A(z) Vigorshop webáruházról

A Vigorshop webáruház széles termékkínálattal várja a vásárlókat, akik egyszerre szeretnének mindent beszerezni. Rendezze be akár otthonát, kertjét vagy lássa el az egész családot biciklivel kedvező árakon. Kedvező árak és folyamatos akciók tárháza a webshopban, ne maradjon le a Vigorshop kedvezményeiről.

Kép

Így spórolhat a Vigorshopban

A Vigorshop fő spórlási lehetősége a kuponokban és az értékcsökkentett termékekben rejlik. Az aktuális kuponokért kövesse figyelemmel a Tiplinot vagy a Vigorshop webáruházat. A Vigroshopot megalálja a Facebookon is, ahol szintén megtalálja az aktuális kínálatot vagy kedvezményes kupont. Esetleg iratkozzon fel a Vigorshop hírlevelére és nem marad le az aktuális spórolási lehetőségről. Az értékcsökkentett termékek listája nagyon hosszú és sokrétű. Ott beszerezhet biciklitől kezdve, bútoron keresztül, trambulinon át rollerig mindent. Az értékcsökkentett termékek valamilyen hibával rendelkeznek, mely lehet esztétikai hiba, mint a karcolás vagy sérült csomagolás vagy horpadás vagy esetleg olyan hiba, mely kissebb szerelést igényel. A legtöbb esetben viszont csak esztétikai hibával rendelkeznek, ami nem befolyásulja a helyes működést vagy a rendeltetésszerű használatot. Az értékcsökkentés oka megtalálható mindig a termékleirásban listába szedve. 

A Vigorshop kínálata

A webáruház széles kínálatában az ember el tudna veszni, ezért kategorizálták a főtermékeket:

 • Raktáron lévő termékek
 • Konténer
 • Garázs, kocsibeálló
 • Melegház, üvegház
 • Kerti fém tároló
 • Kajak-kenu, SUP
 • WPC teraszburkolat
 • Kerítés
 • Pergola
 • Előrendelhetô
 • Kert
 • Kerékpár
 • Szabadidő
 • Bútor, lakberendezés
 • Masszázs fotel
 • Háztartás
 • Fitneszgép
 • Értékcsökkentett, szépséghibás termékek

Már a menüből is egyértelművé válik a Vigorshop sokrétű kínálata. Hasonlóan gazdag kínálattal rendelkezik a Pepita, a népszerű Mall vagy az Alza. Ezek a webshopok is megtalálhatók a Tiplinon. A raktáron lévő termékek menüpont rejti az összes terméket, melyek a megrendelést követően rövid időn belül kiszállításra kerülnek. Konténerek különböző méretben és felosztásban megtalálhatók. Konténer formájában rendelhető például mobil iroda, nyaraló vagy bemutató terem is. Ezek a termékek úgy lettek összeállítva, hogy ne legyen szükség hozzájuk daruzásra, valamint, hogy segítség nélkül, könnyen összeszerelhető legyen. A konténerek tartalmazzák az ablakokat és ajtókat is.

Ha a Vigorshop webáruházban vásárol, nem fog többé időt igényelni a garázs építése. Itt ugyanis készen megveheti ponyvagarázs formájában. Vagy pedig dönthet úgy, hogy garázs helyett garázs kocsibeálló mellett dönt. Melegházat vagy üvegházat is beszerezhet a Vigornál lapra szerelt állapotban egyszerűen. Nem kell mást tennie, csak megrendelni, összerakni és már használatba is veheti.

Kerti fém tárolókat különböző méretben talál a Vigorshopnál. Kialakításuk illetve elérhetőségük változó, de biztosan talál olyat, amely azonnal rendelhető, ha nem ér rá várni. Külön kiemelendő, hogy a hozzájuk tartozó alapzatot külön kell megrendelni, viszont a garantáltan megtalálja a megfelelőt.

Kép

A teraszhoz nem csak burkolatot, hanem a hozzátartozó klipszeket és csavarokat is megtalálja. Teraszburkolat párnafával lesz komplex és szép az eredmény, ezért ne felejtse el ezt sem beszerezni a webshopban. A "Kerítés" menüpontban találhatóak a táblás kerítések. Ezek PVC bevonattal ellátott acél kerítések, melyek nem igényelnek festést, Időjárásállók, illetve rozsda- és UV-állókA hozzájuk tartozó oszlopok elérhetősége már magától értetődő. .

A kertje, leginkább a terasz rész egy helyen, kényelmesen otthonossá varázsolható. A Vigorshop "Kert" részlegében ugyanis előtetőket, kerti árnyékolókat, napvitorlákat-valamint kerti bútorszettet és térfigyelő kamerát is talál. Ezen webshop fő profilja mégiscsak a kerékpár, méghozzá saját márkájú, Vigorshop kerékpárral is rendelkezik. Nem számít, hogy mountain bike-ot, városi női kerékpárt, országúti kerékpárt vagy fat bike-ot szeretne, itt különféle színben és méretben szert tehet egyre. A hegyi bringák ára felszereltségtől függ. Nem mindegy ugyanis, mennyire profi bringát képzelt el magának. A váltó, a teleszkópok, a tárcsafék mind befolyásilják a termék árát. A kínálatban retró stílusú női városi kerékpárok is fellelhetők, mégpedig kiskosárral elől. Nem kell aggódni, a városi bicikli is lehet sportos, teleszkópos. Ezen kerékpárok színe is lehet vidám, ha olyanra vágyik. Nem szükségszerű csak feketében, fehérben, szürkében vagy kékben gondolkodni. Az országúti kerékpárok olyan aszfaltra tervezett kerékpárok, amelyek verseny, vagy sportszerű felhasználásra lettek kifejlesztve. Ezeknek a bicikliknek az ára a legmagasabb, fő jellemzőjük a hajlított kormány. A fat bike kerékpárok a vastag gumikról kapták nevüket, melyek a téli időjárásban is biztonságossá teszik a bringázást tapadásuknak köszönhetően. Ám nem csak télen használhatók, az év bármely szakában segítenek fittnek maradni. Egy ilyen biciklin eltöltött egy óra alatt akár 1500 kalóriát is el lehet égetni. Ha mindez jól hangzik, nem maradt más hátra, mint választani egyet a Vigorshop.hu kínálatából.

Bármennyi embert kérdeznénk is meg, mind mást mondana szabadidős tevékenységnek. Van, aki utazni szeret, van aki a vízi sportokat kedveli, aki kerékpározni szeret, zenét hallgatni és még számos más tevékenység. A jó hír azonban, hogy a Vigorshop valamennyi szabadidős tevékenységhez kínál eszközöket. Vízi sportok kedvelőinek például jól jöhet egy felfújható SUP, míg a zene kedvelőknek digitális zongora. Aki utazni szeret, az a Vigorshop.hu webáruházban garantáltan talál magának egy bőröndöt. A gazdag bőrönd kínálatot szűrheti nagyság szerint, ugyanis 3 méretben állnak rendelkezésre, amik: 55cm, 65cm és 75cm. Ez a méret a magasságot jelöli. Keményfalú, gurulós bőröndök mindenféle vidám színben megtalálható. Összeállíthat magának egy vidám, különböző méretű bőröndökből álló szettet, vagy választhat a Vigorhop által kínált szettek közül. Ezek három darabból állnak a feljebb említett méretekkel.

A Vigorshop bútor, lakberendezés részlege van olyannyira gazdag, mint a kerékpár kínálat. Nem csak szobákat rendezhet be általa kedvezményes áron, de még vinyl padlóburkolatot is beszerezhet. Egy fárasztó nap után jól esik a kényeztetés. Azért, hogy ne kelljen miatta messze mennie, válasszon a Vigorshop kínálatából egy kényelmes masszázsfotelt. Nem akármilyen masszázsfotelek ezek, hanem luxus kivitelű. Bőr borítású, teljes testmasszázst biztosító fotelek ezek. A teljes test alatt a nyakat, a vállat, a hátat, a derekat, a csípőt, a vádlit, a bokát és a talpat kell érteni. A maximális kényelemért egyes modelek beépített hi-fi hangszóróval, pohár- vagy telefontartóval is rendelkeznek.

Ezért a Vigorshop

Nagyon széles választék, saját márkájú termékek és kedvező árak. Ezek jellemzik leginkább a Vigorshop webáruházat. Termékei megtalálhatók olyan ár-összehasonlító portálokon, mint az árgép.hu, az olcsóbbat.hu és az árukereső.hu. Ez bizonyítja a versenyképes árakat. Értékcsökkentett termékek kínálatával teszi lehetővé, hogy bárki kevesebb pénzért juthasson minőségi termékekhez. Ezek a termékek általában csak szépséghibával vagy sérült csomagolással rendelkeznek. A hiba nem befolyásolja a rendeltetésszerű használatát, viszont az árat látványosan csökkenti. A termék leírásban olvashatja el a konkrét hibákat pontokba szedve. Számos Vigorshop vélemény garantálja, hogy a kedvező ár mellé kiváló minőség is társul.

Visszaküldés és elállási jog 

A Vigorshop webáruházban vásárolt termékek visszaküldésére a csomag átvételét követő 14 napban van lehetőség. Amennyiben a termékeket hibátlan és hiánytalan állapotban visszajuttatja a webáruházhoz, pénzvisszafizetésben részesül, mely tartalmazza a szállítási költséget is. A visszatérítés a fizetés módjával megegyező módon történik. A visszaküldéssel kapcsolatos költségek a vásárlót terhelik. 14 napos elállási jogot kap minden vásárló, amellyel élhet. Az adásvételi szerződéstől a megrendelés és kézbesítés közötti időszakban is elállhat. Ha már megérkezett Önhöz a termék és úgy dönt, hogy visszaküldi, azután, hogy jelezte ezen szándékát a Vigoshop ügyfélszolgálatának, 14 napon belül köteles visszajuttatni a terméket az eladónak.

A Vigorshop által forgalmazott termékekre termékszavatosság illetve jótállás is vonatkozik. Termékszavatosság igénybevételénél csakis a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék akkor minősíthető hibásnak, ha nem felel meg a minőségi követelményeknek vagy nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságaival. A termékszavatosság a gyártó által forgalomba helyezett időponttól számítva két évig érvényes.

A jótállási igény során szintén javitást vagy cserét kérvényezhet. Ha a hibás terméket javíttatni szeretné, igényét jeleznie kell a Vigorshop ügyfélszolgálata felé, majd eljuttatnia az eladó által megszabott javítószolgálathoz. A jótállás azon termékek esetében, melyek ára eléri a 10 000 Ft-ot, de nem haladja meg a 100 000 Ft-ot, 12 hónap. 100 000 Ft-ot meghaladó, de a 250 000 Ft összeget nem elérő termékeknél a jótállás 24 hónap. Ha a termék ára meghaladja a 250 000 Ft-ot, a jótállás 36 hónap. A terméket minden esetben a Vigor Life Kft. 1107 Budapest Száva utca 9 címre kell eljuttatni-

Vigorshop kedvezményes kuponok, amelyekről lekésett

Értékcsökkentett női városi kerékpár kiskosárral

25.01.2023

Értékcsökkentett Vigor trambulin

25.01.2023

Sérült csomagolás miatt értékcsökkentett 3az1 babakocsi

25.01.2023

Rush Shimano 21 sebességes váltóval kedvező áron

25.01.2023

Árcsökkentett Rush tárcsafékes kerékpár

25.01.2023

Tárcsafékes teleszkópos MTB kerékpár

25.01.2023

Vigorshop kuponok felhasználása

Amennyiben követi a Tiplino weboldalt, esetleg más módon tett szert kuponokra, nem maradt más hátra, mint beváltani őket, hogy kedvezményesen vásárolhasson. A Tiplino.hu weboldalon talált Vigorshop kuponok felfedése a narancssárga "Kód megszerzése" gombra kattintással lehetséges. Ezek után másolja ki vagy jegyezze meg a kódot és vásároljon bátran a Vigorshop webshopban. Miután kiválasztotta a kívánt termékeket lépjen tovább a kosárhoz. A megrendelés összegzése alatt találja a kedvezményes kuponoknak azánt mezőt. Oda írja be vagy illessze be a megszerzett kódot és kattintson rá az "Ellenőrzés" gombra. Nincs más hátra, mint befejezni a vásárlást. Ha más úton tett szert Vigorshop kuponra a menet ugyanaz mint a Tiplino kuponnál. A Tiplinon talál olyan kuponokat is, melyekre kattintva automatikusan át van irányítva az adott webshop oldalára és a kedvezmény máris aktív.

Kép

Előfordulhat, hogy valamiért nem sikerül beváltani a kedvezményes kupont. Ilyenkor érdemes megnézni a felhasználási feltételeket valamint a kupon lejárati dátumát. Ugyanis a kuponok is csak egy ideig érvényesek vagy az is lehetséges, hogy az adott kupon csak egy bizonyos termékre vonatkozik.

Webáruházak, ahol megjutalmazzuk

A Vigorshop webáruházról

A Vigorshop széles választákéval, kiváló ár-minőség arányával és saját márkájú termékeivel vált ismertté. Fő profilja a kerékpár, de számos terméket talál otthona berendezéséhez, kertjének felújításához, elektromos robogókat és számos egyebet. Kész előtetők, mobil irodák, bemutató termek, pergolák, melegházak és fém kerti házak is elérhetők. Ezen termékek nagy része raktáron található vagy előrendelhető állapottal rendelkezik. Gyors ügyfélszolgálatának köszönhetően gyorsan választ kap kérdéseire.

Az átirányítás sikeresen végbement.

Jutalom jóváírása a számlájára

A vásárlás megtörténte után jutalmát  48 órán belül jóváírjuk.

 • Átirányítás a webáruházba

  Az átirányítás megtörtént.

 • Vásárlás a webáruházban

  Vásárolja meg a kiválasztott terméket.

 • Jutalom jóváírása a számlájára

  Amint végbemegy a vásárlás, jutalmát 48 órán belül jóváírjuk a Tiplino számlájára.

Figyelem! Lemaradhat a Vigorshop webáruház exkluzív kuponjairól és kedvezményeiről

Elég, ha regisztrál, és többé nem marad le  semmilyen kuponokról.

Most pluszban szerezhet 2000 Ft összeget a vásárlásaiért. Minden jutalom után további bonuszjutalmat szerezhet azonos értékben. A bónuszjutalmakkal összesen 2000 Ft összeget szerezhet.

- vagy -
A regisztrációval egyetért a felhasználási feltételekkel és a személyes adatok feldolgozásával.
Van már fiókja? Jelentkezzen be