C&A kupon - vásároljon kedvező árakon

A C&A egy olyan üzlet, amelyet nemcsak a webáruházban, hanem a téglaüzletben is meglátogathat. Fenntartható, mégis színes, mintás és modern divat - ez a C&A. Ne hagyja ki a lehetőséget és vásároljon kedvezményesen C&A kuponnal. Minden korosztály megtalálja benne a magához illőt. Cuki baba kollekciótól az elegáns estélyiken keresztül a luxusos férfidivatig. Akár egy C&A üzletbe látogat el, akár a C&A online webáruházat választja, biztosan kedvező áron vásárol. A C&A nagy hagyományokkal rendelkezik, és a minőségre épít, megfizet hető áron.

C&A kupon

Kedvezmények akár 70% női ruhákra

 

Kedvezmények akár 70% a női ruhákra. Használja ki a CA kuponok és kedvezményeket és vásároljon kedvező árakon.

Kedvezmények akár 60% kiegészítőkre

 

Kedvezmények akár 60% kiegészítőkre a női kollekciókból. Vásároljon kedvező árakon a CA kuponokkal és kedvezményekkel.

Kedvezmények akár 50% férfi ruhákra

 

Kedvezmények akár 50% férfi ruhákra a CA kuponokkal és kedvezményekkel. Vásároljon és spóroljon az őszi időkre.

Kedvező áru kismama ruhák és kollekció C&A

 
   

Vásároljon kedvező árakon kismama ruhákat a kollekcióból és spóroljon a C&A vásárlásain.

A C&A kuponok az online webáruházban

A C&A-t 170 évvel ezelőtt alapította egy testvérpár Clemens és August Brenninkmeijer. Az ő neveik kezdőbetűiből áll össze a C&A. A C&A-nak köszönhető, hogy az ipari forradalom alatt egy egész iparágat forradalmasított. Így hozta létre azt a piacot, amely megfizethető divatot kínál és ennek tetéjbe még C&A kuponokkal is támogatják a vásárlókat. Emellett továbbra is széles választékkal és verhetetlen árakkal rendelkezett. Az első üzlet Hollandiában nyílt meg, azóta pedig Európa más országaiban is terjeszkedett - Magyarország mellett Csehországban, Lengyelországban vagy Szlovákiában is találhat C&A üzletet, de a C&A online felületén bármikor vásárolhat és spórolhat a C&A kuponok segítségével.

Kép

Így spórolhat a C&A online webáruházban C&A kuponok nélkül is

A C&A ruházati termékek vásárlásakor mindig pénzt takaríthat meg. Az áruház egész évben leárazásokat kínál a vásárlóknak. Ezekben divatos darabokat fedezhet fel, amelyek ráadásul kedvezményes áron kaphatók. Az akciókat a C&A üzletekben és a C&A online áruházban is megtalálja. Az akciókban szereplő termékeket azonban az áruház rendszeresen rotálja az aktuális készleteknek megfelelően. Ha a C&A online webáruházon keresztül vásárol, a szállítási költséget is megspórolhatja. Valójában ingyenes C&A szállítás áll rendelkezésre. Ennek pontos feltételeit az Ingyenes szállítás menüpontban találja.

Az akciós kuponok szintén remek módja a megtakarításnak. Ezek még tovább csökkenthetik a termék vagy a rendelés árát, és a C&A kuponok alkalmazása egyszerű. Az utasításokat az oldal alján olvashatja el. Figyelnie kell azonban az adott kupon feltételeire. Mivel ismerik a vásárlóik igényeit és kívánságait, tisztában vannak vele milyen költséges az egész család felöltöztetése. Ez különösen igaz a legkissebbekre, akik gyorsan kinövik a ruháikat. Ezen okból nagy jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy magas minőségű ruhákat és kiegészítőket kínáljanak elfogadható áron.

Ha egy társasági eseményre keres ruhákat, vagy csak divatos darabokat, amelyekkel feldobhatja a stílusát, a C&A-ban megtalálja, és nem kell egy vagyont fizetnie. A C&A üzletek, valamint a C&A online áruház egész évben készenlétben tartanak egy akciós ruházati részleget. Ezen kívül azonban az áruház a szezonális eseményeket is figyelembe veszi, és így extra leárazásokat szervez. Például egészítse ki ruhatárát egy új téli pulóverrel a téli leárazásokon, vagy válasszon egy könnyű felsőt a nyári leárazásokon. A C&A segítségével karácsonyi öltözéket is összeállíthat.

A vásárlók a globális vásárlási ünnepeket is szeretik - például a Black Fridayt. A C&A is rendszeresen részt vesz ebben a vásárlási őrületben, és termékkínálatának nagy részére rendkívüli kedvezményeket kínál a vásárlóknak. Használja ki a C&A Black Friday előnyeit a webáruházban, de az ország téglaüzleteiben is. Ez a "fekete péntek" évente csak egyszer, ősszel kerül megrendezésre, így Ön is kedvező áron szerelkezhet fel karácsonyi ajándékokkal. Ne felejtse el használni a C&A kuponokat.

Hogy szerezhet C&A kuponokat és hogy tudja felhasználni a C&A online webáruházában

Ha úgy dönt, hogy vásárolni szeretne C&A online webshopon, kedvezményes kuponokkel menthetnek meg némi pénzt a vásárlás során. Ezek a kuponok könnyen beszerezhetők. Csak látogasson el a C&A webshop oldalára, és az összes legújabb kedvezményes kupon és egyéb promóció megjelenik közvetlenül a kezdőlapon vagy nálunk a Tiplino profilon. Ezen kívül az összes legújabb C&A kupon kódot is megtalálja az oldal tetején a Tiplino oldalon. Itt kiválaszthatja azt a kedvezményt vagy kupont, amellyel a legtöbbet spórolhat. Ha nem talál itt C&A kupon kódot, nézze meg a többi kódot és kupont a Tiplino oldalon. A C&A ruhák, fölsők, pólók és egyéb termékek vásárlása sokkal kedvezőbb lesz az Ön számára.

A C&A csapata segíti a vásárlóit a spórolásban. Szeretnék, ha bárki lehetne divatos vagy stílusos anélkül, hogy egy vagyont költene. Ezért elérhetőek a C&A kuponok, melyek mint a C&A webshopon mint az üzleteiknek beválthatóak.

Ha be szeterné váltani a kuponján, de próbálkozása sikertelen, nem árt leellenőrizni, hogy:

 • Érvényes még a C&A kupon?
 • Beváltotta már egyszer a C&A kupont?
 • Elérte a szükséges rendelési mennyiséget?
 • Váltott már be egy kuponkódot
 • Beváltható az adott C&A kupon a kosarában levő termékekre?

Általános tudnivalók a C&A kuponokról:

 • Csak egyszer válthatóak be
 • Egyszerre csak egy kupon váltható be
 • Van lejárati idejük
 • Meghatározott értékű rendelésnél váltható be

Amennyiben nem elégedett a kuponnal megvásárolt darabbal és visszaküldi azt, a kuponja visszatérítésére, kifizetésére vagy helyettesítésére nincs lehetőség. Kísérje figyelemmel a Tiplino oldalát valamint a C&A profiljait a közösségi oldalakon az aktuális C&A kuponokért.

Akkor se csüggedjen, ha Szlovákiában, Lengyelországban vagy Csehországban tartózkodik, a Tiplino ugyanis ezen üzletek számára is tartogat kuponokat.  Európában jelen van Hollandiában, Németországban, Belgiumban, Franciaországban, Spanyolországban, Svájcban, Luxemburgban, Ausztriában, Potrugáliában, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovákiában, Szlovéniában, Olaszországban, Romániában, Horvátországban és Szerbiában.

Miért vásároljon a C&A-ban és miért használjon C&A kuponokat és ajándékutalványokat

A C&A sarkalatos üzletei igen népszerűek a vásárlók körében a mindennapi és a különleges alkalmakra szánt ruhák megvásárlására. Az üzleteken kívül azonban a C&A online webáruházban is vásárolhat, és az új divatdarabokat közvetlenül az otthonába is kiszállíthatják. A C&A-nál vásárolni mindig megéri. 

Kép

A C&A nem közömbös a környezetvédelem iránt, ezért fenntartható és újrahasznosított anyagokból készült ruhakollekciót kínál. Ez a kollekció #WearTheChange néven található meg, és nők és férfiak számára egyaránt elérhető. Az áruház folyamatosan új és érdekes kollekciókkal jelentkezik, amelyek különböző tervezőktől származó divatos ruhákat tartalmaznak. Ráadásul nagyobb méretben és minden testalkatra találhatsz ruhákat, így tényleg mindenki számára van mit vásárolni itt. A C&A különböző ajándéktippeket is ajánl az oldalon, nem csak karácsonyra. Ne felejtse el használni a C&A kuponokat a vásárlásai során, hisz azokkal is spórol igazán.

Nem biztos a szeretett személy ízlésében vagy a méretében? Ajándékozzon inkább C&A ajándékkártyát, amelyet megvehet bármely C&A üzletben vagy az értékesítő partnereknél. Jelenleg sajnos webshopban történő vásárlás esetén az ajándékkártya nem váltható be, csakis bármely C&A üzletben. Hasonló webáruházakat keres mint a C&A online webáruház, akkor figyelmébe ajánljuk a Sinsay-t, ahol a Sinsay kuponkódokkal kedvezményesen vásárolhat.

C&A Magyarországon

Magyarországon 34 üzletben, ebből 15-ben Budapesten várja a C&A a vásárlóit. A C&A szeretné, ha a vásárlói kényelmesen éreznék magukat a választott ruhákban. Ezért kínálnak minden testalkatra és korcsoportnak ruhadarabokat. Kielégítik babák, gyerekek, nők és férfiak igényeit is. Különleges alkalomra keres ruhát? Nézze meg a C&A elegáns estélyi ruháit és tegyen szert rájuk C&A kuponnal kedvezményes áron.

A C&A szem előtt tartja, hogy a vásárlóik kényelmesen érezzék magukat a ruháikban és közben divatosak is legyenek. Mindehhez még hozzáadják a megfizethető árakat is. Készítenek ruhát minden testalkatra és korcsoportnak. A család minden tagját fel lehet öltöztetni kedvezményes áron C&A kuponnal a babáktól a legidősebbekig. Könnyű követni a divatot és egyben stílusosnak lenni a C&A trendi színeivel, szokatlan mintáival és modern szabásvonalaival.

Kép

A C&A gondol a legkissebbekre is, széles választékkal rendelkezik babadivatból is. Magas minőségű ruhákat és kiegészítőket készítenek. Ruhán kívül fellelhető is babák számára takaró, sapka, úszóruha, de még előke is. A babáknak szánt kollekciót a Baby Club márka jellemzi. A babák gyorsan kinövik a nekik vásárolt ruhákat, ezért éljen a lehetőséggel és vegye meg olcsóbban C&A kuponnal.

A könnyebb és egyszerűbb keresés érdekében a C&A különböző kollekciókba rendezte kínálatát. A fiataloknak szóló Clockhouse és az elegáns női divatmárka a Yessica Premium mellett talál gyerek és férfi ruházatot is. Palamino és Here+There márkák öltöztetik a fiatal korosztályt. Kényelmesen és sikkesen öltözni hétköznapokon férfiaknak és nőknek egyaránt. Ezt teszi lehetővé a lezser és klasszikus darabokat tartalmazó Canda márkák.

A férfiak is megtalálják a nekik valót a C&A-nál. Az Angelo Litrico modern uraknak készül, míg a Westbury a luxust és eleganciát kedvelőknek. Trendi sport-és-fitnessztermékeket a Rodeo márkanév alatt forgalmaznak férfiaknak és nőknek is. Elsősorban tinédzserek, fiatal felnőttek és kisgyermekes szülők lelhetik örömüket a C&A kínálatában. Minőségi és tartós darabok. Mindezt kedvezményes áron C&A kuponnal.

Nem sikerült megtalálni amit keresett, nézze meg a Bonprix vagy az About You kínálatát és spóroljon még többet a Tiplinóval.

Szállítási és fizetési lehetőségek a C&A online áruháznál

A C&A webshop több európia országba is kézbesíti a vásárlók rendeléseit, mégpedig: Horvátországba, Csehországba, Dániába, Finnországba, Görögországba, Magyarországra, Portugáliába, Romániába, Szlovákiába, Szlovéniába és Svédországba. A szállítás magyarországi címre 19 € felett ingyenes. Az európai webshopon történő vásárlás esetén a minimális rendelési összeg 1€. Ha a rendelése nem éri el a 19 €-s határt, a C&A már szállítási költséget számol fel.

A kézbesítést a DHL futárszolgálat biztosítja mégpedig 6-8 napon belül a rendelés visszaigazolásától számítva. A Click & Collect szolgáltatás vagyis az online lefoglalás majd ezt követően a személyes átvétel még sajnos nem elérhető.

Visszaküldés és reklamáció

A C&A lehetővé teszi a megvásárolt termékek visszaküldését 30 napon belül indokolatlanul abban az esetben, ha nem viselte az adott terméket és még rajta van az eredeti címke . Ez a lehetőség fennáll a leárazott termékeknél is. A C&A webshopban megvásárolt termék nem vehető vissza C&A üzletekben, csak az alábbi módon:

 1. Kitölti a visszáru formanyomtatványt és a visszaküldött termékkel együtt becsomagolja
 2. Biztonságosan lezárja a csomagot biztonságosan, majd átadja a választott szállító partnernek.

C&A ügyfélszolgálat és közösségi média

Az ügyfélszolgálatot felkeresheti bármilyen kérdés esetén, reklamációval, termék információ és egyebekkel az service_eu@shop-c-and-a.com email címen vagy a +36-1-7008413-as telefonszámon is.

A C&A-t megtalálja még Facebookon, Instagramon, Twitteren, Youtube-on vagy a Linkedin-en is.

C&A kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

C&A kupon kedvezményekkel

31.08.2023

Akár 33% kedvezmény a magasított rövidnadrágra övvel

31.08.2023

C&A kupon 20% promóciós kód

31.08.2023

C&A kupon 25% promóciós kód

31.08.2023

Baba ruhák és kiegészítők akár 27% kedvezménnyel a C&A-nál

02.09.2022

Férfi divat akár 60% kedvezménnyel a C&A-nál

02.09.2022

Szezonközi kiárúsítás a C&A-nál

02.09.2022

Divatos fürdőruha már 4,99€-tól a C&A-nál

30.06.2022

Vásároljon kedvezményesen C&A kuponnal

30.06.2022

Vásároljon a C&A-nál 19€ felett ingyenes szállítással

02.07.2022

Hogyan használhatja fel a C&A kuponjait?

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált C&A kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a C&A online webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A "Kosár" gombra kattintva megjelenik a kosár összegzése valamint mellette a fizetendő összeg alatt a "Discount code" lehetőség. Ezalatt találja a kuponkódoknak szánt mezőt. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Redeem" gombra és fejezze be a vásárlást.


Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

C&A más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a C&A webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be