállítási lehetőségek állnak rendelkezésére:

 • DPD futárszolgálat: Szállítási idő 2-3 munkanap, a szállítási költség utánvéttel 2090 Ft, bankkártyás fizetéssel vagy banki utalással 1690 Ft.
 • Csomagküldő: Szállítási idő 2-3 munkanap, a szállítási költség utánvéttel 1390 Ft, bankkártyás fizetéssel vagy banki utalással 1099 Ft.

Amennyiben 39 990 Ft felett vásárol, a szállítás ingyenes

Reklamáció

Valami gond van a vásárolt termékkel? Először ellenőrizzen minden lehetséges hibaforrást. Ha továbbra is fennáll a probléma, a következőképpen tud reklamálni:

 1. Ha regisztrált felhasználó, kattintson a "Fiókom" menüpontra.
 2. Válassza a "Reklamációk" menüpontot.
 3. Válassza ki a listából a reklamálni kívánt terméket.
 4. Töltse ki a reklamációs űrlapot

Ha nincs fiókja a CDRmarket weboldalán, küldje el a reklamációs űrlapot a termékkel együtt a következő címre: CDRmarket, Papírnická 4, Plzeň 326 00, Cseh Köztársaság. 

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Ne habozzon, forduljon a CDRmarket ügyfélszolgálatához. A munkatársak rendelkezésére állnak az info@cdrmarket.hu e-mail-címen.

A webáruházat megtalálja a Facebookon is. 

Ha a Tiplinóval vásárol, rendelésének akár 6%-át is visszaszerezheti a cashbacknek köszönhetően.

Webáruházak, ahol szintén megjutalmazzuk

Hogy ne veszítse el jutalmát, kérjük, a vásárlás ideje alatt kapcsolja ki az AdBlockot.

A CDRmarket webáruházról

A CDRmarket webáruházban tintapatronokat, tonereket és cartridgeket talál - egyszóval mindent, amire nyomtatójához szüksége lehet. A webshopban talál különféle papírokat, címke- és szalagnyomtatókat és ragasztókat is. A minőséget az ismert márkák, mint a HP, Canon vagy Epson garantálják. Kedvező árak és gyors szállítás várja önt.

Webáruházak kategóriái

Vásárlási feltételek

Jutalmát a rendelésért megfizetett összegből számoljuk ki. Az összegből rendszerint levonjuk az áfa, a szállítási díj és a felhasznált hűségjutalmak értékét. Az árfolyamváltozások miatt külföldi webáruházakból történő rendelés esetén kisebb eltérések következhetnek be a jutalom kiszámolásakor. Akciós árakon való vásárlás esetén is szerzhet jutalmat. Ellenben ha olyan kedvezményes kupont használ, amely nem a Tiplinótól származik, nem garantáljuk jutalma jóváírását. Vásárlását minél előbb, ideális esetben a webáruházba való átirányítás utáni 30 percen belül valósítsa meg. Ha vissza szeretne térni a vásárlásához, amely hosszabb ideje kezdődött, a Tiplinóról való újabb átirányítást javasoljuk. A cashback működését akadályozhatja valamilyen harmadik fél terjesztése, amely blokkolja a reklámok megjelenítését, ez leggyakrabban az AdBlock. A Tiplinóval történő vásárláskor kérjük, kapcsolja ki a böngészőjében a reklámok blokkolását.

A jutalmak jóváírásának sikeressége majdnem 100%. Csak néhány esetben nem íródik jóvá a jutalom, például a böngésző oldalán történő technikai okok miatt. Az ilyen problémákat az ügyfélszolgálat oldja meg. Kérjük, töltse ki az elégedettségi granaciát.

Az összes feltétel megtekintése

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Tényleg szeretné elveszteni a  akár 6 %  összeget a vásárlásból a  a CDRmarket webáruházban ?

Elég, ha ingyenesen regisztrál, és többé nem marad le semmilyen jutalomról.

+ bónusz 2000 Ft a regisztrációért

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.