A(z) C&A webáruház számára most nincs kedvezményes kuponunk.

Prohlédněte si další slevové kupony a slevy z obchodů SHEINEcipő.hu nebo Sinsay.

SHEIN kupon 15% extra kedvezmény csak az alkalmazásban

Eddig érvényes: 2023.03.22

+ 5 % vissza a vásárlásból

Töltsd le a SHEIN alkalmazását és most 15% extra kedvezményt kapsz a megjelölt termékekre. Ne hagyd ki ezt az akciót!

Kedvezményes kupon az Ecipo webáruházban 3.500 Ft a vásárlás végösszegéből

Eddig érvényes: 2023.03.31

+ akár 3 % vissza a vásárlásból

-3.500 Ft kedvezmény 35.000 Ft feletti vásárlás esetén az Ecipő.hu webáruházban, ha használja az Ecipő kupont.

Blúz megkötővel

Eddig érvényes: 2023.03.26

+ 5 % vissza a vásárlásból

Adidas Superstar

Eddig érvényes: 2023.03.26

+ akár 3 % vissza a vásárlásból

A C&A-ról

A C&A-t 170 évvel ezelőtt alapította egy testvérpár Clemens és August Brenninkmeijer. Az ő neveik kezdőbetűiből áll össze a C&A. A cég azóta is családi vállalatként működik. A C&A-nak köszönhető, hogy az ipari forradalom alatt egy egész iparágat forradalmasított. Így hozta létre azt a piacot, amely megfizethető divatot kínál. Annak köszönhetően, hogy a C&A kis profitot alkalmazott új gyártási technikák mellett, képes volt kiszolgálni a dolgozó középosztály növekvő igényeit. A cég már akkor úttörőnek számított a hirdetések és az áruvisszaküldési lehetőség megteremtésével. Olyan dinamikusan növekedett, hogy már Németországban is működni tudott. 1911-et írtak ekkor és a C&A már olyan kreatív megoldásokkal szolgált a vevőinek mint a mozgólépcső, önkiszolgálás vagy a mechanikus pénztárgép. Emellett továbbra is széles választékkal és verhetetlen árakkal rendelkezett.

Kép

Az évek során a C&A kiállta az idő próbáját annak ellenére, hogy a második világháború során számos üzletüket lerombolták. Ügyesen vették az akadályokat, így váltak Németország egyik legnagyobb kereskedőjévé. Az 1960-as években az első kiskereskedelmi vállalatok közé tartozott, akik elkezdtek bikiniket valamint miniszoknyákat árulni. Azóta 20 európai országban valamint Brazíliában, Mexikóban és Kínában terjeszkedett tovább. A C&A jelenleg naponta több, mint 2 000 000 embert szolgál ki Európa-szerte 1.575 üzletben kb. 35 000 alkalmazottukkal.

Európában jelen van Hollandiában, Németországban, Belgiumban, Franciaországban, Spanyolországban, Svájcban, Luxemburgban, Ausztriában, Potrugáliában, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovákiában, Szlovéniában, Olaszországban, Romániában, Horvátországban és Szerbiában.

C&A kuponok

A C&A csapata segíti a vásárlóit a spórolásban. Szeretnék, ha bárki lehetne divatos vagy stílusos anélkül, hogy egy vagyont költene. Ezért elérhetőek a C&A kuponok, melyek mint a C&A webshopon mint az üzleteiknek beválthatóak.

Ha be szeterné váltani a kuponján, de próbálkozása sikertelen, nem árt leellenőrizni, hogy:

 • Érvényes még a C&A kupon?
 • Beváltotta már egyszer a C&A kupont?
 • Elérte a szükséges rendelési mennyiséget?
 • Váltott már be egy kuponkódot
 • Beváltható az adott C&A kupon a kosarában levő termékekre?

Általános tudnivalók a C&A kuponokról:

 • Csak egyszer válthatóak be
 • Egyszerre csak egy kupon váltható be
 • Van lejárati idejük
 • Meghatározott értékű rendelésnél váltható be

Amennyiben nem elégedett a kuponnal megvásárolt darabbal és visszaküldi azt, a kuponja visszatérítésére, kifizetésére vagy helyettesítésére nincs lehetőség. Kísérje figyelemmel a Tiplino oldalát valamint a C&A profiljait a közösségi oldalakon az aktuális C&A kuponokért.

Akkor se csüggedjen, ha Szlovákiában, Lengyelországban vagy Csehországban tartózkodik, a Tiplino ugyanis ezen üzletek számára is tartogat kuponokat.

C&A ajándékutalványok

Nem biztos a szeretett személy ízlésében vagy a méretében? Ajándékozzon inkább C&A ajándékkártyát, amelyet megvehet bármely C&A üzletben vagy az értékesítő partnereknél. Jelenleg sajnos webshopban történő vásárlás esetén az ajándékkártya nem váltható be, csakis bármely C&A üzletben.

Kép

C&A Magyarországon

Magyarországon 34 üzletben, ebből 15-ben Budapesten várja a C&A a vásárlóit. A C&A szeretné, ha a vásárlói kényelmesen éreznék magukat a választott ruhákban. Ezért kínálnak minden testalkatra és korcsoportnak ruhadarabokat. Kielégítik babák, gyerekek, nők és férfiak igényeit is. Különleges alkalomra keres ruhát? Nézze meg a C&A elegáns estélyi ruháit és tegyen szert rájuk C&A kuponnal kedvezményes áron.

A C&A szem előtt tartja, hogy a vásárlóik kényelmesen érezzék magukat a ruháikban és közben divatosak is legyenek. Mindehhez még hozzáadják a megfizethető árakat is. Készítenek ruhát minden testalkatra és korcsoportnak. A család minden tagját fel lehet öltöztetni kedvezményes áron C&A kuponnal a babáktól a legidősebbekig. Könnyű követni a divatot és egyben stílu

Kép

sosnak lenni a C&A trendi színeivel, szokatlan mintáival és modern szabásvonalaival.

A C&A gondol a legkissebbekre is, széles választékkal rendelkezik babadivatból is. Magas minőségű ruhákat és kiegészítőket készítenek. Ruhán kívül fellelhető is babák számára takaró, sapka, úszóruha, de még előke is. A babáknak szánt kollekciót a Baby Club márka jellemzi. A babák gyorsan kinövik a nekik vásárolt ruhákat, ezért éljen a lehetőséggel és vegye meg olcsóbban C&A kuponnal.

A könnyebb és egyszerűbb keresés érdekében a C&A különböző kollekciókba rendezte kínálatát. A fiataloknak szóló Clockhouse és az elegáns női divatmárka a Yessica Premium mellett talál gyerek és férfi ruházatot is. Palamino és Here+There márkák öltöztetik a fiatal korosztályt. Kényelmesen és sikkesen öltözni hétköznapokon férfiaknak és nőknek egyaránt. Ezt teszi lehetővé a lezser és klasszikus darabokat tartalmazó Canda márkák.

Kép

A férfiak is megtalálják a nekik valót a C&A-nál. Az Angelo Litrico modern uraknak készül, míg a Westbury a luxust és eleganciát kedvelőknek. Trendi sport-és-fitnessztermékeket a Rodeo márkanév alatt forgalmaznak férfiaknak és nőknek is. Elsősorban tinédzserek, fiatal felnőttek és kisgyermekes szülők lelhetik örömüket a C&A kínálatában. Minőségi és tartós darabok. Mindezt kedvezményes áron C&A kuponnal.

Nem sikerült megtalálni amit keresett, nézze meg a Bonprix vagy az About You kínálatát és spóroljon még többet a Tiplinóval.

C&A és a fenntarthatóság

A C&A az mellett, hogy hangsúlyt fektet a minőségre és a megfizethető divatra, a fenntarthatóságra is törekszik. Védi azokat, akik a ruhákat készítik mégpedig biztonságos munkakörnyezet megteremtésével. A gyártás kevesebb természeti erőforrás felhasználásával és több fenntartható anyaggal folyik. Bemutatták a #wearthechange kollekciót, amely fenntarthatóbb anyagok és eljárások alkalmazásával készült. Ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogyan járulhatnak hozzá a vásárlók vásárlással a fenntarthatósághoz.

Mit is jelent a fenntarthatóság a divatiparban?  A termékek tervezésénél a C&A csapata gondol a következő életciklusra. Biztonságos anyagokat használna, melyek biológiailag lebomló anyagokból készülnek és előállításuknál nem keletkezik hulladék. A ruhák így főleg természetes anyagokból készülnek, mint a pamut, a pehely, a len vagy a gyapjú. Továbbá a gyártáshoz használnak poliésztert és viszkózt is.

Kép

Szállítási és fizetési lehetőségek a C&A-nál

A C&A webshop több európia országba is kézbesíti a vásárlók rendeléseit, mégpedig: Horvátországba, Csehországba, Dániába, Finnországba, Görögországba, Magyarországra, Portugáliába, Romániába, Szlovákiába, Szlovéniába és Svédországba. A szállítás magyarországi címre 19 € felett ingyenes. Az európai webshopon történő vásárlás esetén a minimális rendelési összeg 1€. Ha a rendelése nem éri el a 19 €-s határt, a C&A már szállítási költséget számol fel.

A kézbesítést a DHL futárszolgálat biztosítja mégpedig 6-8 napon belül a rendelés visszaigazolásától számítva. A Click & Collect szolgáltatás vagyis az online lefoglalás majd ezt követően a személyes átvétel még sajnos nem elérhető.

Visszaküldés

A C&A lehetővé teszi a megvásárolt termékek visszaküldését 30 napon belül indokolatlanul abban az esetben, ha nem viselte az adott terméket és még rajta van az eredeti címke . Ez a lehetőség fennáll a leárazott termékeknél is. A C&A webshopban megvásárolt termék nem vehető vissza C&A üzletekben, csak az alábbi módon:

 1. Kitölti a visszáru formanyomtatványt és a visszaküldött termékkel együtt becsomagolja
 2. Biztonságosan lezárja a csomagot biztonságosan, majd átadja a választott szállító partnernek.

A visszaárut a következő címre küldje vissza:

C&A Online Shop
Münchner Straße 112
30855 Langenhagen / Germany

A termék visszaküldésének költségeit a vásárló viseli. MIhelyt megérkezik a csomagja a C&A logisztikai központjába, kap egy visszaigazoló e-mailt a visszeküldött termékek mennyiségéről és a visszatérítés összegéről. A visszaigazoló e-mailtől 8-10 napig is eltarthat amíg a visszatérítés összege megérkezik a vásárló számlájára

Reklamáció

Kivételes esetekben előfordulhat, hogy a vásárló nem elégedett a megvásárolt áru minőségével. Ebben az esetben jogosult panaszt tenni az ügyfélszolgálatnál mégpedig a kötelező garanciás időszak alatt. Ez 24 hónap, svéd vásárlóknak 36 hónap. Mindez a leárazott termékekre is érvényes.

Az ügyfélszolgálat e-mailben elkűldi a reklamációhoz szükséges dokumentációt. A C&A üzletekben nem lehetséges a C&A weshopban vásárolt termékek reklamálása. A szükséges lépéseket már az ügyfélszolgálat megadja. A reklamációs eljárás költségmentes.

C&A ügyfélszolgálat és közösségi média

Az ügyfélszolgálatot felkeresheti bármilyen kérdés esetén, reklamációval, termék információ és egyebekkel az service_eu@shop-c-and-a.com email címen vagy a +36-1-7008413-as telefonszámon is.

A C&A-t megtalálja még Facebookon, Instagramon, Twitteren, Youtube-on vagy a Linkedin-en is.

C&A kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Baba ruhák és kiegészítők akár 27% kedvezménnyel a C&A-nál

02.09.2022

Férfi divat akár 60% kedvezménnyel a C&A-nál

02.09.2022

Szezonközi kiárúsítás a C&A-nál

02.09.2022

Divatos fürdőruha már 4,99€-tól a C&A-nál

30.06.2022

Vásároljon kedvezményesen C&A kuponnal

30.06.2022

Vásároljon a C&A-nál 19€ felett ingyenes szállítással

02.07.2022

Hogyan használhatja fel a C&A kuponjait?

Nem tudja, hogyan működnek a kedvezményes kuponok a C&A webshopjában? Nézze meg, hogyan válthat be kedvezményes kuponokat.

1. A C&A kupon kiválasztása

Válassza ki azt a C&A kupont, amelyet be szeretne váltani ebben az üzletben.

2. Kattintson a kedvezmény megszerzése gombra, ahol megjelenik a C&A kuponkód

Másolja ki a C&A kuponkódot és kattintson a narancssárga "Kupon alkalmazása" gombra, hogy az Önt érdeklő termékhez lépjen. 

3. C&A kuponkód beírása

Tegye a kosárba az árut, jelentkezzen be ha már regisztrált felhasználó. Ha nem az, vásárolhat vendégként is. Ebben az esetben meg kell adnia az adatait. kiválasztani a szállítás és fizetés módját. Az összegzés alatt található az "Add discount code", ha rákattint a mellette levő nyílra megjelenik a mező ahova beírhatja a kuponkódot. Utolsó lépésként rákattint a "Redeem" gombra és már kedvezményesen vásárol. Nem maradt más hátra, mint befejezni a rendelést a már megszokott módon.

Kép

Használjaki a Tiplino.hu kedvezményes kuponjait

Ne hagyja ki a C&A kedvezményeket, amelyek segítenek csökkenteni a pénzköltést. A Tiplinonál minden nap több tucat új kedvezménykupont és különféle kedvezményeket keresünk az Ön számára, köztük ingyenes szállítási kuponokat is. Mindig megtalálja az összes érvényes akciót, kupont és kedvezményt közvetlenül a C&A áruház profiljában.

Más kedvezményes kupont vagy kódot keres? Vessen egy pillantást az Ecipő kedvezménykódokra vagy a Bonprix kedvezményes kuponokra. Nem használja ki a c&a kupont? Nem számít, lehet az Astratex kedvezmény kuponra van szüksége.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

C&A kupon

Fenntartható, mégis színes, mintás és modern divat - ez a C&A. Minden korosztály megtalálja benne a magához illőt. Cuki baba kollekciótól az elegáns estélyiken keresztül a luxusos férfidivatig. Ne hagyja ki a lehetőséget és vásároljon kedvezményesen C&A kuponnal.

C&A más országokban

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a C&A webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be