C&A kupon - vásároljon kedvező árakon

A C&A egy olyan üzlet, amelyet nemcsak a webáruházban, hanem személyesen is meglátogathat. Fenntartható, mégis színes, mintás és modern divat - ez a C&A. Ne hagyja ki a lehetőséget, és vásároljon kedvezményesen C&A kuponnal. Minden korosztály megtalálja benne a magához illőt. Cuki babakollekciótól az elegáns estélyiken keresztül a luxus férfidivatig. Akár egy C&A üzletbe látogat el, akár a C&A online webáruházat választja, biztosan kedvező áron vásárol. A C&A nagy hagyományokkal rendelkezik, és a minőségre épít, megfizethető áron.

C&A kupon

C&A akció 50% kedvezmény a kiválasztott termékekre

 

C&A limitált ideig 50% kedvezményt kínál kiválasztott termékekre. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy spóroljon ruházaton és… több

A C&A kupon az online spóroláshoz

A C&A-t 170 évvel ezelőtt alapította egy testvérpár, Clemens és August Brenninkmeijer. Az ő neveik kezdőbetűiből áll össze a C and A. A C&A-nak köszönhető, hogy az ipari forradalom alatt egy egész iparágat forradalmasított. Így hozta létre azt a piacot, amely megfizethető divatot kínál, és ennek tetéjbe még C&A kuponokkal is támogatják a vásárlókat. Emellett továbbra is széles választékkal és verhetetlen árakkal rendelkezett. A C&A online felületén bármikor vásárolhat és spórolhat a C&A kuponok segítségével.

Kép

Hogyan tud spórolni C&A online webáruházban C&A kuponok nélkül is

A C und A ruházati termékek vásárlásakor mindig pénzt takaríthat meg. Az áruház egész évben leárazásokat kínál a vásárlóknak. Ezekben divatos darabokat fedezhet fel, amelyek ráadásul kedvezményes áron kaphatók. Az akciókat a C und A üzletekben és a C&A online áruházban is megtalálja. Az akciókban szereplő termékeket azonban az áruház rendszeresen rotálja az aktuális készleteknek megfelelően. Ha a C&A online webáruházon keresztül vásárol, a szállítási költséget is megspórolhatja. Valójában ingyenes C and A szállítás áll rendelkezésre. Ennek pontos feltételeit az Ingyenes szállítás menüpontban találja.

Az akciós kuponok szintén remek módja a megtakarításnak. Ezek még tovább csökkenthetik a termék vagy a rendelés árát, és a C&A kuponok alkalmazása egyszerű is. Az utasításokat az oldal alján olvashatja el. Figyelnie kell azonban az adott kupon feltételeire. Mivel ismerik a vásárlóik igényeit és kívánságait, tisztában vannak vele, milyen költséges az egész család felöltöztetése. Ez különösen igaz a legkissebbekre, akik gyorsan kinövik a ruháikat. Ezen okból nagy jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy magas minőségű ruhákat és kiegészítőket kínáljanak elfogadható áron.

Spórolás C and A webáruházban kuponok nélkül

Ha egy társasági eseményre keres ruhákat, vagy csak divatos darabokat, amelyekkel feldobhatja a stílusát, a C&A-ban megtalálja, és nem kell egy vagyont fizetnie. A C und A üzletek, valamint a C&A online áruház egész évben készenlétben tart egy akciós ruházati részleget. Ezen kívül azonban az áruház a szezonális eseményeket is figyelembe veszi, és így extra leárazásokat szervez. Például egészítse ki ruhatárát egy új téli pulóverrel a téli leárazásokon, vagy válasszon egy könnyű felsőt a nyári leárazásokon. A C&A segítségével karácsonyi öltözéket is összeállíthat.

A vásárlók a globális vásárlási ünnepeket is szeretik - például a Black Fridayt. A C and A is rendszeresen részt vesz ebben a vásárlási őrületben, és termékkínálatának nagy részére rendkívüli kedvezményeket kínál a vásárlóknak. Használja ki a C&A Black Friday előnyeit a webáruházban és az üzletekben is. Ez a "fekete péntek" évente csak egyszer, ősszel kerül megrendezésre, így Ön is kedvező áron szerelkezhet fel karácsonyi ajándékokkal. Ne felejtse el használni a C&A kuponokat.

Hogy szerezhet C&A kuponokat és hogy tudja felhasználni a C&A online webáruházában

Ha úgy dönt, hogy vásárolni szeretne a C&A online webshopban, kedvezményes kuponokkal spórolhat meg némi pénzt a vásárlás során. Ezek a kuponok könnyen beszerezhetők. Csak látogasson el a C und A webshop oldalára, és az összes legújabb kedvezményes kupon és egyéb promóció megjelenik közvetlenül a kezdőlapon vagy nálunk a Tiplino profilon. Ezen kívül az összes legújabb C&A kupont is megtalálja a Tiplino oldalon. Itt kiválaszthatja azt a kedvezményt vagy kupont, amellyel a legtöbbet spórolhat. Ha nem talál itt C&A kuponkódot, nézze meg a többi kódot és kupont a Tiplino oldalon. A C and A ruhák, fölsők, pólók és egyéb termékek vásárlása sokkal kedvezőbb lesz az Ön számára.

A C&A csapata segíti a vásárlóit a spórolásban. Szeretnék, ha bárki divatos vagy stílusos lehetne anélkül, hogy egy vagyont költene. Ezért elérhetőek a C&A kuponok, amelyek mint a C&A webshopban, mint az üzleteikben beválthatóak.

C&A kuponok tudnivalók

Ha be szeretné váltani a kuponját, de próbálkozása sikertelen, nem árt ellenőrizni, hogy:

 • Érvényes még a C&A kupon?
 • Beváltotta már egyszer a C&A kupont?
 • Elérte a szükséges rendelési összeget?
 • Váltott már be egy kuponkódot?
 • Beváltható az adott C&A kupon a kosarában levő termékekre?

Általános tudnivalók a C&A kuponokról:

 • Csak egyszer válthatóak be
 • Egyszerre csak egy kupon váltható be
 • Van lejárati idejük
 • Meghatározott értékű rendelésnél válthatók be

Amennyiben nem elégedett a kuponnal megvásárolt darabbal és visszaküldi azt, a kuponja visszatérítésére, kifizetésére vagy helyettesítésére nincs lehetőség. Kísérje figyelemmel a Tiplino oldalát,  valamint a C&A profiljait a közösségi oldalakon az aktuális C&A kuponokért.

Miért vásároljon a C und A-ban és miért használjon C&A kuponokat és ajándékutalványokat

A C&A üzletei igen népszerűek a vásárlók körében a mindennapi és a különleges alkalmakra szánt ruhák megvásárlására. Az üzleteken kívül azonban a C&A online webáruházban is vásárolhat, és az új divatos darabokat közvetlenül az otthonába is kiszállíthatják. A C&A-nál vásárolni mindig megéri. 

Kép

A C and A nem közömbös a környezetvédelem iránt, ezért fenntartható és újrahasznosított anyagokból készült ruhakollekciót kínál. Ez a kollekció #WearTheChange néven található meg, és nők és férfiak számára egyaránt elérhető. Az áruház folyamatosan új és érdekes kollekciókkal jelentkezik, amelyek különböző tervezőktől származó divatos ruhákat tartalmaznak. Ráadásul nagyobb méretben és minden testalkatra találhatsz ruhákat, így tényleg mindenki számára van mit vásárolni itt. A C&A különböző ajándéktippeket is ajánl az oldalon, nem csak karácsonyra. Ne felejtse el használni a C&A kuponokat a vásárlásai során, hisz azokkal is spórol igazán.

Nem biztos a szeretett személy ízlésében vagy a méretében? Ajándékozzon inkább C and A ajándékkártyát, amelyet megvehet bármely C&A üzletben vagy az értékesítő partnereknél. Jelenleg sajnos webshopban történő vásárlás esetén az ajándékkártya nem váltható be, csakis a C&A üzletekben. Ha hasonló webáruházakat keres, mint a C&A online webáruház, akkor figyelmébe ajánljuk a Sinsay-t, ahol a Sinsay kuponkódokkal kedvezményesen vásárolhat.

Ha nem sikerült megtalálni, amit keresett, nézze meg a Bonprix vagy az About You kínálatát, és spóroljon még többet a Tiplinóval.

Visszaküldés és reklamáció

A C&A lehetővé teszi a megvásárolt termékek visszaküldését 30 napon belül indok nélkül abban az esetben, ha nem viselte az adott terméket és még rajta van az eredeti címke. Ez a lehetőség fennáll a leárazott termékeknél is. A C und A webshopban megvásárolt termék nem vehető vissza C&A üzletekben, csak az alábbi módon:

 1. Kitölti a visszáru formanyomtatványt, és a visszaküldött termékkel együtt becsomagolja.
 2. Biztonságosan lezárja a csomagot, majd átadja a választott szállítópartnernek.

C&A ügyfélszolgálat és közösségi média

Az ügyfélszolgálatot felkeresheti bármilyen kérdés esetén, reklamációval, termékinformáció és egyebekkel kapcsolatban a service_eu@shop-c-and-a.com e-mail-címen vagy a +36-1-7008413-as telefonszámon is.

A C&A-t megtalálja még Facebookon, Instagramon, Twitteren, Youtube-on vagy a Linkedin-en is.

C&A kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

https://www.c-and-a.com/eu/en/shop/women

30.06.2024

Kedvezményes kupon - 20%

15.04.2024

Akár 70% kedvezmény női cipőkre és kiegészítőkre

29.02.2024

Akár 70% kedvezmény kisfiúruhákra

29.02.2024

Akár 70% kedvezmény kislányruhákra

29.02.2024

Akár 70% kedvezmény férficipőkre és kiegészítőkre

29.02.2024

Akár 70% kedvezmény kismamaruhákra

29.02.2024

Akár 70% kedvezmény babaruhákra

29.02.2024

Akár 70% kedvezmény gyerekruhákra

29.02.2024

Akár 70% kedvezmény férfiruhákra

29.02.2024

Hogyan tud spórolni C&A online webáruházban

A C&A ruházati termékek vásárlásakor mindig pénzt takaríthat meg. Az áruház egész évben leárazásokat kínál a vásárlóknak. Ha a C&A online webáruházon keresztül vásárol, a szállítási költséget is megspórolhatja. Valójában ingyenes C&A szállítás áll rendelkezésre. 

Az akciós kuponok szintén remek módja a megtakarításnak. Ezek még tovább csökkenthetik a termék vagy a rendelés árát, és a C&A kuponok alkalmazása egyszerű. A C&A online áruház egész évben készenlétben tartanak egy akciós ruházati részleget.

A C&A is rendszeresen részt vesz ebben a vásárlási őrületben, és termékkínálatának nagy részére rendkívüli kedvezményeket kínál a vásárlóknak. Használja ki a C&A Black Friday előnyeit a webáruházban, de az ország téglaüzleteiben is. Ez a "fekete péntek" évente csak egyszer, ősszel kerül megrendezésre, így Ön is kedvező áron szerelkezhet fel karácsonyi ajándékokkal.

Hogy szerezhet C&A kuponokat

Ha úgy dönt, hogy vásárolni szeretne C&A online webshopon, kedvezményes kuponokkel menthetnek meg némi pénzt a vásárlás során. Ezek a kuponok könnyen beszerezhetők. Csak látogasson el a C&A webshop oldalára, és az összes legújabb kedvezményes kupon és egyéb promóció megjelenik közvetlenül a kezdőlapon vagy nálunk a Tiplino profilon.

C&A kuponok tudnivalók

Általános tudnivalók a C&A kuponokról:

 • Csak egyszer válthatóak be
 • Egyszerre csak egy kupon váltható be
 • Van lejárati idejük
 • Meghatározott értékű rendelésnél váltható be

Hogyan használhatja fel a C&A kuponjait?

Ha szert tett kedvezményes kuponra, váltsa be, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált C&A kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a C&A online webáruházban.

Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A "Kosár" gombra kattintva megjelenik a kosár összegzése valamint mellette a fizetendő összeg alatt a "Discount code" lehetőség. Ezalatt találja a kuponkódoknak szánt mezőt. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá a "Redeem" gombra és fejezze be a vásárlást.


Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a C&A webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be